x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Monsters vs. Aliens - Wii All in 1!

Kopen:

Monsters vs. Aliens Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
5.99
€ 4.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Monsters vs. Aliens

Afbeelding voor  Monsters vs Aliens

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5030917064753
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Monsters vs Aliens

Afbeeldingen

Ginormica, B.O.B., dr. Cockroach, Missing Link en Insectosaurus: ze zijn er allemaal!
Ginormica, B.O.B., dr. Cockroach, Missing Link en Insectosaurus: ze zijn er allemaal!
Net als in de film moeten de monsters proberen de kwade aliens te verdrijven
Net als in de film moeten de monsters proberen de kwade aliens te verdrijven
"Erg sfeervol, maar ik had liever een gewone discobol gehad"
"Erg sfeervol, maar ik had liever een gewone discobol gehad"
Typisch: ben je 15 meter lang, kun je nog niet op tegen zo’n reus...
Typisch: ben je 15 meter lang, kun je nog niet op tegen zo’n reus...
Beoordelingen voor   Monsters vs Aliens

Beoordelingen Monsters vs. Aliens

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,3

3349
14 jaar
Gore troep
Bah, dit is nou weer typisch zo’n filmgame. Die zijn nog snel even voordat de film zelf uitkwam in elkaar geflanst en stellen daarom niet veel voor. De missies zijn saai en je doet vaak hetzelfde. Het idee van sommige puzzels is nog wel grappig, maar als dat nou elke keer weer herhaald wordt, word je toch ook wel een beetje moe hoor. Ook de graphics zijn niet al best. Monsters vs. Aliens heeft nog niet eens ┬áhet niveau van een gamecube game. Niet kopen dus.
Cijfer:
4,5

3535
16 jaar
Saai.
Dit spel is echt saai, vooral voor kinderen boven de 10 jaar. Onder die leeftijd kan je er nog wel plezier van hebben. Dit spel heeft totaal niks te maken met de film, de graphics zijn daarentegen middelmatig. Ook is het spel te makkelijk in mijn ogen. Conclusie: misschien leuk voor de jongere generatie onder ons.
Monsters vs. Aliens
Cijfer:
5,5

15616
14 jaar
Te makkelijk
Dit spel is niet zo leuk. Het lijkt niet op de film. Je moet missies doen die er helemaal niks mee te maken hebben. En bovendien is het veel te makkelijk.
Het spel heeft geen goede muziek, maar de graphics zijn redelijk.
Monsters vs. Aliens
Cijfer:
6,5
Lees meer beoordelingen.

1125
12 jaar
Slecht spel
Het spel is gewoon te makkelijk en lijkt totaal niet op de film. De besturing is ook erg slecht, en het spel blijft vaak hangen. Er zit ook weinig diepgang in.
Monsters vs. Aliens
Cijfer:
5,0

4194
13 jaar
Geen topper
Monsters vs. Aliens is nou niet wat je zegt, vernieuwend en gezellig. Ik ergerde me eraan dat het bijna niet op de film leek behalve dan de karakters die dan ook voor de verkoop van de game zouden moeten zorgen. Ik had de film gezien en die leek me wel wat dus begon ik dit te spelen maar ik moet zeggen, dit spel is geen topper.
Cijfer:
5,2
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Fantastisch! Welkom bij de wereld van "Monsters vs Aliens" voor de Nintendo Wii! Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en neemt je mee op een spannend avontuur vol actie en humor. In deze game speel je als verschillende personages uit de film, waaronder Susan (Ginormica), B.O.B., The Missing Link, en Dr. Cockroach. Elk personage heeft unieke vaardigheden en gameplay-mechanieken die je nodig hebt om de kwaadaardige aliens te verslaan en de wereld te redden. De game is ontwikkeld door Beenox en biedt een mix van platforming, puzzels en gevechten. Het is een geweldige manier om de film opnieuw te beleven, maar dan interactief!

Historische Context


"Monsters vs Aliens" werd uitgebracht in 2009, kort na de release van de film. Het spel werd goed ontvangen vanwege zijn humor en het feit dat het de personages en verhaallijn van de film trouw bleef. Door de jaren heen is de game een leuke keuze gebleven voor gezinnen en jonge gamers die fan zijn van de film. Het heeft geen directe vervolgen gekregen, maar blijft een geliefde titel in de bibliotheek van Wii-games.

Recensies van Experts


IGN zei: "The game captures the fun and excitement of the movie, offering a variety of gameplay styles that keep things interesting." GameSpot voegde toe: "While not groundbreaking, Monsters vs Aliens provides a solid, enjoyable experience for fans of the film."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge gamers en gezinnen die genoten hebben van de "Monsters vs Aliens" film. Het is ook een geweldige keuze voor fans van animatiefilms en avonturengames. Als je houdt van humoristische actie en het spelen met verschillende personages, dan is dit spel echt iets voor jou! Ik zie vaak dat gezinnen samen plezier hebben met deze game, en dat geeft mij veel plezier!

Vergelijkbare Games


Als je "Monsters vs Aliens" leuk vindt, raad ik je ook aan om "Shrek Forever After" en "Madagascar: Escape 2 Africa" te proberen. Beide games zijn ook gebaseerd op DreamWorks-films en bieden vergelijkbare humor en avontuur. Ook "Toy Story 3" is een Fantastische keuze voor fans van animatiefilmgames!

Mr M’s Avontuur


Haha! Stel je eens voor, ik, Mr M., in de wereld van "Monsters vs Aliens"! Ik zou samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma de aliens te lijf gaan. Yoshi zou zijn lange tong gebruiken om vijanden op te eten, terwijl Luma zijn magische krachten zou inzetten om puzzels op te lossen. En ik? Ik zou mijn Fantastische enthousiasme en kennis gebruiken om iedereen te helpen en aan te moedigen. Wat een avontuur zou dat zijn! Wowie!

Bleh, ik moet er niet aan denken om een slechte game te spelen. Gelukkig is "Monsters vs Aliens" een echte aanrader en dat maakt mij super blij! Fantastisch gamen gewenst!
Monsters vs. Aliens

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Monsters vs. Aliens

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Monsters vs. Aliens... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.