x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Night at the Museum 2 - Wii All in 1!

Kopen:

Night at the Museum 2 Nieuw
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 12.99
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Night at the Museum 2

Afbeelding voor  Night at the Museum 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5060136650826
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Night at the Museum 2

Afbeeldingen

Je kruipt in de huid van Larry Daley, een nachtwaker met een moeilijke taak...
Je kruipt in de huid van Larry Daley, een nachtwaker met een moeilijke taak...
Gebruik verschillende voorwerpen uit het museum, maar je grootste "wapen" is je zaklamp
Gebruik verschillende voorwerpen uit het museum, maar je grootste "wapen" is je zaklamp
Verschillende bekenden uit de film keren terug, zoals Larey’s liefje Amelia Earhart
Verschillende bekenden uit de film keren terug, zoals Larey’s liefje Amelia Earhart
Ook het irritante aapje uit de film mag natuurlijk niet ontbreken!
Ook het irritante aapje uit de film mag natuurlijk niet ontbreken!
Afbeelding voor Night at the Museum 2

Links

Beoordelingen voor   Night at the Museum 2

Beoordelingen Night at the Museum 2

1 beoordeling - cijfer 8,3

6127
14 jaar
Goede verhaallijn,leuk spel
Dit is een leuk spel met een verhaallijn die wel oke is. Ik had het gevoel dat Ben Stiller de enige is die in de film en in deze game speelde. Dat komt doordat de meeste personages in het spel er wel uitzagen als personages uit de film, maar ze hadden hele andere stemmen. Als je in het spel loopt hoor je voetstappen, in het begin was dat wel oke maar naarmate je langer speelt wordt het wel een beetje irritant. De muntjes in elke level die je kan vrijspelen is een leuke toevoeging aan het spel, zodat je nog langer blijft spelen dan je eigenlijk verwacht had. Ik denk dat sommigen het wel een kans moeten geven, want het is eigenlijk een best wel leuke game.
Night at the Museum 2
Cijfer:
8,3

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Night at the Museum 2" voor de Nintendo Wii! Wow, wat een avontuur! In deze game neem je de rol aan van Larry Daley, de nachtwaker van het museum, die opnieuw leven brengt in de artefacten en tentoonstellingen. Deze keer wordt het nog spannender met nieuwe locaties zoals het Smithsonian Institution!

De gameplay is een mix van actie, puzzels en avontuur. Je zult verschillende vaardigheden moeten gebruiken om obstakels te overwinnen en mysteries op te lossen. Denk aan het gebruik van een zaklamp om donkere gebieden te verkennen of het verplaatsen van objecten om doorgangen te openen. Het spel heeft een leuke en humoristische toon, net als de film!

Historische Context


"Night at the Museum 2" kwam uit in 2009 en is gebaseerd op de gelijknamige film. De game werd ontwikkeld door Pipeworks Software en uitgebracht door Majesco Entertainment. Het was een tijd waarin filmgebaseerde games erg populair waren, en deze titel wist de magie van de film Fantastisch naar de Wii te brengen. Het spel heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd, vooral onder liefhebbers van de film.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Night at the Museum 2 is een leuke en onderhoudende game die de humor en het avontuur van de film goed weet te vangen." GameSpot voegde daaraan toe: "Hoewel het spel niet perfect is, biedt het genoeg plezierige momenten voor fans van de film en jongere spelers."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de "Night at the Museum" films! Vooral kinderen en jongere tieners zullen genieten van de humor en de avontuurlijke gameplay. Maar ook volwassenen die op zoek zijn naar een luchtig en vermakelijk spel kunnen hier veel plezier aan beleven. Het is een Fantastische keuze voor een gezellige avond gamen met het hele gezin!

Vergelijkbare Games


Als je "Night at the Museum 2" leuk vindt, dan zou je ook kunnen genieten van "Lego Indiana Jones: The Original Adventures". Net als bij "Night at the Museum 2" combineert deze game humor met avontuur en puzzels. En het beste van alles? We versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe avontuur snel in huis! Tof hè!
Night at the Museum 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Night at the Museum 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Night at the Museum 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.