x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Mega Man 10

Afbeeldingen

Boxshot Mega Man 10
MegaMan met zijn broer ProtoMan.
MegaMan met zijn broer ProtoMan.
Weer een leveltje megaman zoals je gewend ben.
Weer een leveltje megaman zoals je gewend ben.
Schiet op! Willy zit achter me aan!
Schiet op! Willy zit achter me aan!
’Die rode dingetjes zijn gevaarlijk, ben ik in de oranje gloed veilig? ’
’Die rode dingetjes zijn gevaarlijk, ben ik in de oranje gloed veilig? ’
Beoordelingen voor   Mega Man 10

Beoordelingen Mega Man 10

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

1168
24 jaar
Mega Man 10 laat het NES-tijdperk herleven op de Wii.
Mega Man 10 is net als Mega Man 9 een compleet nieuwe game in het retro-jasje van de NES uit 1989. Toffe power-ups, eindbazen, de pittige moeilijkheidsgraad en zelf te kiezen levels maken dit, net als Mega Man 9, een pareltje voor iedere Nintendo Wii-bezitter.
Cijfer:
9,0


33060
19 jaar
Uitdagende retro-platformer
In Mega Man 10 speel je natuurlijk weer als de held Mega Man, maar kunt nu ook kiezen voor Proto Man. Proto Man is een rode versie van Mega Man die twee keer zo sterk is. Ook heeft Proto Man een aantal extra krachten, zoals sliden en een schild tijdens het springen. Er zijn 8 levels met ieder een eindbaas, die zoals altijd erg pittig zijn. De bazen zijn niet zo origineel, ze lijken erg op bazen uit vorige delen. De muziek is ook niet zo goed, soms zelfs irritant. De graphics zijn wel heel goed, de ouderwetse 8-bit sfeer zit er dik in. Kortom een uitdagend spel voor de platform-liefhebber die nog wel eens verlangt naar vroegere tijden.
Cijfer:
7,5


47061
20 jaar
Net iets minder dan de voorganger
Na het spelen van Megaman 9 besloot ik deze ook meteen te proberen. En hoewel hetzelfde nostalgische gevoel direct weer aanwezig was, moet ik zeggen dat het vorige deel net iets beter leek.

Weliswaar is de actie ook in dit spel snel, simpel en doeltreffend, maar het daadwerkelijke Mega-gevoel bleef deze keer toch meer op de achtergrond. Dit neemt echter niet weg dat dit een goed spel is dat iedere fan van de Megaman-serie eens geprobeerd moet hebben.
Mega Man 10
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Mega Man 10 is een Fantastische game die je zeker niet wilt missen! Deze game, ontwikkeld door Capcom, neemt je mee terug naar de klassieke 8-bit stijl waar de Mega Man-serie bekend om staat. In Mega Man 10 moet onze held, Mega Man, opnieuw de wereld redden van kwaadaardige Robot Masters. Het verhaal draait om een mysterieuze robotziekte die robots over de hele wereld beïnvloedt, en het is aan Mega Man om de dag te redden. Met uitdagende levels, spannende eindbaasgevechten en een geweldige chiptune-soundtrack, is dit een game die je urenlang zal vermaken!

Historische Context


Mega Man 10 werd uitgebracht in 2010 en is een eerbetoon aan de klassieke Mega Man-games van de jaren ’80 en ’90. De game werd goed ontvangen door zowel fans als critici vanwege zijn nostalgische waarde en uitdagende gameplay. Dit tiende deel in de serie blijft trouw aan de roots van de franchise, met traditionele platformactie en retro graphics. Door de jaren heen is Mega Man een iconisch figuur geworden in de gamewereld, en dit deel draagt zeker bij aan zijn erfenis.

Recensies van Experts


IGN noemde Mega Man 10 "a love letter to fans of the series" en prees de game voor zijn uitdagende gameplay en authentieke retrostijl. GameSpot gaf de game een solide 8/10 en merkte op: "Mega Man 10 is a must-play for anyone who loves old-school platformers."

Iets voor jou?


Mega Man 10 is perfect voor fans van retro platformers en iedereen die genoten heeft van de eerdere Mega Man-games. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die houdt van een uitdaging, of een nieuwe speler die de roots van gaming wil verkennen, deze game is voor jou! En vergeet niet, het is ook een geweldige toevoeging voor verzamelaars van klassieke games!

Vergelijkbare Games


Als je Mega Man 10 leuk vindt, dan zijn er nog een paar andere titels die je zeker moet bekijken! Probeer bijvoorbeeld Mega Man 9, dat dezelfde retrostijl en uitdagende gameplay biedt. Ook games als Castlevania: The Adventure ReBirth en Contra ReBirth zijn geweldige keuzes voor fans van klassieke platformactie.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief Mega Man 10, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je bent klaar om deze geweldige game te spelen!
Mega Man 10

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mega Man 10

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Wat is de beste volgorde om de eindbazen te verslaan in WiiWare?
Reviewmast er007
19050
4 jaar
Sheep Man, (orginele naam) gebruik de megabuster.
Pump Man, gebruik de Electric Wool
Solar Man, gebruik de Water Shield
Chill Man, gebruik de Solar Blaze
Nitro Man, gebruik de Chill Spikes
Commando Man, gebruik de Wheel Cutter
Blade Man, gebruik Commando Bomb
en Strike Man, gebruik Triple Blade.

Persoonlijke tip:
Welke personage moet je kiezen: Megaman of Protoman?
Reviewmast er007
19050
4 jaar
Welke zou je moeten kiezen? Megaman of Protoman?

Nou, Protoman is wel krachtiger, maar hij gaat sneller dood.
Megaman heeft alleen zijn Mega Buster, maar hij kan tenminste wat stootjes hebben.

Dus: voor beginners, kies Megaman. Als je het een keer hebt uitgespeeld, gebruik dan Protoman voor een uitdaging!

Persoonlijke tip:
Hoe versla je alle eindbazen in Mega Man 10?
Bramd de Groot
25454
16 jaar
In deze video zie je alle eindbaasgevechten in Mega Man 10, en kun je dus zien hoe je ze moet aanpakken. Zo moet je alle eindbazen in het verhaal kunnen verslaan.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg