x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Phoenix Wright Ace Attorney Trials and Tribulations

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Phoenix Wright Ace Attorney Trials and Tribulations

Afbeeldingen

Boxshot Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations
In dit deel van Phoenix Wright komen weer bekenden en onbekenden voor.
In dit deel van Phoenix Wright komen weer bekenden en onbekenden voor.
Je moet getuigen ondervragen en bewijs verzamelen om te winnen in de rechtzaal.
Je moet getuigen ondervragen en bewijs verzamelen om te winnen in de rechtzaal.
Er is een nieuwe advocaat waar je tegen speelt in de rechtzaal. Hij zal het je niet makkelijk maken!
Er is een nieuwe advocaat waar je tegen speelt in de rechtzaal. Hij zal het je niet makkelijk maken!
In deze game zwiep je met de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>wii remote</a> naar het scherm als je bezwaar hebt!
In deze game zwiep je met de wii remote naar het scherm als je bezwaar hebt!
Beoordelingen voor   Phoenix Wright Ace Attorney Trials and Tribulations

Beoordelingen Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

5310
20 jaar
Goede afsluiting van de Phoenix Wright trilogie
Dit is deel 3 van de Ace Attorney spellen en tevens het laatste deel van de Phoenix Wright serie. Naar mijn mening is dit deel het beste van de drie, alhoewel ik wel aanraad eerst de andere 2 games te spelen. De zaken en onderzoeken zitten erg goed in elkaar en als je niet beter zou weten zou je zeggen dat deze game voor de Wii gemaakt is. De Wiimote leent zich namelijk uitstekend voor een game als deze, waar je een hoop in zult moeten klikken op voorwerpen. Ook het verhaal en de humor zijn weer prima in orde.
Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations
Cijfer:
8,7


47061
20 jaar
(No) Objection!!!
Moet er nog iets gezegd worden over de Phoenix Wright spellen? Elk deel is even briljant, en dit spel is zeker geen uitzondering: naast het feit dat je nu ook in de geschiedenis van meerdere personages (Mia, Godot en natuurlijk Phoenix) duikt, is er weer dezelfde combinatie van lange zoektochten en vooral heel veel denkwerk. In een woord: geweldig!
Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations
Cijfer:
9,0

6421
18 jaar
Bijna net zon top game als de eerste
Persoonlijk vond ik het eerste deel het beste. Maar dat komt voornamelijk omdat Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations gewoon weer hetzelfde is. Bij de eerste game was het nog nieuw wat je moet doen etc. Toch is dit een uitstekende game met spannende rechtszaken, veel humor en denkwerk. Dit is een leuke game met oude personages van de voorafgaande game.
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Fantastisch dat je hier bent! Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations is een meesterwerk in de wereld van juridische avonturen. Deze game, ontwikkeld door Capcom, laat je in de schoenen van de briljante advocaat Phoenix Wright stappen. Je zult op spectaculaire wijze rechtszaken oplossen, bewijzen verzamelen, getuigen ondervragen en natuurlijk je tegenstanders te slim af zijn in de rechtszaal. Het verhaal neemt je mee door verschillende spannende en emotionele rechtszaken, waarbij je iedere keer weer op het puntje van je stoel zit. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations is het derde deel in de geliefde Ace Attorney-serie. Oorspronkelijk uitgebracht voor de Game Boy Advance in Japan, kreeg het later een wereldwijde release op de Nintendo DS. Deze game heeft een grote impact gehad op het genre van visuele novellen en avonturengames, en heeft een trouwe schare fans opgebouwd door de jaren heen. De serie blijft populair, met meerdere vervolgen en zelfs een anime-adaptatie. Wow, wat een geschiedenis!

Recensies van Experts


"Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations is a fantastic conclusion to the original trilogy, with engaging cases and memorable characters." - IGN
"Trials and Tribulations delivers a gripping narrative that will keep players hooked from start to finish." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van boeiende verhalen, puzzels en juridische drama’s. Fans van detectiveverhalen en visuele novellen zullen deze game zeker waarderen. Ook als je de eerdere Phoenix Wright-games hebt gespeeld, mag je deze absoluut niet missen. Heb je altijd al een briljante advocaat willen zijn? Dan is deze game echt iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van andere games in de Ace Attorney-serie, zoals Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All en Apollo Justice: Ace Attorney. Daarnaast zijn Layton’s Mystery Journey en Danganronpa ook geweldige keuzes voor fans van puzzel- en detectivemysteries. Fantastisch toch?!

Compatibiliteit


Alle Wii spellen, inclusief Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations, kunnen afgespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus, of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze Fantastische game!
Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.