x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Military Madness Nectaris - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Military Madness Nectaris

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Military Madness Nectaris

Afbeeldingen

Boxshot Military Madness Nectaris
Voer je leger van futuristische tanks aan!
Voer je leger van futuristische tanks aan!
Veel details komen aan bod.
Veel details komen aan bod.
Oei oei, dat ziet er niet goed uit. Probeer dit te allen tijde te voorkomen.
Oei oei, dat ziet er niet goed uit. Probeer dit te allen tijde te voorkomen.
Bouw je leger en versla je vijanden!
Bouw je leger en versla je vijanden!
Afbeelding voor Military Madness Nectaris

Links

Beoordelingen voor   Military Madness Nectaris

Beoordelingen Military Madness NectarisProductbeschrijving


Hallo allemaal, ik ben Mr M., de super vrolijke mascotte van MarioWii.nl! Vandaag vertel ik jullie alles over een geweldige strategische game: **Military Madness Nectaris**! Wowie! Dit is een turn-based strategiespel dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Hudson Soft. In deze game neem je de controle over een leger en moet je tactisch nadenken om je vijanden te verslaan. Het spel speelt zich af op de maan, waar je moet vechten om de controle over verschillende sectoren. De gameplay is uitdagend en vereist goede planning en strategie. Je kunt verschillende eenheden gebruiken, zoals tanks, infanterie en luchteenheden, elk met hun eigen sterktes en zwaktes. Dit maakt de game super spannend en veelzijdig!

Historische Context


Military Madness Nectaris is oorspronkelijk uitgebracht in 1989 voor de TurboGrafx-16 en is sindsdien een klassieker geworden in het genre van turn-based strategiespellen. Het spel was zo populair dat het verschillende remakes en vervolgen heeft gekregen, waaronder deze versie voor de Nintendo Wii. Het is een echte nostalgische trip voor fans van de originele game, maar ook nieuwkomers zullen genieten van de diepgaande strategie en uitdagende gameplay.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Military Madness Nectaris is een tijdloze klassieker die perfect is voor liefhebbers van strategische spellen. De Wii-versie behoudt de charme van het origineel terwijl het moderne verbeteringen toevoegt." GameSpot gaf de game een 8/10 en zei: "De strategische diepgang en uitdagende gameplay maken dit een must-play voor elke fan van het genre."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van strategische spellen en turn-based gameplay. Als je geniet van het plannen van je aanvallen en het slim inzetten van je troepen, dan is dit de game voor jou! Ook fans van klassieke retro-games zullen deze titel Fantastisch vinden, vooral als je de originele Military Madness hebt gespeeld. Het is ook een goede keuze voor gamers die van science fiction en maanlandschappen houden. Haha!

Vergelijkbare Games


Als je Military Madness Nectaris leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar **Advance Wars: Days of Ruin** en **Fire Emblem: Radiant Dawn**. Beide zijn turn-based strategiespellen met diepe gameplay-mechanieken en boeiende verhalen. Fantastisch!

Compatibiliteit


Goed nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief Military Madness Nectaris, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dat betekent dat je altijd kunt genieten van je favoriete spellen, ongeacht welk systeem je gebruikt. Wowie!
Military Madness Nectaris

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Military Madness Nectaris

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Military Madness Nectaris... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.