x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Paper Wars Cannon Fodder - WiiWare

Kopen:

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Paper Wars Cannon Fodder

Afbeeldingen

Boxshot Paper Wars Cannon Fodder
Je moet met je eigen papieren legertje de basis verdedigen.
Je moet met je eigen papieren legertje de basis verdedigen.
Papes Wars Cannon Fodder is een zogenaamde Tower Defense game.
Papes Wars Cannon Fodder is een zogenaamde Tower Defense game.
Er zijn verschillende spel modi, waaronder het oneindige Survival.
Er zijn verschillende spel modi, waaronder het oneindige Survival.
Een level uit één van de drie campaigns, Winter Assault.
Een level uit één van de drie campaigns, Winter Assault.
Afbeelding voor Paper Wars Cannon Fodder

Links

Beoordelingen voor   Paper Wars Cannon Fodder

Beoordelingen Paper Wars Cannon Fodder

1 beoordeling - cijfer 9,0

290
15 jaar
Voor alle leeftijden leuk en spannend.
Paper Wars Cannon Fodder is een verdedig spel waarbij je er voor moet zorgen dat er geen papieren soldaatjes langs jou papieren tank komen. Met jou grote arsenaal van papieren bommen en papieren granaten houd jij de vijandelijke troepen tegen. Deze gave game verijst reactie snelheid en is leuk voor iedereen, jong of oud!
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over de game "Paper Wars: Cannon Fodder" voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game is een leuke en uitdagende tower defense game die oorspronkelijk werd ontwikkeld door iFun4all. In "Paper Wars: Cannon Fodder" neem je het op tegen golven van vijandelijke soldaten en voertuigen die op je afstormen. Met je krachtige kanon moet je strategisch schieten om ze te stoppen. Het spel heeft een unieke visuele stijl, omdat alles eruitziet alsof het van papier is gemaakt! Hoe Fantastisch is dat?!

Historische Context


"Paper Wars: Cannon Fodder" kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation Portable (bleh!) en werd later geport naar de Nintendo Wii. De game kreeg veel aandacht vanwege zijn unieke stijl en uitdagende gameplay-mechanieken. Hoewel het geen grote blockbuster was, heeft het toch een trouwe schare fans gekregen die houden van strategische tower defense games. Door de jaren heen is het een beetje een cultklassieker geworden!

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Paper Wars: Cannon Fodder is een unieke visuele ervaring die strategische gameplay biedt. Het is een must-play voor fans van tower defense games." Wowie! Fantastisch toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor strategieliefhebbers die genieten van tower defense games. Als je houdt van een uitdaging en graag je strategische vaardigheden test, dan is "Paper Wars: Cannon Fodder" echt iets voor jou! En natuurlijk ook voor iedereen die houdt van unieke visuele stijlen en creatieve games. Haha!

Vergelijkbare Games


Als je "Paper Wars: Cannon Fodder" leuk vindt, dan raad ik je ook "Plants vs. Zombies" voor de Nintendo Wii aan. Net als "Paper Wars" is dit een superleuke tower defense game met een unieke stijl en veel humor. En vergeet niet, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je bestelling snel in huis! Fantastisch, toch?
Paper Wars Cannon Fodder

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Paper Wars Cannon Fodder

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Paper Wars Cannon Fodder... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.