x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Magic Destiny Astrological Games - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Magic Destiny Astrological Games

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Magic Destiny Astrological Games

Afbeeldingen

Boxshot Magic Destiny Astrological Games
Nu heb ik je!
Nu heb ik je!
Magic Destiny Astrological Games plaatjes
Afbeelding voor Magic Destiny Astrological Games

Links

Beoordelingen voor   Magic Destiny Astrological Games

Beoordelingen Magic Destiny Astrological GamesProductbeschrijving


Hoi daar, spelavonturier! Mr M hier, helemaal klaar om je alles te vertellen over **Magic Destiny Astrological Games**! Deze game is een magische reis door de sterren en planeten. Je krijgt de kans om je eigen astrologische kaarten te maken en je lot te ontdekken met behulp van verschillende minigames en puzzels. Het is ontwikkeld door **Ubisoft**, een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en creatieve games. Wat deze game zo uniek maakt, is de combinatie van astrologie en interactieve gameplay. Je kunt je eigen horoscoop samenstellen en zelfs voorspellingen doen! Tof hè?

Historische Context


Magic Destiny Astrological Games verscheen voor het eerst in 2009, een tijd waarin casual games enorm populair waren. Het spel wist zich te onderscheiden door zijn unieke thema en interactieve elementen. Hoewel het niet dezelfde mainstream bekendheid heeft als sommige andere titels, heeft het een trouwe schare fans opgebouwd die genieten van de astrologische elementen en de creatieve vrijheid die het biedt.

Recensies van Experts


"Magic Destiny Astrological Games is een unieke en intrigerende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in astrologie. De minigames zijn vermakelijk en de astrologische elementen zijn verrassend diepgaand." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die een passie heeft voor astrologie en mystiek! Of je nu een doorgewinterde astroloog bent of gewoon nieuwsgierig naar de sterren, dit spel biedt eindeloos vermaak en inzicht. Het is ook een uitstekende keuze voor casual gamers die genieten van puzzels en minigames. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van **Magic Destiny Astrological Games**, dan raad ik je aan om ook eens te kijken naar **Mystery Case Files: The Malgrave Incident** en **Another Code: R - A Journey into Lost Memories**. Beide games bieden een diepgaande en meeslepende ervaring met veel puzzels en mysterie!

Als ik niet aan het werk ben...


In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn beste vrienden Yoshi en Luma de sterren te verkennen. Stel je voor, samen met Yoshi op zijn rug door het sterrenstelsel vliegen, terwijl Luma ons de weg wijst naar de meest magische planeten. We zouden onze eigen astrologische kaarten maken en voorspellingen doen over de avonturen die we nog gaan beleven. Hoe Fantastisch zou dat zijn? Wowie!
Magic Destiny Astrological Games

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Magic Destiny Astrological Games

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Magic Destiny Astrological Games... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.