x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeelding voor  My Pokemon Ranch

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  My Pokemon Ranch

Afbeeldingen

Boxshot My Pokémon Ranch
Je speelt in My Pokémon Ranch als je eigen Mii.
Je speelt in My Pokémon Ranch als je eigen Mii.
Bij Hayley kun je Pokémon ruilen.
Bij Hayley kun je Pokémon ruilen.
Zoals je hier boven ziet zie je dat de pokémon’s een beetje vierkantig zijn.
Zoals je hier boven ziet zie je dat de pokémon’s een beetje vierkantig zijn.
Je pokemons worden beste vriendjes!
Je pokemons worden beste vriendjes!
Beoordelingen voor   My Pokemon Ranch

Beoordelingen My Pokémon Ranch

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,9

1081
12 jaar
My Pokémon Ranch is een spel dat gebruik probeert te maken van de successen van Pokémon op de DS. Maar dit spel kun je (veel) beter mijden.

De bedoeling van het spel is... Naar je Pokémon kijken! Het kijken naar je Pokémon is saai en soms kun je er een foto van maken. Af en toe doen ze een dansje, of gaan een paar Pokémon op elkaar klimmen om een totempaal te vormen.
Een pluspunt is wel dat je, je Pokémon kan importeren van je DS. Maar ja, wat heb je daaraan als je er vervolgens niets mee kan doen? Ook zien de Pokémon er lelijk uit. Hun gezichten zijn niet eens gewoon rond.
En de achtergrond is saai en lelijk: een paar lelijke heuveltjes en wolken. De muziekjes zijn redelijk, maar niet echt goed.
Al met al hadden ze dit "spel" eigenlijk beter niet kunnen uitgeven.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
My Pokémon Ranch
Cijfer:
3,0

3349
14 jaar
Wat moet dit voorstellen?
Slechtste pokémon ooit! Nou, eigenlijk is het niet eens een pokémon te noemen... Eigenlijk is het enige wat je doet naar bewegende hoekige dingen kijken die bewegen en af en toe een geluidje maken. Deze bewegende dingen lijken in geen verste verte op pokémon. Zelfs op de nintendo 64 zagen die er nog mooier uit! En dan die prijs! 10 euro voor zo’n flutgame... Echt, ik raad My Pokémon Ranch je niet aan.
Cijfer:
1,0

25454
16 jaar
Alleen voor fanatieke spelers
My Pokemon Ranch is voor fanatieke Pokemonspelers een prima "spel" voor de prijs die ervoor gevraagd wordt (1000 Wii Points/ong. 10 euro). Je kan er 1,000 Pokemon uit Diamond en Pearl extra op kwijt, wat handig is voor fanatieke verzamelaars. Ook kan je soms Pokemon ruilen met Hayley en die weer overzetten naar de DS-games, wat ook handig kan zijn. Verder is het spel ook wel grappig; het is leuk om je Pokemon te zien rondrennen en met elkaar te zien spelen, en alle details uit het spel zoals geslacht, nature, aanvallen etc. zijn terug te zien in hun gedrag en/of uiterlijk, maar het is het niet waard om het spel alleen daarvoor te kopen. Ook is het jammer dat de update voor Pokemon Platinum nooit in Europa uitgekomen is, waardoor My Pokemon Ranch niet compatibel is met dat spel.
My Pokémon Ranch
Cijfer:
6,0
Lees meer beoordelingen.

1168
24 jaar
Tot voor kort de enige legale manier om Mew te bemachtigen.
My Pokémon Ranch kan gezien worden als de voorganger van Pokemon Bank op de Nintendo 3DS. In dit 'spel' voor de Nintendo Wii kun je Pokemon overzetten van je DS-games naar de Wii om ze hier veilig op te slaan. Heb je er 1000? Dan krijg je de legendarische Mew!
Cijfer:
6,0

6421
18 jaar
Pokemon Ranch is een extra!
Pokemon Ranch is niet een game die je uren lang moet spelen, maar hoe het zich elke dag upgrade en dat je je eigen pokemon erin los kunt laten is toch best wel een grappig idee. Bovendien zou je My Pokémon Ranch ook gewoon kunnen gebruiken voor een opslag als je boxen in je DS games vol raken dus het is best wel handig. Moet zeggen het is geen top game, je moet het meer zien als een accesoire, iets extra's.
Cijfer:
6,0


47061
20 jaar
Is dit een spel?
Dit 'spel' is bedoeld om je overtollige Pokemon over te zetten uit je DS-games, maar meer dan dat is het niet; en hoewel het deze functie prima vervult vraag ik me serieus af of My Pokémon Ranch dan wel een videogame kan worden genoemd.

