x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Monster High: 13 Wensen - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Monster High: 13 Wensen is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 10.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Monster High: 13 Wensen

Afbeelding voor  Monster High 13 Wensen

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2013
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:8154030101670
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Monster High 13 Wensen

Afbeeldingen

Monster High: 13 Wensen: Afbeelding met speelbare characters
Monster High 13 Wensen: Screenshot
afbeeldingen voor Monster High: 13 Wensen
Monster High 13 Wensen plaatjes
Afbeelding voor Monster High 13 Wensen

Links

Beoordelingen voor   Monster High 13 Wensen

Beoordelingen Monster High: 13 WensenProductbeschrijving


Wowie! Welkom bij de wereld van Monster High met de game "Monster High: 13 Wensen" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game neemt je mee op een spannend avontuur met je favoriete Monster High personages zoals Frankie Stein, Clawdeen Wolf en Draculaura! In "13 Wensen" moeten de Monster High studenten samenwerken om de school te redden van een magische chaos veroorzaakt door een verkeerd uitgesproken wens. Bereid je voor op uitdagende levels, puzzels en heel veel modeplezier terwijl je door verschillende werelden reist om de vervloekte lamp te vinden en alles weer recht te zetten. De game is ontwikkeld door Little Orbit en biedt een mix van platforming en puzzeloplossende gameplay die zowel fans van de serie als nieuwkomers zal aanspreken.

Historische Context


Monster High: 13 Wensen kwam uit in 2013, een tijd waarin de Monster High franchise op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De franchise, gestart door Mattel, had al een succesvolle reeks poppen, tv-shows en films uitgebracht. De game bouwt voort op de gelijknamige film en biedt fans een interactieve manier om deel te nemen aan hun favoriete Monster High avonturen. Het is een van de vele games die de franchise heeft uitgebracht, maar wordt vaak geprezen om zijn leuke gameplay en trouw aan de bronmaterialen.

Recensies van Experts


"Monster High: 13 Wensen is een leuke en vermakelijke game voor fans van de serie. De levels zijn uitdagend genoeg om je bezig te houden, en de karakters zijn net zo charmant als altijd." - IGN
"Hoewel de game voornamelijk gericht is op een jonger publiek, biedt het genoeg variatie en plezier voor iedereen die houdt van platformers en puzzelspellen." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge spelers en fans van de Monster High franchise. Of je nu al jaren fan bent van Frankie, Clawdeen en de rest van de Monster High crew, of net begint met het ontdekken van deze griezelig leuke wereld, "Monster High: 13 Wensen" zal je zeker niet teleurstellen. Ook verzamelaars van Monster High merchandise zullen deze game Fantastisch vinden om toe te voegen aan hun collectie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Monster High: 13 Wensen", dan zal je ook de volgende games Fantastisch vinden:


Extra Informatie


Brrr! Wist je dat "Monster High: 13 Wensen" ook coöperatieve gameplay ondersteunt? Dat betekent dat je samen met een vriend kunt spelen om de vervloekte lamp te vinden en de school te redden. Samen spelen maakt het avontuur nog leuker en uitdagender. Wat een Fantastische manier om samen met je vrienden te genieten van de wereld van Monster High!
Monster High: 13 Wensen

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Monster High: 13 Wensen

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Monster High: 13 Wensen... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.