x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 13.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero

Afbeelding voor  One Piece Unlimited Cruise 2 Awakening of a Hero

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3296580810314

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  One Piece Unlimited Cruise 2 Awakening of a Hero

Afbeeldingen

Prachtige en betoverende aanvulling op de serie.
Prachtige en betoverende aanvulling op de serie.
Vecht als een man! Of vrouw... met de meest mooie effecten
Vecht als een man! Of vrouw... met de meest mooie effecten
De grappige figuren uit de serie zullen in dit spel aan je zijde staan!
De grappige figuren uit de serie zullen in dit spel aan je zijde staan!
Een en al mooie kleuren en betoverende muziek als je dit spel start!
Een en al mooie kleuren en betoverende muziek als je dit spel start!
Beoordelingen voor   One Piece Unlimited Cruise 2 Awakening of a Hero

Beoordelingen One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5


47061
19 jaar
Meer van hetzelfde, maar minstens zo goed
In One Piece Unlimited Cruise 1: The Treasure Beneath the Waves werd de toon gezet voor een geweldige reeks, die nu door dit deel wordt aangevuld en afgesloten. En hoe! Je bezoekt opnieuw dezelfde eilanden (die op magische wijze onherkenbaar zijn getransformeerd) en vecht tegen oude EN nieuwe vijanden. Het aantal schatten om te vinden, dieren om op te jagen en technologieën om te ontwikkelen zijn meer dan verdubbeld en ook de VS Mode is verder geperfectioneerd (zo kun je nu bijvoorbeeld ook team-aanvallen gebruiken).
Kort samengevat: deel 1 was top, deel 2 is net zo goed. Wel is het aan te bevelen eerst deel 1 te spelen, omdat je verzamelde ervaring en characters uit het eerste deel automatisch worden overgebracht naar deel 2.
One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero
Cijfer:
9,5

17 jaar
Geweldig spel voor fans van de serie
Als je de serie kent is het echt een geweldig spel.
One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero
Cijfer:
9,5

Productbeschrijving


Ahoy, piratenvrienden! Ben je klaar voor een Fantastisch avontuur op de Grand Line? One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero neemt je mee op een epische reis met Luffy en zijn Straw Hat-crew. Deze actie-avonturengame, ontwikkeld door Ganbarion en uitgegeven door Bandai Namco, biedt een rijke verhaallijn geïnspireerd door de geliefde One Piece anime en manga!

In deze game vecht je tegen vijanden, ontdek je mysterieuze eilanden, en verzamel je schatten terwijl je puzzels oplost en je personages sterker maakt. De game biedt een mix van actie, avontuur, en RPG-elementen, waardoor je urenlang speelplezier hebt. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


One Piece Unlimited Cruise 2 werd oorspronkelijk uitgebracht in 2009 voor de Nintendo Wii. Het is het vervolg op One Piece Unlimited Cruise 1 en bouwt voort op de gameplay en het verhaal van het eerste deel. Deze games hebben een speciale plek in de harten van One Piece-fans en zijn geliefd vanwege hun trouw aan het bronmateriaal en de mogelijkheid om als je favoriete personages te spelen.

Recensies van Experts


IGN schreef over de game: "One Piece Unlimited Cruise 2 offers fans a deep and engaging experience that captures the spirit of the anime." GameSpot noemde het "a must-play for any One Piece enthusiast."

Iets voor jou?


Deze game is een absolute must-have voor fans van de One Piece anime en manga. Als je houdt van actie-avonturengames met een rijke verhaallijn en kleurrijke personages, dan is dit de game voor jou! Ook verzamelaars van anime-gebaseerde games zullen deze titel geweldig vinden. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Uitgaves


One Piece Unlimited Cruise 2 is ook beschikbaar in een speciale bundel met het eerste deel, One Piece Unlimited Cruise 1. Deze bundel is perfect voor degenen die het volledige avontuur willen beleven!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van One Piece Unlimited Cruise 2, dan raad ik je ook aan om One Piece: Pirate Warriors voor de Wii U te proberen. Andere aanbevolen titels zijn Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 en Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3. Deze games bieden ook actievolle avonturen met geliefde anime-personages.

Compatibiliteit


Goed nieuws, piraten! One Piece Unlimited Cruise 2 kan worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dat betekent dat je deze Fantastische game kunt spelen op je favoriete console. Wowie!
One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor One Piece Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 4 Geheimen

Geheimen:
Boss Rush mode
Alex
16053
Om de Boss Rush mode te krijgen, moet je alle map pieces van de UC1-bazen verzamelen in unlimited mode. De bazen zullen enkel een map piece achterlaten als je ze verslaat met de Fury Boost.

Geheimen:
Extra personages in VS-mode
Frank
47061
Net als in het eerste deel is het in deze game mogelijk meer personages vrij te spelen voor de VS-mode. Sommigen worden vrijgespeeld via de Story Mode, anderen via Survival Mode en weer anderen op verschillende andere manieren. Een overzicht van de unlockbare personages, hun vindplaatsen en de moeilijkheidsgraad waarop ze moeten worden verslagen:

CrocodileEiland 1(normal)
Don FlamingoEiland 4(normal)
Edward Newgate/WhitebeardEiland 3(normal)
Doom GuardianEiland 5(normal)
Demon of DoomEiland 5(hard)
Monkey D. GarpEiland 4(unlimited)
Lucci (menselijke vorm)Eiland 2(normal)
KakuEiland 3(normal)
Eustass KidEiland 1(normal)
KizaruEiland 4(normal)
Lucci (luipaardvorm)Eiland 2(normal)
Hawk-Eye MihawkEiland 2(normal)
PaulyEiland 2(normal)
ShanksEiland 2(normal)
SmokerEiland 2(normal)
ViviEiland 1(normal)

Geheimen:
Extra characters in VS Mode
Frank
47061
Wanneer je One Piece Unlimited Cruise 1: The Treasure Beneath the Waves minstens eenmaal hebt uitgespeeld en de save hiervan op je Wii-geheugen hebt staan, zal het spel automatisch alle characters die je daar had vrijgespeeld kopiëren, zodat je in de VS Mode ook als die personages kan spelen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Shadow Luffy
Frank
47061
Net als in het eerste deel kent ook "Awakening of a Hero" een geheime transformatie van een personage. Waar in het vorige deel Monster Chopper de scepter zwaaide, is het nu Luffy die (met enige hulp) kan transfomeren in een van de sterkste personages in het spel.

Hiervoor zijn twee benodigdheden: ten eerste moet je 100 schaduwen hebben verzameld van zombies (die vooral rondhangen op het derde eiland), en daarnaast moet je Luffy pas inzetten wanneer al minstens 7 van je andere personages zijn verslagen. Luffy zal dan zo wanhopig en kwaad worden, dat hij door de schaduwen wordt bezeten en transformeert in de machtige Shadow Luffy.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg