x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

New Play Control! Pikmin 2 - Wii All in 1!

Kopen:

New Play Control! Pikmin 2
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
63.99
57.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot New Play Control! Pikmin 2

Afbeelding voor  New Play Control Pikmin 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Strategie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496367084
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor New Play Control Pikmin 2

Afbeeldingen

Je kan spelen met Captain Olimar en Louie the President.
Je kan spelen met Captain Olimar en Louie the President.
Ga, Pikmin, versla die vleesetende plant.
Ga, Pikmin, versla die vleesetende plant.
Spetterend artwork met alle <a href = https://www.mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=Pikmin>Pikmin</a>.
Spetterend artwork met alle Pikmin.
Is dat een G batterij?!
Is dat een G batterij?!
Afbeelding voor New Play Control Pikmin 2

Links

Beoordelingen voor  New Play Control Pikmin 2

Beoordelingen New Play Control! Pikmin 2

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

25454
16 jaar
Geweldig spel, nog beter op de Wii
De Pikmingames zijn geweldige strategiegames, die aanvoelen als een soort kruising tussen een RTS-game en een platformer. De controls op de Wii zijn vele malen intuitiever en makkelijker te besturen dan op de GameCube, het spel ziet er ook op de Wii nog mooi uit, en de muziek is mooi en past goed bij de omgevingen. In Pikmin 2 staat er minder druk achter dan in Pikmin 1, omdat het niet uitmaakt hoeveel dagen je gebruikt om alles te verzamelen. Persoonlijk vind ik dit een stuk fijner, omdat je meer gestimuleerd wordt tot verkennen. Al met al is New Play Control: Pikmin 2 een geweldige game, die op de Wii nog beter werkt dan op de GameCube.
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
9,0

3828
27 jaar
Pikmin zijn er nu in 5 kleuren. Elk met hun eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen ze in gewicht, snelheid en kracht. Tijdens het spelen ontdek je meer unieke mogelijkheden van de verschillende Pikmin. Dat ontdekken is erg leuk, daardoor voel je je echt een soort ontdekkingsreiziger op een andere planeet.
Door de juiste mix van Pikmin mee te nemen (maximaal 100) en deze juist in te zetten los je puzzels op en versla je eind bazen in fantastische gevechten.
Pikmin 2 New Play Control! speelt op de Wii een stuk gemakkelijker dan Pikmin 2 op de GameCube. Tegelijk rondlopen en je Pikmin vertellen wat ze moeten doen was op de GameCube erg lastig maar gaat op de Wii heel prettig.
Je kunt nu ook met 2 spelers spelen. Zo grappig. Je moet zo multi tasken. Alle Pikmin wil je aan het werk houden om snel genoeg te zijn om te winnen. En dat wordt zo chaotisch!
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
9,0

1670
15 jaar
Werkt nog steeds verslavend, maar vernieuwingen zijn nergens te bekennen.
Met dit spel heb ik veel plezier gehad, met vijf soorten Pikmin, allemaal verschillende gebieden en een nieuwe besturing kan je jezelf wel uren met dit spel vermaken! Ook is de multiplayer grappig voor een keer, maar deze verveelt na een tijdje wel. De nieuwe besturing speelt lekkerder weg dan de Gamecube-besturing, alleen zijn er naast dit, geen vernieuwingen te ontdekken. Dus als je dit spel al hebt gespeeld zal dit spel waarschijnlijk een beetje overbodig zijn.
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

2027
14 jaar
Vol verbeteringen!
Pikmin 2 is een perfecte opvolger van het spel pikmin 1.
Als je het spel start krijg je een korte samenvatting van het eerste deel zodat je het verhaal weer een beetje oppakt. Pikmin 2 is nog veel beter dan het eerste deel onder andere omdat je hier nu 5 soorten pikmin hebt en omdat de originele 3 soorten nu ook belangrijker zijn en meer taken krijgen. De grotten vond ik ook een goeie verbetering.
Ik vond het ook erg grappig dat je steeds een mail kreeg van iemand van olimars thuisplaneet.
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
9,5

2027
14 jaar
In dit spel moet je met hulp van allemaal kleine mannetjes objecten zoeken om geld te verdienen.

