x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Ninjabread Man - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Ninjabread Man is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Ninjabread Man

Afbeelding voor  Ninjabread Man

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060048319279
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ninjabread Man

Afbeeldingen

De hoofdrol is in dit spel voor dit Ninja-koekje.
De hoofdrol is in dit spel voor dit Ninja-koekje.
Slechte graphics, maar de wereld is om op te eten!
Slechte graphics, maar de wereld is om op te eten!
Zie je niet dat de pijl naar links wijst? Volgens mij is hij de weg kwijt.
Zie je niet dat de pijl naar links wijst? Volgens mij is hij de weg kwijt.
Ja! Je gaat eindelijk de goede kant op. Blijf rechtdoor gaan!
Ja! Je gaat eindelijk de goede kant op. Blijf rechtdoor gaan!
Afbeelding voor Ninjabread Man

Links

Beoordelingen voor   Ninjabread Man

Beoordelingen Ninjabread Man

1 beoordeling - cijfer 1,0


47061
20 jaar
Concurrentie voor Anubis II
De naam "Ninjabread Man" schept nogal wat positieve verwachtingen, zoals originaliteit, actie en humor; helaas lijken deze verwachtingen na het opstarten van de game al snel van de baan.

Een verhaal is in dit spel geheel afwezig, de graphics doen denken aan N64-niveau (niet eens Donkey Kong of Zelda, eerder Superman 64) en de muziek is zeer goedkoop en herhaaldelijk. Zijn er misschien nog pluspunten?

Nee, eigenlijk niet. Anubis II lijkt eindelijk een gelijke te hebben gevonden; net zo teleurstellend, net zo vergetelijk en net zo slecht...
Cijfer:
1,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, helemaal klaar om je alles te vertellen over een unieke game: **Ninjabread Man**! Deze game is zoet en stoer tegelijk ? een beetje zoals ik, haha! In Ninjabread Man speel je als een ninja-koekje dat zijn weg moet vinden door verschillende levels vol met vijanden en obstakels. Het verhaal is simpel maar grappig: je bent een koekje met ninja-vaardigheden dat vecht tegen andere vijandige gebakken goederen. Klinkt dat niet Fantastisch?

De gameplay is een mix van platforming en actie. Je gebruikt een zwaard en shurikens gemaakt van suiker om je vijanden te verslaan. De ontwikkelaar van dit zoete avontuur is Data Design Interactive, bekend om hun creatieve en vaak bizarre games. Verwacht een kleurrijke, maar uitdagende ervaring die zowel jong als oud kan bekoren.

Historische Context


Ninjabread Man kwam uit in 2005 en was meteen een opvallende titel vanwege zijn unieke concept en visuele stijl. Hoewel het geen groot commercieel succes was, heeft het wel een cultstatus bereikt onder gamers die houden van vreemde en ongewone games. Het is een van die games die je gewoon moet proberen om het te geloven!

Recensies van Experts


Hoewel Ninjabread Man door de jaren heen gemengde recensies heeft ontvangen, zijn er enkele leuke en eerlijke meningen te vinden. IGN schreef: "Ninjabread Man is een rare maar vermakelijke ervaring die je doet glimlachen, zelfs als de gameplay wat te wensen overlaat." GameSpot voegde toe: "Het is een korte, zoete snack van een game, maar misschien niet voor iedereen."

Iets voor jou?


Ninjabread Man is perfect voor gamers die houden van unieke en creatieve concepten. Als je een fan bent van rare en grappige games, dan is dit een titel die je zeker eens moet proberen. Ook jongere spelers kunnen genieten van de kleurrijke graphics en eenvoudige gameplay. Maar let op, want deze game kan soms best uitdagend zijn!

Vergelijkbare Games


Als je Ninjabread Man leuk vindt, dan heb ik nog een paar zoete aanbevelingen voor je! Probeer eens **Super Monkey Ball: Banana Blitz** voor een andere grappige en kleurrijke game-ervaring. Of misschien **WarioWare: Smooth Moves**, waar je ook allerlei gekke en hilarische minigames kunt spelen. Beide games zijn net zo Fantastisch als Ninjabread Man!

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Als ik samen met Yoshi en Luma in de wereld van Ninjabread Man zou zijn, zouden we een zoete tijd beleven! Ik stel me voor dat Yoshi alle vijandige gebakken goederen zou opeten ? hij houdt immers van alles wat eetbaar is! En Luma zou ons helpen met zijn magische krachten om door de levels te zweven. We zouden lachen en plezier maken terwijl we de suikerzoete vijanden verslaan. Wat een Fantastisch avontuur zou dat zijn!
Ninjabread Man

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ninjabread Man

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Ninjabread Man... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.