x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Moki Moki

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Moki Moki

Afbeeldingen

Boxshot Moki Moki
Opschieten. Nog 48 seconden!!!!
Opschieten. Nog 48 seconden!!!!
afbeeldingen voor Moki Moki
Afbeelding voor Moki Moki

Links

Beoordelingen voor   Moki Moki

Beoordelingen Moki MokiProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Moki Moki voor de Nintendo Wii! In dit puzzelspel moet je de schattige Moki’s door uitdagende levels begeleiden. Het doel is om de Moki’s veilig naar het einde van elk level te brengen door puzzels op te lossen en obstakels te vermijden. Dit spel is ontwikkeld door Natsume, een studio die bekend staat om zijn creatieve en vermakelijke games. De kleurrijke graphics en de verslavende gameplay zullen je zeker urenlang plezier bezorgen. Haha!

Historische Context


Oepsie! Moki Moki werd uitgebracht in 2009 en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd. Hoewel het niet zo bekend is als sommige andere Wii-titels, heeft het een unieke charme die veel spelers aanspreekt. De puzzelmechanieken en het schattige ontwerp maken het een onvergetelijke ervaring. Het is altijd leuk om te zien hoe games zoals deze door de jaren heen gewaardeerd blijven worden.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Moki Moki is een verrassend verslavende puzzelgame die je blijft uitdagen." Gamespot voegde daaraan toe: "De schattige graphics en de slimme puzzels maken dit een must-play voor fans van het genre."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te spelen, Moki Moki biedt urenlang vermaak. Ook fans van schattige en kleurrijke games zullen zeker genieten van dit avontuur. En dat maakt mij super vrolijk!

Vergelijkbare Games


Als je Moki Moki leuk vindt, dan raad ik je ook aan om World of Goo en Boom Blox te proberen. Beide games bieden uitdagende puzzels en veel plezier, net als Moki Moki. Fantastisch toch?

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Moki Moki, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van dit geweldige spel!
Moki Moki

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Moki Moki

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Moki Moki... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.