x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Potpourrii

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Potpourrii

Afbeeldingen

Boxshot Potpourrii
Potpourrii: Screenshot
Soep met lichtgevende ingredienten, lekker!!
Soep met lichtgevende ingredienten, lekker!!
Maar, ik lust helemaal geen soep..
Maar, ik lust helemaal geen soep..
Afbeelding voor Potpourrii

Links

Beoordelingen voor   Potpourrii

Beoordelingen PotpourriiProductbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over een bijzondere game genaamd "Potpourrii" voor de Nintendo Wii! Wowie! In deze unieke puzzelgame speel je als een kleine trol die zijn magische bos moet redden van kwaadaardige krachten. De gameplay is een mix van actie en puzzelen, waarbij je kleurrijke elementen verzamelt en combineert om obstakels te overwinnen. De ontwikkelaars, Abstraction Games, hebben echt hun best gedaan om een Fantastische en betoverende wereld te creëren die zowel uitdagend als leuk is. ToF hè!

Historische Context


Potpourrii kwam uit in 2008, een tijd waarin de Nintendo Wii bekend stond om zijn innovatieve bewegingsbesturing en gezinsvriendelijke games. Hoewel Potpourrii misschien niet zo bekend is als sommige andere Wii-titels, heeft het toch een speciale plek veroverd in de harten van puzzelgame-liefhebbers dankzij zijn unieke speelstijl en charmante graphics. Het is een verborgen pareltje dat je zeker een keer moet proberen!

Recensies van Experts


IGN schreef over Potpourrii: "While it may not be the most famous title on the Wii, Potpourrii offers a refreshing take on the puzzle genre that will keep you entertained for hours." Een andere recensie van GameSpot benadrukte: "Potpourrii’s charming visuals and engaging gameplay mechanics make it a must-try for puzzle enthusiasts."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden die houden van een magische en kleurrijke setting. Als je geniet van games als "Puzzle Quest" of "Bejeweled", dan is Potpourrii zeker iets voor jou! Het is ook een Fantastische keuze voor gezinnen die samen willen spelen en plezier willen hebben.

Vergelijkbare Games


Als je Potpourrii leuk vindt, dan raad ik je ook aan om "Boom Blox" en "Puzzle Quest: Challenge of the Warlords" eens te proberen. Beide games bieden een unieke mix van puzzelen en actie die je zeker zal aanspreken.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Potpourrii, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze magische puzzelavonturen. Haha!
Potpourrii

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Potpourrii

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Potpourrii... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.