x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Reel Fishing Challenge II - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Reel Fishing Challenge II

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Reel Fishing Challenge II

Afbeeldingen

Boxshot Reel Fishing Challenge II
Dit hele spel speelt zich af in first person: de visser krijg je nooit te zien.
Dit hele spel speelt zich af in first person: de visser krijg je nooit te zien.
Vang de vis snel voordat het te laat is!
Vang de vis snel voordat het te laat is!
Ook zijn er verschillende missies die je op tijd moet doen.
Ook zijn er verschillende missies die je op tijd moet doen.
Ook kun je mooie vissen van dichtbij bekijken.
Ook kun je mooie vissen van dichtbij bekijken.
Beoordelingen voor   Reel Fishing Challenge II

Beoordelingen Reel Fishing Challenge II

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,8


7016
17 jaar
Een heel verschil met Animal Crossing.
Op het eerste gezicht lijkt dit een heel eenvoudig spelletje waarbij je vissen moet vangen. Maar dat is het niet! Het is echt heel ingewikkeld met alle opties voor je hengel en haak en de touwdikte. Ik dacht niet dat het zo moeilijk zou zijn om een vis te vangen. Ik dacht dat het op het vissen in Animal Crossing leek, waarbij je alleen maar op een knopje hoefde te drukken om een vis te vangen. Dat is dus niet uitgekomen. Uiteindelijk is het toch een beetje gelukt om vissen te vangen. Dit is dus geen spel voor mensen zonder geduld!
Reel Fishing Challenge II
Cijfer:
7,5

3040
30 jaar
Ik vang bijna niets...
Met het juiste aas en de juiste lijndikte krijg je de vis aan je haakje bij Reel Fishing Challenge II. Je moet op het juiste moment aan je lijn trekken en de lijn weer laten vieren om de vis daadwerkelijk te vangen. Wat het juiste moment is hangt af van het trillen van de Wii-Remote, helaas verloor ik hier telkens mijn vis. Voor mij te moeilijk =(
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hallo, gamefanaten! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over Reel Fishing Challenge II voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game is Fantastisch voor iedereen die van vissen houdt, maar ook voor diegenen die gewoon willen ontspannen met een leuke en uitdagende game. In Reel Fishing Challenge II reis je naar prachtige locaties en probeer je allerlei verschillende vissen te vangen. Met realistische graphics en een verscheidenheid aan visgerei voelt het alsof je echt aan het vissen bent! Haha! De game is ontwikkeld door Natsume, een studio bekend om hun liefde voor natuur en simulatie games.

Historische Context


Reel Fishing Challenge II is een vervolg op de originele Reel Fishing Challenge, dat bekend stond om zijn ontspannende en realistische gameplay. De serie heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd die genieten van de mix tussen realisme en speelse elementen. Het is Fantastisch om te zien hoe deze game de traditie voortzet en zelfs nieuwe elementen toevoegt voor een nog betere viservaring!

Recensies van Experts


"Reel Fishing Challenge II biedt een rustgevende maar uitdagende ervaring voor zowel casual als hardcore vissers. De realistische graphics en geluidseffecten maken het een immersieve ervaring." - IGN
"Een solide visgame die zowel beginners als ervaren vissers zal aanspreken. De variatie aan visgerei en locaties houdt de gameplay fris en interessant." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van vissen houdt, of je nu een doorgewinterde visser bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende game-ervaring. Ook gezinnen en jongere spelers zullen genieten van de toegankelijke gameplay en de prachtige vislocaties. Fantastisch voor een rustige middag of een weekendje weg van de hectiek!

Vergelijkbare Games


Als je van Reel Fishing Challenge II houdt, raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Rapala Fishing Frenzy" en "Fishing Resort" voor de Nintendo Wii. Beide games bieden een unieke en leuke viservaring die je niet wilt missen. En het beste is, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis! Tof hè!
Reel Fishing Challenge II

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Reel Fishing Challenge II

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Reel Fishing Challenge II... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.