x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Remington: Dangerous Animals - Wii All in 1!

Kopen:

Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Remington: Dangerous Animals

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3499550298284

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Remington Dangerous Animals

Afbeeldingen

Remington Dangerous Animals: Screenshot
Kans op overleving? precies 0%!
Kans op overleving? precies 0%!
1 pijl tegen een Wapiti van 1000 kilo. Wie wint?
1 pijl tegen een Wapiti van 1000 kilo. Wie wint?
Beoordelingen voor   Remington Dangerous Animals

Beoordelingen Remington: Dangerous AnimalsProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een wild avontuur met "Remington Dangerous Animals" op de Nintendo Wii! In deze spannende game kruip je in de huid van een ervaren jager die op zoek gaat naar de gevaarlijkste dieren ter wereld. Of je nu door de Afrikaanse savanne struint of de ijzige wildernis van Alaska trotseert, elke jacht brengt je dichter bij de ultieme uitdaging. De game biedt realistische omgevingen, uitdagende missies en een breed scala aan wapens en uitrusting om je te helpen overleven. Ontwikkeld door Mastiff, is deze game een test van je reflexen en strategisch inzicht. Klaar om de spanning te voelen? Fantastisch!

Historische Context


"Remington Dangerous Animals" kwam uit in een tijd waarin jachtgames behoorlijk populair waren. Uitgebracht in 2008, werd het snel een favoriet onder liefhebbers van actie en avontuur. De game maakte gebruik van de unieke bewegingsbesturing van de Wii, wat zorgde voor een extra laag van immersie. Sindsdien is het een cultklassieker geworden voor verzamelaars van Wii-games.

Recensies van Experts


De recensies van "Remington Dangerous Animals" waren gemengd. IGN zei: "The game offers a surprisingly deep hunting experience with a variety of environments and animals to track." GameSpot voegde eraan toe: "While not perfect, it provides a thrilling adventure for those who enjoy hunting simulations."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van jacht- en avonturengames! Als je geniet van het buitenleven en de spanning van de jacht, dan is dit absoluut de game voor jou. Maar ook fans van realistische simulaties zullen veel plezier beleven aan de uitdagende missies en diverse omgevingen.

Vergelijkbare Games


Als je van "Remington Dangerous Animals" houdt, dan zijn er nog meer Fantastische titels die je kunt proberen! Denk bijvoorbeeld aan "Cabela’s Big Game Hunter" en "Deer Drive." Beide games bieden ook spannende jachtavonturen en maken gebruik van de unieke besturing van de Wii.

FAQ: Is "Remington Dangerous Animals" geschikt voor kinderen?
Hoewel de game een PEGI 16-rating heeft vanwege de realistische jachtaspecten en het gebruik van wapens, zouden oudere tieners en volwassenen de meeste voldoening uit deze game halen. Het is belangrijk om te overwegen of de inhoud geschikt is voor jongere spelers. Oepsie, veiligheid eerst!
Remington: Dangerous Animals

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Remington: Dangerous Animals

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Remington: Dangerous Animals... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.