x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Major Minor’s Majestic March - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Major Minor’s Majestic March is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Major Minor’s Majestic March

Afbeelding voor  Major Minors Majestic March

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060136650994
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Major Minors Majestic March

Afbeeldingen

Fanfareleider Major Minor wil de beste van de wereld worden!
Fanfareleider Major Minor wil de beste van de wereld worden!
Voeg meer bandleden en instrumenten toe, en maak een indrukwekkende parade.
Voeg meer bandleden en instrumenten toe, en maak een indrukwekkende parade.
Creëer een hoge score door de maat te houden, maar ook door obstakels te omzeilen.
Creëer een hoge score door de maat te houden, maar ook door obstakels te omzeilen.
"Als je in zo’n rondje loopt, zie je toch niet meer wie de leider is?"
"Als je in zo’n rondje loopt, zie je toch niet meer wie de leider is?"
Afbeelding voor Major Minors Majestic March

Links

Beoordelingen voor   Major Minors Majestic March

Beoordelingen Major Minor’s Majestic March

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2

1211
12 jaar
Leuk en schattig spel
Het is heel grappig dat je zelf bandleden erbij moet zetten en dan een parade maakt. De muziek is leuk en de stemming vrolijk. De mannentjes zijn een beetje Animal Crossing -achtig maar ze zijn wel schattig (oja, ik zou er echt een paar trompetisten bij doen!). Maar je ziet aan alles dat Major Minor’s Majestic March echt voor de kleine kinderen is.
Cijfer:
7,8

1123
13 jaar
Erg leuk voor kleine kinderen
Je moet zelf je eigen bandleden erbij zetten en dan kan je eigen parade maken. Major Minor’s Majestic March is gemaakt voor kleine kinderen en dat kan je wel zien.
Cijfer:
6,5

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over "Major Minor’s Majestic March" voor de Nintendo Wii! Deze kleurrijke en vrolijke game is ontwikkeld door NanaOn-Sha en Majesco Entertainment, en laat je in de schoenen stappen van Major Minor, een schattig diertje dat zijn eigen fanfare leidt. Met de Wii-afstandsbediening als je dirigeerstok, is het jouw taak om de meest Fantastische optredens neer te zetten door de juiste bewegingen te maken en verschillende muzikanten aan te sturen. Het draait allemaal om ritme, timing en een heleboel plezier!

Historische Context


"Major Minor’s Majestic March" werd uitgebracht in 2009, een tijd waarin de Nintendo Wii bekend stond om zijn innovatieve bewegingsbesturing. De game was een samenwerking tussen Masaya Matsuura, de bedenker van de iconische rhythm game "PaRappa the Rapper," en kunstenaar Rodney Alan Greenblat. Dit duo bracht hun unieke stijl en creatieve flair naar de Wii, waardoor deze titel een bijzondere plek inneemt in de geschiedenis van ritmegames.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Major Minor’s Majestic March is a charming rhythm game that offers a unique twist on the genre with its motion controls and whimsical art style." Gamespot voegde toe: "While it may not be the most challenging rhythm game, its charm and creativity make it a delightful experience."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers en families die houden van muziek en ritme! Ook fans van eerdere ritmegames zoals "PaRappa the Rapper" en "Patapon" zullen zeker genieten van de speelse en muzikale avonturen in "Major Minor’s Majestic March." Het is ook een Fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een vrolijke en unieke game-ervaring.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Major Minor’s Majestic March," dan raad ik je ook aan om "Rhythm Heaven Fever" voor de Wii te proberen. Deze game biedt ook een scala aan leuke en uitdagende ritmegebaseerde minigames. Een andere aanrader is "Just Dance," waarin je kunt dansen op je favoriete nummers en je ritmegevoel verder kunt ontwikkelen.

Extra Informatie


Wist je dat "Major Minor’s Majestic March" een unieke kunststijl heeft die direct herkenbaar is dankzij de samenwerking met Rodney Alan Greenblat? Zijn kleurrijke en speelse ontwerpen geven de game een unieke uitstraling die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Dus, pak je dirigeerstok en maak je klaar voor een muzikale mars vol plezier en Fantastische momenten! Wowie!
Major Minor’s Majestic March

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Major Minor’s Majestic March

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Major Minor’s Majestic March... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.