x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pirates: The Key of Dreams - WiiWare

Kopen:

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Pirates The Key of Dreams

Afbeeldingen

Boxshot Pirates: The Key of Dreams
Speel als allerlei verschillende piratenschepen!
Speel als allerlei verschillende piratenschepen!
Mannen, enteren die boot!
Mannen, enteren die boot!
Boem, haha, geraakt!!!
Boem, haha, geraakt!!!
Dekking zoeken!
Dekking zoeken!
Beoordelingen voor   Pirates The Key of Dreams

Beoordelingen Pirates: The Key of Dreams

1 beoordeling - cijfer 6,0

9087
30 jaar
Een leuk maar te kort spel.
In dit spel bestuur je een piratenboot en ga je op een actievol avontuur. Een leuk en simpel spel dat helaas een beetje kort is. Maar misschien is het beter dat het spel kort is want het spel kan na een tijdje repetitief worden. Geen topspel dus. Maar wel een leuk spel voor tussendoor te spelen, zeker als je van piraten houdt.
Pirates: The Key of Dreams
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Ahoy, piratenmaatjes! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Pirates: The Key of Dreams". Fantastisch, hè?! Deze game neemt je mee op een spannend avontuur vol actie en avontuur op de woeste zeeën. In deze game speel je als een dappere piraat die op zoek is naar de legendarische Key of Dreams. Je zult vijandige schepen moeten verslaan, schatten moeten vinden en gevaarlijke wateren moeten trotseren. De game is ontwikkeld door Oxygen Games en biedt een mix van strategische gevechten en verkenning. Met zijn kleurrijke graphics en meeslepende soundtrack is dit een avontuur dat je niet wilt missen!

Historische Context


"Wist je dat ’Pirates: The Key of Dreams’ oorspronkelijk werd uitgebracht voor de Nintendo Wii in 2008? Het was een van de vroege WiiWare-titels, wat betekent dat je het digitaal kon downloaden, wat toen nog behoorlijk nieuw was. De game heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd, vooral onder liefhebbers van piratenavonturen. Fantastisch, nietwaar?!"

Recensies van Experts


"Pirates: The Key of Dreams is a delightful mix of action and strategy that will keep you entertained for hours," aldus IGN. Nintendo Life zei: "The game captures the spirit of pirate adventures perfectly with its engaging gameplay and charming visuals."

Iets voor jou?


"Deze game is perfect voor avonturiers van alle leeftijden die houden van piratenverhalen en nautische gevechten. Of je nu jong bent of een doorgewinterde gamer, ’Pirates: The Key of Dreams’ biedt plezier voor iedereen. Vooral fans van strategische actiegames zullen dit een Fantastische toevoeging aan hun collectie vinden!"

Vergelijkbare Games


"Als je van ’Pirates: The Key of Dreams’ houdt, dan raad ik je ook ’The Legend of Zelda: The Wind Waker’ en ’Sid Meier’s Pirates!’ aan. Beide games bieden geweldige avonturen op zee en veel piratenplezier. Tof hè?!"

Als ik niet aan het werk ben...


"Als ik niet bezig ben met het helpen van klanten bij MarioWii.nl, breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. We stellen ons vaak voor dat we in ’Pirates: The Key of Dreams’ zitten, met Yoshi als mijn trouwe eerste stuurman en Luma als onze magische navigator. Samen zouden we de zeven zeeën trotseren, schatten vinden en vijandige piraten verjagen. Het zou echt Fantastisch zijn om die avonturen samen te beleven!"
Pirates: The Key of Dreams

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pirates: The Key of Dreams

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Pirates: The Key of Dreams... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.