In New Play Control! Pikmin 2 moet je als Olimar samen met Louie geld verzamelen op een andere planeet. In het spel krijg je 5 soorten pikmin tot je beschikking, maar die moet je eerst vinden!
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,5

2027
14 jaar
Geweldig spel is nog beter geworden
New Play Control! Pikmin 2 is voor mij het spel dat bovenaan staat als ik mijn spellen ga beoordelen. Ik vond het een geweldig vervolg op Pikmin (het eerste deel van de serie).
Ik heb hier echt uren plezier van gehad en vond de multiplayer mode geweldig. Ik vond de besturing vergeleken met het oudere spel voor de gamecube erg verbeterd. Ik vond het geweldig om al die kleine mannetjes weer terug te zien in een nieuw spel en ik vond het ook geweldig dat ze nu allemaal ondergrondse grotten hadden waar je allemaal schatten moest zoek. De filmpjes en het verhaal waren erg goed dit zie ik echt als een aanrader.
Cijfer:
9,5

315
Geweldig.
New Play Control! Pikmin 2 is waarschijnlijk de meest ondergewaardeerde Nintendo franchise ooit. Maar het is een goede. Een van de beste. Duuuuus: kleine schattige beestjes die je helpen om naar Aarde terug te gaan. :D
Cijfer:
9,0

1011
21 jaar
Gegarandeerd verslaafd
Als je eenmaal aan een Pikmin spel begint, kun je deze niet wegleggen. Dat is ook het geval met dit tweede deel. Er zijn wat nieuwe dingen toegevoegd, zoals Pikmin in nieuwe kleuren en het verhaal is aangepast. De nieuwe controls hebben ze erin gehouden, wat uiteraard superfijn is. Je kunt uren in dit spel steken zonder er spijt van te krijgen.
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
9,2

4194
13 jaar
Topspel
Dit spel is echt geweldig en dat blijft het! Het is ook handig dat het voor de Wii erbij gemaakt is al is de besturing van de GameCube fijner en gaat het makkelijker. New Play Control! Pikmin 2 voor de Wii is zo geweldig omdat je een leger vriendjes hebt en dat je voor je baas geld aan verdienen bent en aan het eind zelfs Louie moet verslaan.
Cijfer:
8,5

10 jaar

Beste pikmin tot nu, soms schrik ik wel maar New Play Control deel 2 is echt fantastisch!
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
10

735
16 jaar
Veel vernieuwing!
Pikmin 2 is een geweldige opvolger van de originele Pikmin-game. Net als zijn voorganger gaat het spel om het verkennen van een onbekende wereld en het leiden van kleine wezens genaamd Pikmin.

Wat Pikmin 2 echter uniek maakt, is de toevoeging van nieuwe elementen en functies die de gameplay verder verbeteren. Een van de belangrijkste toevoegingen is de mogelijkheid om twee verschillende Pikmin-kapiteinen te besturen, waardoor je meer controle en flexibiliteit hebt tijdens het verkennen van de spelwereld.

Net als de originele Pikmin, is Pikmin 2 beschikbaar op zowel de GameCube als de Wii. Hoewel de Wii-versie dezelfde verbeterde besturing biedt als Pikmin, biedt de GameCube-versie ook een geweldige spelervaring.
New Play Control! Pikmin 2
Cijfer:
8,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Play Control! Pikmin 2

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 5 Geheimen - 4 persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches

Persoonlijke tip:
Rare Bijen
Ilyaderoll er
11070
18 jaar
Je kan rare bijen vinden in de Wistfull Wilderness op de dagen 31,61,91,121 etc t/m 300. Ze laten veel nectar en potions achter.
Handig om dan je voorraad steeds bij te vullen!

Easter Eggs en Glitches:
Paaseieren
Ilyaderoll er
11070
In Pikmin 2 heb je een aantal Easter Eggs, hier zijn een paar:
Tijdens je jacht op Treasures kom je een tegen die Gyriod Bust heet. Dit is een verwijzing naar de Gyriods die je in Animal Crossing kan verzamelen.
Als je 20 van elke kleur pikmin in een groep hebt hoor je ze de japanse theme song van pikmin 1, Ai no Uta (Song of Love), neuriën.

Easter Eggs en Glitches:
Totaka's Song en Ai no Uta in Pikmin 2
Bramd de Groot
25454
In Pikmin 2 zitten twee liedjes verborgen. Één daarvan is Ai no Uta, een immens populair lied uit Japan dat gemaakt was voor Pikmin 1, en uiteindelijk vaker verkocht is dan het spel zelf. Je Pikmin zullen dit lied zingen als je er van elke kleur twintig hebt. Het andere liedje is Totaka's Song, een deuntje dat in een heleboel Nintendo-games verstopt is door Kazumi Totaka, een componist die aan veel games heeft meegewerkt. Dit lied kun je horen als je een cave voor de eerste keer compleet uitspeelt, en dan 3 minuten en 50 seconden wacht op het scherm met "Cave complete!".

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Unlockables
Ilyaderoll er
11070
Door bepaalde dingen in Pikmin 2 te verzamelen kan je meer levels, modes en meer vrij spelen. Hier is een handig overzichtje voor wat je moet doen.

Awakening WoodVerzamel de Sphere Map in Emergency Cave
Perplexing PoolVerzamel de Exploration Map in de Awakening Wood
Wistful WildBetaal de 10,000 pocos terug die je moest betalen
Louie’s Cooking NotesRed Louie van Titan Dweevil in Dream Den
Louie’s Dark Secret movieHaal alle 30 challenges met paarse bloemen
Challenge ModeVersla de Beady Long Legs beneden in de Spider Citadel en breng de sleutel naar de verkennings drone
ShachoVerzamel 10,000 pocos
Cinemas and CreditsVerzamel 10,000 pocos
Treasure Completion MovieVerzamel alle stukken en red Louie
Sales PitchVerzamel alle items
gold shipVerzamel 10,000 pocos

Geheimen:
Zingende Pikmin
Alex
16053
Als je van elke kleur Pikmin er twintig hebt, beginnen al je Pikmin te zingen.

Geheimen:
Louie’s geheim
Alex
16053
Ontdek zijn geheim door elk van de arena’s in de Challenge Mode met een perfecte score af te sluiten. Elke perfecte score wordt in het overzichtsscherm van de Challenge Mode aangegeven door een roze bloem.

Geheimen:
Captains geheim
NickGamerD utch
4194
Sommige spelers zullen niet begrijpen wat er in het begin gebeurt; ik zal het uitleggen: De kapitein heeft flinke schulden gemaakt en kan zijn schip niet meer afbetalen en moet 10.000 euro betalen. Zijn schip wordt weggetakeld en hij schrikt. Plotseling laat Olimar een gevonden frisdrank flessendop vallen en gaat er schulden van Captains bedrag af. Hij wordt blij en stuurt Olimar en zijn hulpje Louie eropaf voor meer spul.

Persoonlijke tip:
De paarse Pikmin
Thijs de Bruin
12 jaar
Een paarse pikmin is 10 pikmin waard.

Persoonlijke tip:
Witte Pikmins
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Als je op een sterke vijand 1 witte pikmin gooit en die laat opeten zal hij vergiftigd raken, als je dan een stuk of 10 dikke paarse pikmin op hem gooit, zal hij niks tegen ze kunnen doen (je moet wel goed richten) en maak je hem makkelijk dood.

Persoonlijke tip:
Paarse pikmins
NickGamerD utch
4194
13 jaar
Als je een level met paarse bloemen hebt, doe dat level dan vaker opnieuw, je hebt paarse Pikmins echt nodig. Een andere tip: neem ze niet zomaar mee op avontuur, je moet er 100 verzamelen om het gewicht mee te nemen.

Geheimen:
Secret Beady Long Legs boss fight
Romir308
35
Als je op dag 31, 41, 51 (etc..) naar de Perplexing Pool gaat, is er een geheime boss fight met Beady Long Legs in het gebied voor de Onions en het schip.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2023 Mario Wii