x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish! - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Penguins and Friends Hey Thats My Fish

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Penguins and Friends Hey Thats My Fish

Afbeeldingen

Boxshot Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish!
Lekker als een pinguin heen en weer waggelen.
Lekker als een pinguin heen en weer waggelen.
Zo snel smelt het poolijs dus!
Zo snel smelt het poolijs dus!
Dit lijkt net een Pokéball!
Dit lijkt net een Pokéball!
Afbeelding voor Penguins and Friends Hey Thats My Fish

Links

Beoordelingen voor   Penguins and Friends Hey Thats My Fish

Beoordelingen Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish!Productbeschrijving


Hallo daar, allemaal! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om je alles te vertellen over "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" voor de Nintendo Wii. Deze game is een Fantastische en vrolijke partygame waarin je als schattige pinguïns speelt die proberen zoveel mogelijk vis te verzamelen. Je kunt het spel spelen met maximaal vier spelers, wat het perfect maakt voor een gezellige avond met vrienden of familie!

In "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" moet je strategisch nadenken en snel handelen om de meeste vis te verzamelen voordat de ijsschotsen smelten. De gameplay is eenvoudig te begrijpen, maar biedt genoeg uitdaging om iedereen aan het lachen en juichen te krijgen. De game is ontwikkeld door Gammick Entertainment, en het is een digitale versie van het populaire bordspel "Hey, That’s My Fish!".

Historische Context


"Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" is gebaseerd op het bordspel "Hey, That’s My Fish!" dat voor het eerst werd uitgebracht in 2003. Het bordspel werd al snel een hit vanwege zijn eenvoudige maar verslavende gameplay. Toen de digitale versie in 2008 op de Wii werd uitgebracht, bracht het dezelfde charme en plezier naar de wereld van videogames. De Wii-versie heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd, vooral onder gezinnen en casual gamers.

Recensies van Experts


De recensies over "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" zijn gemengd, maar over het algemeen positief. IGN schreef: "A delightful adaptation of the board game, perfect for family game nights." GamesRadar voegde toe: "Simple yet addictive, this game brings the fun of the original board game to the Wii with great success."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor gezinnen en jongere spelers die van strategische maar toegankelijke spellen houden. Het is ook perfect voor bordspelliefhebbers die op zoek zijn naar een digitale versie van hun favoriete spel. Als je op zoek bent naar een leuke en luchtige game-ervaring, dan is "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" echt iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je van "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Mario Party 9", "Wii Party", en "Boom Blox". Deze games bieden ook Fantastische multiplayer-ervaringen en zijn perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Extra Informatie


Wist je dat "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" ook een aantal unlockables heeft? Door verschillende uitdagingen te voltooien, kun je nieuwe pinguïnkarakters en vissoorten vrijspelen. Dat geeft mij veel plezier en zorgt ervoor dat de game keer op keer leuk blijft om te spelen!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de ijzige wereld van "Penguins and Friends: Hey That’s My Fish!" en verzamel die vissen voordat iemand anders het doet. Wowie!
Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish!

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Penguins & Friends: Hey! That’s My Fish!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.