x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pelvic Floor Training Physiofun - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Pelvic Floor Training Physiofun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Pelvic Floor Training Physiofun

Afbeeldingen

Boxshot Pelvic Floor Training Physiofun
Pelvic Floor Training Physiofun: Screenshot
afbeeldingen voor Pelvic Floor Training Physiofun
De digitale fysio helpt je met jouw herstel!
De digitale fysio helpt je met jouw herstel!
Afbeelding voor Pelvic Floor Training Physiofun

Links

Beoordelingen voor   Pelvic Floor Training Physiofun

Beoordelingen Pelvic Floor Training PhysiofunProductbeschrijving


Wowie! Ben je klaar om je bekkenbodemspieren te trainen op een leuke en interactieve manier? Dan is Pelvic Floor Training Physiofun voor de Nintendo Wii iets voor jou! Deze game is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij het versterken van je bekkenbodemspieren door middel van speelse en effectieve oefeningen. De game maakt gebruik van de Wii Balance Board en Wii Remote om je oefeningen te begeleiden en je voortgang te volgen. Fantastisch, toch?!

Historische Context


Pelvic Floor Training Physiofun is ontwikkeld door een team van fysiotherapeuten en game-ontwikkelaars die zich richten op het verbeteren van de gezondheid door middel van gamen. Toen de game uitkwam, was het een revolutionaire manier om fysiotherapie toegankelijker en leuker te maken. Door de jaren heen heeft deze game veel mensen geholpen om hun bekkenbodemspieren te versterken, wat belangrijk is voor zowel mannen als vrouwen.

Recensies van Experts


Volgens de experts van IGN: "Pelvic Floor Training Physiofun biedt een unieke en speelse manier om serieuze gezondheidsproblemen aan te pakken. De combinatie van fysiotherapie en gaming is briljant!"
GameSpot voegde toe: "Een Fantastische game voor iedereen die zijn of haar bekkenbodemspieren wil trainen. De oefeningen zijn effectief en de gameplay is verrassend leuk."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor iedereen die zijn of haar bekkenbodemspieren wil versterken, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Of je nu herstellende bent van een bevalling, last hebt van incontinentie, of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, Pelvic Floor Training Physiofun is een Fantastische keuze. Ook fysiotherapeuten en medische professionals zien vaak de voordelen van deze game voor hun patiënten.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Pelvic Floor Training Physiofun, dan vind je Wii Fit Plus misschien ook leuk! Deze game biedt een breed scala aan fitnessoefeningen, inclusief yoga en balansspellen, die je algehele gezondheid en welzijn bevorderen. En dat is zóóóó leuk!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten vindt, een ruim aanbod hebt, en kunt rekenen op goede service. Al onze games komen met een garantie van 6 maanden, en onze prijzen zijn altijd laag! Bovendien draag je bij aan een beter milieu door te kiezen voor tweedehands producten. Bestel je Pelvic Floor Training Physiofun bij ons, en geniet van een Fantastische ervaring!
Pelvic Floor Training Physiofun

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pelvic Floor Training Physiofun

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Pelvic Floor Training Physiofun... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.