x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Overturn Mecha Wars

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Overturn Mecha Wars

Afbeeldingen

Boxshot Overturn: Mecha Wars
Schilden, armwapens, armour... vrijwel elk gedeelte van jezelf is te customizen!
Schilden, armwapens, armour... vrijwel elk gedeelte van jezelf is te customizen!
Leuke feature van de game is de wifi optie om tegen andere mensen te vechten met je mecha robot.
Leuke feature van de game is de wifi optie om tegen andere mensen te vechten met je mecha robot.
Gebruikt de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>wii remote</a> om op het het doelwit aka tegenstander te mikken.
Gebruikt de wii remote om op het het doelwit aka tegenstander te mikken.
Zelfs het game over-scherm ziet er, ehm... erg "origineel" uit
Zelfs het game over-scherm ziet er, ehm... erg "origineel" uit
Afbeelding voor Overturn Mecha Wars

Links

Beoordelingen voor   Overturn Mecha Wars

Beoordelingen Overturn: Mecha Wars

1 beoordeling - cijfer 6,2


47061
20 jaar
Robots; minder spannend dan je zou verwachten
Mega-mecha-games (om het zo even te noemen) zijn niet bepaald nieuw. Van de Power Rangers tot Medabots; niets verbaast ons tegenwoordig nog. Toch brengt iedere mecha-game meestal weer iets nieuws.

Als eerste mecha-game op de Wii(Ware) zou je dan ook verwachten dat Overturn vol verrassingen zit. Helaas is dit niet het geval; in plaats van volledige oorlogen en spannende avonturen is het enkel een serie één-op-één gevechten, gelimiteerde upgrades en karakterloze arena’s.

Toch is er wel iets voor de game te zeggen; er is nog steeds het oude vertrouwde "ik ben een robot, ga aan de kant of proef mijn laser"-gevoel, en bovendien wordt voldaan aan de eis van een verplichte online-multiplayer. Alleen jammer dat vernieuwing uitblijft...
Overturn: Mecha Wars
Cijfer:
6,2

Productbeschrijving


Wowie! Overturn Mecha Wars is een Fantastische game voor de Nintendo Wii waarin je de controle neemt over gigantische mechs en het opneemt tegen andere spelers in spannende arena-gevechten! Deze game, ontwikkeld door Studio Zan, biedt actievolle gameplay met een breed scala aan wapens en aanpassingsmogelijkheden voor je mech. Je kunt zowel de singleplayer-campagne spelen als het opnemen tegen vrienden in de multiplayer-modus. De besturing maakt optimaal gebruik van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, waardoor je je echt in de actie voelt. Haal je innerlijke piloot naar boven en bereid je voor op epische gevechten!

Historische Context


Overturn Mecha Wars werd uitgebracht in 2008 en was een van de eerste games die zich concentreerde op mech-gevechten op de Nintendo Wii. Ondanks dat de game niet de grootste commerciële hit was, heeft het een trouwe schare fans verzameld die genieten van de unieke gameplay en de aanpassingsmogelijkheden. Het heeft een niche-markt bediend en blijft populair onder liefhebbers van mech-gevechten en Wii-games.

Recensies van Experts


"Overturn Mecha Wars biedt een verfrissende mix van actie en strategie, perfect voor fans van mech-gevechten." - IGN
"Hoewel niet zonder gebreken, biedt deze game een unieke ervaring op de Wii die je niet wilt missen!" - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van mech-gevechten en actievolle arena-gevechten. Fans van games zoals Armored Core en Custom Robo zullen zeker genieten van wat Overturn Mecha Wars te bieden heeft. Ook gamers die houden van het aanpassen en optimaliseren van hun speelstijl zullen deze titel waarderen. Met zijn multiplayer-mogelijkheden is het ook Fantastisch voor vrienden en familie die samen willen spelen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Overturn Mecha Wars, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Custom Robo Arena" voor de Nintendo DS en "Armored Core" voor de PlayStation. Voor Wii-fans is "Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars" ook een geweldige keuze voor intense gevechten en leuke multiplayer-actie. En vergeet niet, wij van MarioWii.nl versturen 6 dagen per week, dus je hebt je game snel in huis!

Bleh, Playstation en X-Box kunnen hier niet aan tippen! Fantastisch toch?
Overturn: Mecha Wars

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Overturn: Mecha Wars

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Overturn: Mecha Wars... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.