x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Minon: Everyday Hero - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Minon: Everyday Hero is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 14.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Minon: Everyday Hero

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Minon Everyday Hero

Afbeeldingen

Speel als Minon, de alledaagse superheld, en los allerlei alledaagse problemen op!
Speel als Minon, de alledaagse superheld, en los allerlei alledaagse problemen op!
Zie jij al een pad?
Zie jij al een pad?
Overzichtelijk spelen is dit zeg!
Overzichtelijk spelen is dit zeg!
Het lijkt domino day wel!
Het lijkt domino day wel!
Afbeelding voor Minon Everyday Hero

Links

Beoordelingen voor   Minon Everyday Hero

Beoordelingen Minon: Everyday Hero

1 beoordeling - cijfer 5,8


47061
20 jaar
Domino + Lemmings; toch liever apart
In Minon: Everyday Hero bind je als "superheld" Minon de strijd aan met alledaagse probleempjes, zoals een golfbal die niet in één slag in het gaatje wil en een ballon die door de wind wordt weggeblazen.

Wat deze game anders dan de anderen maakt, is de manier waarop je dit doet; terwijl Minon zich automatisch door het level beweegt, is het de taak van de speler om domino-vormige objecten te plaatsen en Minon op deze manier langs allerlei obstakels te loodsen. Dit zorgt voor eenvoud en humor in het spel, maar het betekent ook dat je al snel op de gameplay raakt uitgekeken.

Uiteindelijk komt dit spel dan ook niet verder dan een midelmatige voldoende; het is best een leuk spel, maar in eenvoud en speeltijd (binnen 5 uur uit te spelen!) komt het helaas te kort om werkelijk te boeien.
Cijfer:
5,8

Productbeschrijving


Minon: Everyday Hero is een unieke en charmante game die je meeneemt op een avontuurlijke reis vol verrassingen en plezier! In deze game speel je als Minon, een kleine held met een groot hart. Je helpt de inwoners van een kleurrijke stad door allerlei problemen op te lossen. Van het redden van katten uit bomen tot het repareren van kapotte apparaten, er is altijd wel iets te doen! De game is ontwikkeld door Success en biedt een mix van puzzels, platformelementen en mini-games die je urenlang bezig zullen houden. De kleurrijke graphics en vrolijke muziek zorgen voor een Fantastische spelervaring!

Historische Context


Minon: Everyday Hero, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als "Go! Go! Minon," kwam in 2007 uit voor de Nintendo Wii. Hoewel de game niet zo bekend is als sommige andere Wii-titels, heeft het een cultstatus verworven onder fans van unieke en creatieve games. Het is een van die verborgen pareltjes die je gewoon moet ontdekken. De game heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd die de unieke gameplay en charmante presentatie waarderen.

Recensies van Experts


"Minon: Everyday Hero is a delightful experience that stands out for its creativity and charm. It’s a game that will make you smile." - IGN
"With its quirky gameplay and endearing characters, Minon: Everyday Hero is a must-try for anyone looking for something different on the Wii." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers en gezinnen die samen willen genieten van een vrolijke en uitdagende ervaring. Maar ook oudere spelers die houden van unieke en creatieve games zullen hier veel plezier aan beleven. Als je een fan bent van games zoals "Katamari Damacy" of "Chibi-Robo," dan is Minon: Everyday Hero zeker iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je van Minon: Everyday Hero houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Chibi-Robo!" voor de Nintendo GameCube en "Katamari Damacy" voor de PlayStation 2. Beide games bieden een vergelijkbare mix van unieke gameplay en charmante presentatie. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis! Fantastisch!
Minon: Everyday Hero

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Minon: Everyday Hero

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Minon: Everyday Hero... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.