x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Pit Crew Panic

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Pit Crew Panic

Afbeeldingen

Boxshot Pit Crew Panic
Speel als het blauwe of het rode pitstopteam!
Speel als het blauwe of het rode pitstopteam!
Hier is een pitstop met een boot...
Hier is een pitstop met een boot...
Hier is een pit met een taart
Hier is een pit met een taart
En nog even met z'n allen poseren. Wat een mooie pose, nietwaar?
En nog even met z'n allen poseren. Wat een mooie pose, nietwaar?
Beoordelingen voor   Pit Crew Panic

Beoordelingen Pit Crew PanicProductbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een Fantastische game: Pit Crew Panic voor de Nintendo Wii! In deze unieke en hilarische game, kruip je in de huid van een pit crew en repareer je van alles, van auto’s tot gigantische robots! Ja, je hoort het goed, GIGANTISCHE ROBOTS! Haha! De game is ontwikkeld door Hudson Soft, bekend van andere leuke en spannende titels. Je moet snel en efficiënt werken om alles te repareren voordat de tijd op is. De game biedt zowel een single-player als een multiplayer-modus, zodat je samen met vrienden kunt genieten van de gekke en chaotische uitdagingen. En geloof me, het is zóóóó leuk!

Historische Context


Pit Crew Panic werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin de Nintendo Wii op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De game werd goed ontvangen vanwege zijn unieke concept en grappige gameplay. Hoewel het niet de bekendste titel is, heeft het een trouwe schare fans die nog steeds genieten van de hectische en humoristische gameplay. De Wii stond bekend om zijn innovatieve motion controls, en Pit Crew Panic maakt daar op een Fantastische manier gebruik van!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Pit Crew Panic is een hectische en vermakelijke game die je zeker aan het lachen zal maken. Het unieke concept en de multiplayer-modus maken het een must-have voor Wii-bezitters!" GameSpot voegde toe: "Hoewel het niet de meest diepgaande game is, biedt Pit Crew Panic genoeg plezier en uitdaging om je urenlang bezig te houden."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor gamers die houden van hectische en humoristische uitdagingen. Als je geniet van spellen die je reflexen en teamwork op de proef stellen, dan is Pit Crew Panic iets voor jou! Het is ook Fantastisch voor families en vrienden die samen willen spelen en lachen. Jong en oud zullen genieten van de grappige situaties en de race tegen de klok.

Vergelijkbare Games


Als je Pit Crew Panic leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische titels die je misschien wilt proberen! Denk aan WarioWare: Smooth Moves, een andere hectische en hilarische game voor de Wii. Ook Overcooked voor de Nintendo Switch biedt vergelijkbare chaotische en coöperatieve gameplay. En vergeet niet, al deze games zijn snel in huis! Wij versturen 6 dagen per week. Wowie!

Hopelijk heb je nu een goed beeld van Pit Crew Panic! Ik weet zeker dat je het net zo Fantastisch zult vinden als ik. Tot de volgende keer, gamevrienden!
Pit Crew Panic

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pit Crew Panic

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Pit Crew Panic... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.