x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Protothea

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Protothea

Afbeeldingen

Boxshot Protöthea
Laser schoten, paarse ontploffingen... Gaat er hard aan toe daar!
Laser schoten, paarse ontploffingen... Gaat er hard aan toe daar!
afbeeldingen voor Protöthea
Proton-bommen: altijd handig als je even geen zaklamp bij de hand hebt...
Proton-bommen: altijd handig als je even geen zaklamp bij de hand hebt...
Beoordelingen voor   Protothea

Beoordelingen ProtötheaProductbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, en ik ben SUPER enthousiast om jullie alles te vertellen over Protothea voor de Nintendo Wii! Deze game is een klassieke top-down shooter die je meeneemt naar de ruimte voor een spannend avontuur. Protothea werd ontwikkeld door Digital Builders en uitgebracht door Ubisoft. Het spel combineert snelle actie met strategie, waarbij je vijandige schepen en obstakels moet ontwijken terwijl je je weg baant door verschillende uitdagende levels. De besturing is super vloeiend, en je kunt je schip op verschillende manieren upgraden met krachtige wapens. Dat maakt deze game echt Fantastisch!

Historische Context


Protothea werd oorspronkelijk uitgebracht in 2005 voor de PC, maar kreeg een tweede leven op de Wii in 2008. Toen het uitkwam, was het een van de weinige games die probeerden het klassieke shooter-genre nieuw leven in te blazen met moderne graphics en gameplay-mechanieken. Hoewel het geen enorme hit was, heeft het wel een trouwe schare fans weten te verzamelen die houden van de uitdagende gameplay en de ruimte-setting. Wow, wat een reis door de tijd!

Recensies van Experts


IGN zei over Protothea: "The game offers a solid shooting experience with some unique mechanics that keep it interesting." Een andere recensie van GameSpot vermeldde: "Protothea is a decent shooter with enough depth to keep fans of the genre entertained."

Iets voor jou?


Als je een fan bent van klassieke arcade shooters en ruimte-avonturen, dan is Protothea echt iets voor jou! Deze game is perfect voor spelers die houden van intense actie en strategisch nadenken. Ook als je nostalgisch bent voor de oude arcade-stijl games, dan zou deze game je zeker moeten aanspreken. En vergeet niet, het is ook een geweldige toevoeging aan je collectie van Nintendo Wii games!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Protothea, dan raad ik je aan om ook eens te kijken naar Geometry Wars: Galaxies en Gradius ReBirth. Beide games bieden een vergelijkbare mix van snelle actie en strategisch schieten, en zijn net zo Fantastisch!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Protothea kan worden afgespeeld op alle Nintendo Wii en Wii U systemen. Dus of je nu een klassieke Wii hebt of een Wii U, je kunt altijd genieten van deze ruimte-avonturen. Wowie!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over Protothea als ik! Laten we die ruimte in duiken en de vijanden verslaan. Veel speelplezier, vrienden!
Protöthea

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Protöthea

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Protöthea... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.