x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mr Bean’s Wacky World of Wii - Nintendo Wii

Kopen:

Mr Bean’s Wacky World of Wii
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Mr Bean’s Wacky World of Wii

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5051272005731
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Mr Beans Wacky World of Wii

Afbeeldingen

Mr Beans Wacky World of Wii: Screenshot
In Engeland heb je ook springbonen: de jumping Bean!
In Engeland heb je ook springbonen: de jumping Bean!
Kapitein Bean tot de redding!
Kapitein Bean tot de redding!
Afbeelding voor Mr Beans Wacky World of Wii

Links

Beoordelingen voor   Mr Beans Wacky World of Wii

Beoordelingen Mr Bean’s Wacky World of Wii

1 beoordeling - cijfer 7,5

10545
21 jaar
Supergrappige avonturen met Mr. Bean in kleurrijke wereld
Mr Bean's Wacky World of Wii is een supergrappig spel! Je speelt als Mr. Bean en gaat op avontuur in een kleurrijke wereld vol leuke uitdagingen. Bij mij thuis op de bank zorgden de creatieve levels voor veel verrassing en plezier. De humor van de serie komt echt tot leven in het spel, wat ik echt geweldig vond.

Je kunt verschillende minigames spelen die het spel spannend en leuk maken. Denk bijvoorbeeld aan het vangen van vissen of het ontwijken van obstakels. Elke minigame heeft zijn eigen unieke charme en zorgt ervoor dat je blijft lachen. De graphics zijn vrolijk en kleurrijk, precies wat je van een Mr. Bean-game zou verwachten.

Dit spel biedt veel plezier en is perfect om samen met vrienden te spelen. Bij ons zorgde het voor veel gelach en competitie. Het is een echte aanrader voor fans van Mr. Bean en iedereen die houdt van humoristische en toegankelijke games op de Nintendo Wii!
Mr Bean’s Wacky World of Wii
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Mr Bean in "Mr Beans Wacky World of Wii"! Deze hilarische game neemt je mee op een knotsgekke reis door de wereld van de geliefde Britse komiek Mr Bean. In deze game moet je puzzels oplossen, hindernissen overwinnen en natuurlijk veel lachen. Met zijn unieke humor en charmante onhandigheid zorgt Mr Bean voor uren speelplezier. De game is ontwikkeld door Beyond Reality Games en biedt een mix van platformactie en puzzels die je hersenen kraken en je buik laten schudden van het lachen. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


"Mr Beans Wacky World of Wii" werd uitgebracht in 2010 en is gebaseerd op de populaire tv-serie en films van Mr Bean, gespeeld door Rowan Atkinson. De game wist de humor en charme van de show goed te vangen, waardoor fans van Mr Bean een nieuwe manier kregen om van hun favoriete klunzige held te genieten. Hoewel het niet de meest baanbrekende game was in termen van gameplay, werd het goed ontvangen door fans van de serie die op zoek waren naar een lichte en vermakelijke ervaring.

Recensies van Experts


IGN zei: "Mr Beans Wacky World of Wii is a delightful romp that captures the spirit of the television series perfectly. While it may not be the most challenging game, its charm and humor make it a joy to play." GamesRadar voegde toe: "Fans of Mr Bean will find much to love here. The game is filled with the same slapstick comedy and whimsical scenarios that made the show a hit."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Mr Bean tv-serie en films die op zoek zijn naar een leuke en luchtige game-ervaring. Maar ik zie ook dat families en jongere spelers vaak genieten van de eenvoudige maar vermakelijke gameplay. Het is een Fantastische keuze voor iedereen die houdt van humoristische en niet al te serieuze games. En zeg nou zelf, wie kan er nee zeggen tegen een beetje lachen?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Mr Beans Wacky World of Wii", dan heb ik nog een paar Fantastische aanbevelingen voor je:

  1. WarioWare: Smooth Moves - Een hilarische verzameling van minigames die net zo gek zijn als Mr Bean zelf!

  2. Rayman Raving Rabbids - Een knotsgekke partygame vol met grappige uitdagingen en maffe konijnen.

  3. Super Mario Galaxy - Een Fantastisch avontuur in de ruimte met mijn beste vriend Luma en natuurlijk Mario!

Mr Bean’s Wacky World of Wii

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mr Bean’s Wacky World of Wii

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Mr Bean’s Wacky World of Wii... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.