Het helpt ook niet dat de graphics duidelijk uit een vorig tijdperk stammen en het begrip 'gameplay' ver te zoeken is. Nooit aan beginnen dus...
Cijfer:
1,0

3225
16 jaar
Echt een flop!
Mensen, sommige ontwikkelaars zoeken steeds meer dingen om geld mee te verdienen. Zoeken iets dat een andere doelgroep aantrekt.
Nu dit, My Pokémon Ranch: het lijkt grappig maar je kan eigenlijks bijna niets. Misschien is het ontworpen voor de jongeren, maar zelfs daarvoor lijkt me dit spel niet eens geschikt... Verder zien de graphics er ook niet al te best uit.
My Pokémon Ranch
Cijfer:
2,0

4194
13 jaar
Leuk voor erbij
My Pokémon Ranch is een leuk spelletje voor erbij, en ook erg grappig om elke dag een nieuwe en misschien wel 2 Pokemons te krijgen. Het is ook leuk om ze samen een formatie te zien doen zoals de totem waarbij al je Pokemons op elkaar gaan staan. Wat wel jammer is is dat de enige manier om echt goed aan Pokemons te komen is door elke dag in te loggen.
Cijfer:
7,5

1125
12 jaar
Echt slecht
Wat een slecht spel. Er zit heel weinig diepgang in. De Pokemon zijn erg lelijk. De achtergrond is lelijk.
My Pokémon Ranch
Cijfer:
3,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "My Pokemon Ranch" voor de Nintendo Wii! Wowie, deze game is zóóóó leuk! In "My Pokemon Ranch" kun je je eigen Pokémon-ranch beheren waar je meer dan 1000 Pokémon kunt verzamelen en verzorgen. Je kunt je Pokémon vanuit je Nintendo DS-games zoals "Pokémon Diamond" en "Pokémon Pearl" overzetten naar je ranch en ze daar zien rondlopen, spelen en interactie hebben met elkaar. De game is ontwikkeld door Ambrella en uitgebracht door Nintendo. Het is een Fantastische manier om je Pokémon-verzameling tot leven te zien komen!

Historische Context


"My Pokemon Ranch" werd uitgebracht in 2008 en was een van de eerste games die gebruik maakte van de connectiviteit tussen de Nintendo DS en de Nintendo Wii. Dit was een spannende tijd voor Pokémon-fans, omdat ze hun Pokémon uit de handheld-games konden zien in een 3D-omgeving op hun tv-scherm. Hoewel de game niet dezelfde diepgang heeft als de hoofdserie Pokémon-games, bood het een unieke en vermakelijke ervaring voor verzamelaars en fans van de serie.

Recensies van Experts


IGN zei over "My Pokemon Ranch": "While it doesn’t offer the traditional gameplay of Pokémon titles, it’s a charming way to interact with your Pokémon collection." GameSpot voegde toe: "It’s a simple and delightful experience for those who love the franchise."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge Pokémon-fans die graag hun verzamelde Pokémon tot leven willen zien komen op een groot scherm. Het is ook Fantastisch voor verzamelaars die hun collectie op een nieuwe manier willen ervaren. Of je nu een doorgewinterde Pokémon-trainer bent of net begint, "My Pokemon Ranch" biedt veel plezier en interactie met je favoriete wezentjes.

Vergelijkbare Games


Als je van "My Pokemon Ranch" houdt, dan vind je "Pokémon Battle Revolution" voor de Wii ook geweldig. Het biedt 3D-gevechten met Pokémon die je kunt overzetten vanuit je DS-games. Een andere aanrader is "Pokémon Rumble" voor de Wii, waar je met speelgoed-Pokémon vecht in actievolle gevechten. Beide games zijn zóóóó leuk en een must-have voor elke Pokémon-fan!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! "My Pokemon Ranch" kan worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dat betekent dat je je Pokémon-ervaring kunt voortzetten, ongeacht welk systeem je hebt. Zorg ervoor dat je de juiste connectiviteit hebt met je Nintendo DS om je Pokémon over te zetten en je ranch te vullen met al je favoriete wezentjes!
My Pokémon Ranch

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor My Pokémon Ranch

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Gebeurtenissen
Frank Wildenburg
392
Elke 15 minuten doen je Pokémon iets speciaals. Hieronder is een tabel met de gebeurtenissen en benodigdheden.

AttentionMinstens 1 Pokémon
ZigZag paradeMinstens 25 Zigzagoon
DashBulbasaur, Teddiursa, Meowth, Pikachu, Munchlax
Sky Parade11 vliegende of zwevende Pokémon
Totem PoleMinstens 5 Pokémon
Hop-HopMinstens 20 Cleffa
Pikachu PartyMinstens 20 Pikachu
Circle DanceMinstens 20 Pokémon van dezelfde soort
Ring DanceMinstens 20 Pokémon van dezelfde soort
ZigZag DanceMinstens 20 Zigzagoon
Slow WaltzMinstens 10 Volbeat en Illumise
Do the waveMinstens 8 Plusle en Minun
ChorusMeerdere Igglybuff, Jigglypuff en Wigglypuff
CarouselMinstens 40 Ponyta, Rapidash, Stantler en Girafarig
ClockGebeurt elk uur
KeyboardAlle Unown (A-Z, ? en !)

Geheimen:
Wanneer gaat je Ranch een level omhoog?
Markie
2779
Kijk hier hoeveel pokemons je moet toevoegen om je Ranch een level omhoog te laten gaan!

Level Ranch--Zoveel pokemons moet je toevoegen
lv. 2--7
lv. 3--10
lv. 4--15
lv. 5--20
lv. 6--30
lv. 7--40
lv. 8--50
lv. 9--60
lv. 10--80
lv. 11--100
lv. 12--120
lv. 13--150
lv. 14--200
lv. 15--250
enz.

Geheimen:
Krijg speciale pokemons!
Markie
2779
Phione: Import 250 pokemons. (Range level 15 )
Mew: Import 999 pokemons. (Range level 25)
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Langere tijd niet spelen
Nickgamer
1211
12 jaar
Heel vaak als je lang niet gespeeld hebt en je kijkt er even dan krijg je 2 dezelfde pokemons.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg