x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Planes - Nintendo Wii

Kopen:

Planes
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Planes

Afbeelding voor  Planes

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race, Simulatie
Uitgebracht:2014
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:8717418406837
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Planes

Afbeeldingen

Speel als elk vliegtuig uit de film!
Speel als elk vliegtuig uit de film!
Die gameplay ziet er totaaal niet exact hetzelfde uit als die van <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo64_Pilot_Wings.htm target = _blank>Pilotwings</a>...
Die gameplay ziet er totaaal niet exact hetzelfde uit als die van Pilotwings...
Oh nee! Het ijs staat in brand!
Oh nee! Het ijs staat in brand!
De graphics zijn echt schitterend in <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Disney_Planes>Disney Planes</a>!
De graphics zijn echt schitterend in Disney Planes!
Beoordelingen voor   Planes

Beoordelingen PlanesProductbeschrijving


Hallo daar, avontuurlijke piloten! Mr M hier met een Fantastische game die je niet wilt missen: **Planes voor de Nintendo Wii**! Deze game is gebaseerd op de populaire Disney-film "Planes" en neemt je mee naar een wereld vol luchtavonturen en spannende races. Je speelt als Dusty Crophopper, een bescheiden sproeivliegtuigje dat ervan droomt om mee te doen aan een wereldberoemde luchtrace. Met behulp van zijn vrienden zoals El Chupacabra en Skipper Riley, moet Dusty zijn angsten overwinnen en bewijzen dat hij het in zich heeft om de beste te worden. De gameplay is een mix van races en missies waarbij je door prachtige omgevingen vliegt, stunts uitvoert en obstakels ontwijkt. Wow, dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Planes werd uitgebracht in 2013, kort na de release van de gelijknamige film. De game was een hit onder jongere spelers en fans van de film vanwege de kleurrijke graphics en leuke personages. Hoewel het niet dezelfde impact had als zijn voorganger "Cars", wist Planes toch een speciaal plekje te veroveren in de harten van veel kinderen. En dat is toch Fantastisch, nietwaar?

Recensies van Experts


IGN schreef over Planes: "While it doesn’t soar to the heights of other Disney titles, Planes offers a charming and accessible experience for younger gamers." GameSpot voegde toe: "Planes is a delightful game for children, capturing the essence of the movie with its vibrant visuals and simple gameplay mechanics."

Iets voor jou?


Deze game is echt perfect voor jonge kinderen en fans van de Disney-film "Planes". Als je houdt van luchtavonturen en spannende races, dan is deze game echt iets voor jou! Ouders die op zoek zijn naar een kindvriendelijke game vol plezier en avontuur zullen ook blij zijn met deze keuze. Fantastisch voor de hele familie!

Vergelijkbare Games


Als je van Planes houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar **Cars: Race-O-Rama** en **Mario Kart Wii**. Beide games bieden spannende races en leuke personages die je urenlang speelplezier zullen bezorgen. En het beste is, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je games supersnel in huis! Wowie!
Planes

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Planes

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Planes... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.