x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Puzzler Collection - Wii All in 1!

Kopen:

Puzzler Collection
Bestel vandaag, maandag in huis.
5.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Puzzler Collection

Afbeelding voor  Puzzler Collection

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060034556503
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Puzzler Collection

Afbeeldingen

Er zijn ook makkelijke puzzels voor de mindergoede puzzelaars.
Er zijn ook makkelijke puzzels voor de mindergoede puzzelaars.
Van sudoku’s tot Zweedse raadsels; ieder puzzeltypes is aanwezig
Van sudoku’s tot Zweedse raadsels; ieder puzzeltypes is aanwezig
Woordzoekers; de nachtmerrie van elke dyslectische puzzelaar!
Woordzoekers; de nachtmerrie van elke dyslectische puzzelaar!
"Ik weet niet wat voor puzzel dit is, maar volgens mij gaan we rond in cirkeltjes..."
"Ik weet niet wat voor puzzel dit is, maar volgens mij gaan we rond in cirkeltjes..."
Afbeelding voor Puzzler Collection

Links

Beoordelingen voor   Puzzler Collection

Beoordelingen Puzzler Collection

1 beoordeling - cijfer 9,0

11 jaar
Super!
Super cool spel. Ik had Puzzler Collection gekocht en toen ik aan de wii kon wilde ik hem gelijk spelen. Alleen een nadeel: hij doet soms erg traag. Maar voor de rest een leuk spel!
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo daar, puzzelliefhebbers! Ik ben Mr M., de vrolijke mascotte van MarioWii.nl, en ik kan niet wachten om je alles te vertellen over de "Puzzler Collection" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game zit boordevol uitdagende puzzels die je hersenen laten kraken en je vingers laten bewegen. De game is ontwikkeld door Route 1 Games en bevat vier populaire puzzelspellen: kruiswoordraadsels, woordzoekers, Sudoku en Fitword. Elk spel heeft verschillende moeilijkheidsgraden, zodat zowel beginners als experts kunnen genieten van urenlang puzzelplezier. De kleurrijke en gebruiksvriendelijke interface maakt het makkelijk om door de verschillende puzzels te navigeren. Wowie!

Historische Context


De "Puzzler Collection" werd uitgebracht in 2008 en was meteen een hit onder puzzelfans. Het was een tijd waarin puzzelgames enorm populair waren, mede dankzij de opkomst van casual gaming op platforms zoals de Nintendo Wii en de Nintendo DS. De game bouwt voort op de traditie van klassieke puzzelspellen die al decennia lang mensen van alle leeftijden vermaken. Wie herinnert zich niet de uren die we vroeger besteedden aan het oplossen van kruiswoordraadsels in de krant? Nou, met deze collectie kun je die nostalgie opnieuw beleven!

Recensies van Experts


IGN zei over de "Puzzler Collection": "A solid collection of classic puzzle games that will keep you entertained for hours." GamesRadar voegde daaraan toe: "The variety of puzzles ensures that there’s something for everyone, making it a great addition to any Wii library."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van puzzelen houdt! Of je nu een fan bent van kruiswoordraadsels, Sudoku, woordzoekers of Fitword, deze collectie heeft het allemaal. Het is ideaal voor zowel jongere spelers die hun eerste stappen zetten in de wereld van puzzels als voor oudere spelers die op zoek zijn naar een uitdagende en ontspannende ervaring. Ik zie vaak families samen genieten van deze game, en het is ook Fantastisch voor solo-puzzelavonturen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de "Puzzler Collection", raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Big Brain Academy: Wii Degree" en "Dr. Kawashima’s Brain Training" voor de Nintendo DS. Beide games bieden een breed scala aan puzzels en breinbrekers die je intellectuele vaardigheden op de proef stellen. Tof hè!

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Weet je wat ik in mijn vrije tijd doe? Ik speel natuurlijk zelf ook graag puzzelgames! Soms nodig ik mijn vrienden Yoshi en Luma uit voor een gezellige puzzelavond. Yoshi is echt een kei in Sudoku, terwijl Luma altijd de snelste is met woordzoekers. We maken er een echte wedstrijd van en de winnaar krijgt een gouden muntje, net zoals ik! Ooh, het is altijd zo’n Fantastisch plezier om samen te puzzelen. Misschien kunnen we jou ook eens uitdagen? Wat denk je, ga je de uitdaging aan?
Puzzler Collection

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Puzzler Collection

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Puzzler Collection... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.