x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Puzzle Bobble Plus! - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Puzzle Bobble Plus

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Puzzle Bobble Plus

Afbeeldingen

Boxshot Puzzle Bobble Plus!
Deze groene bubbeldraak heet Bub, terwijl zijn oudere blauwe broer Bob heet.
Deze groene bubbeldraak heet Bub, terwijl zijn oudere blauwe broer Bob heet.
Lekker puzzelen tegen anderen!
Lekker puzzelen tegen anderen!
Simpel maar toch verslavend.
Simpel maar toch verslavend.
Welkom in de hel, waar je voor eeuwig bubbeltjes kapot moet schieten! HAHAHAHAHA!
Welkom in de hel, waar je voor eeuwig bubbeltjes kapot moet schieten! HAHAHAHAHA!
Beoordelingen voor   Puzzle Bobble Plus

Beoordelingen Puzzle Bobble Plus!Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Puzzle Bobble Plus voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is een echte klassieker die je urenlang speelplezier biedt. In dit kleurrijke puzzelspel help je de schattige draken Bub en Bob om bubbels te schieten en te laten knappen. Het doel is om alle bubbels op het scherm te verwijderen door ze te matchen met drie of meer van dezelfde kleur. Met verschillende spelmodi zoals de Klassieke Mode en de Versus Mode, is er voor ieder wat wils. De game is ontwikkeld door Taito Corporation, bekend van vele iconische arcade games.

Historische Context


Puzzle Bobble, ook bekend als Bust-a-Move, werd oorspronkelijk uitgebracht in 1994 en werd al snel een hit in de arcadehallen. Door de jaren heen zijn er vele vervolgen en remakes verschenen op verschillende platforms. Puzzle Bobble Plus is een moderne versie die speciaal is ontworpen voor de Nintendo Wii, met verbeterde graphics en nieuwe gameplay-elementen die de klassieke puzzelactie naar een hoger niveau tillen. Het is echt Fantastisch om te zien hoe deze game door de jaren heen is geëvolueerd!

Recensies van Experts


IGN gaf Puzzle Bobble Plus een score van 8.0 en zei: "Puzzle Bobble Plus is een uitstekende update van een klassieke puzzelgame. Het behoudt de charme van het origineel terwijl het nieuwe functies en grafische verbeteringen toevoegt."
GameSpot prees de game met een 7.5 en merkte op: "De verslavende gameplay van Puzzle Bobble blijft tijdloos, en de Wii-versie biedt genoeg nieuwe content om zowel oude als nieuwe fans tevreden te stellen."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden! Of je nu een doorgewinterde fan bent van de originele Puzzle Bobble of een nieuwkomer die op zoek is naar een leuk en uitdagend puzzelspel, Puzzle Bobble Plus biedt voor iedereen iets. Het is ook een Fantastische keuze voor families die samen willen spelen, dankzij de toegankelijke en verslavende gameplay.

Vergelijkbare Games


Als je van Puzzle Bobble Plus houdt, dan zijn er nog meer Fantastische puzzelgames die je misschien leuk vindt! Probeer bijvoorbeeld Dr. Mario & Germ Buster voor de Wii, een andere klassieker die je hersenen aan het werk zet. Ook Super Mario Galaxy is een aanrader, vooral omdat mijn beste vriend Luma er een hoofdrol in speelt! Haha!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief Puzzle Bobble Plus, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van dit geweldige puzzelavontuur!
Puzzle Bobble Plus!

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Puzzle Bobble Plus!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Puzzle Bobble Plus!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.