x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

LostWinds - WiiWare

LostWinds is een unieke WiiWare game die helaas erg kort duurt.
Professionele beoordeling: 7,8 - Lees de review!

Kopen:

Boxshot LostWinds

Afbeelding voor  LostWinds

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  LostWinds

Afbeeldingen

In deze game speel je als het jongetje toku.
In deze game speel je als het jongetje toku.
Je bestuurt de lucht. Maar door het lucht te sturen, kan je water en vuur leiden.
Je bestuurt de lucht. Maar door het lucht te sturen, kan je water en vuur leiden.
Met je <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii_Nunchuk>Nunchuk</a> bestuur je je personage, met je <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>Wii-mote</a> heb je controle over de wind.
Met je Nunchuk bestuur je je personage, met je Wii-mote heb je controle over de wind.
Er is altijd wel iets nieuws te ondekken qua levels in deze game!
Er is altijd wel iets nieuws te ondekken qua levels in deze game!
Afbeelding voor LostWinds

Links

Beoordelingen voor   LostWinds

Beoordelingen LostWinds

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

1168
24 jaar
Laat je spelen met de wind
Lost Winds is een hele unieke puzzel-game voor de Wii, waarin je niet het hoofdpersonage bestuurt, maar de wind. Je kunt de wind allerlei dingen laten doen, zoals molens activeren, het jongetje de lucht in blazen of water in beweging zetten. Erg innovatief.
LostWinds
Cijfer:
9,0

1670
15 jaar
één van de beste wiiware spellen die je kan downloaden, aanrader!
Lost Winds maakt gebruik van een hele bijzondere en nieuwe gameplay, je bestuurt namelijk de wind om veilig over richels en kloven te komen. Iedereen zal hier verslaafd aan raken! Alleen is de duur van het spel een probleem, maar een paar uur...
Gelukkig is er ook een deel 2, die speelt zich in de winter af!
LostWinds
Cijfer:
8,0

8512
16 jaar
Super vet!
LostWinds is toch wel het toppunt van WiiWare! Je speelt als een jongetje genaamd Toku, en door middel van de wind kun je door levels heen komen. Zoiets creatiefs heb ik lang niet gezien in het Winkelkanaal! Jammer genoeg is het spel wel erg kort, maar wees niet getreurd; er is ook een 2e deel (Winter of the Melodias)! De graphics zijn heel, heel erg goed! Dit spel moet je echt eens uitproberen, het is echt een topper!
Cijfer:
9,4

Productbeschrijving


Hallo daar, avonturiers! Mr M hier, en ik ben zóóóó enthousiast om je alles te vertellen over LostWinds voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game is echt Fantastisch en dat komt door de unieke gameplay en prachtige graphics. In LostWinds speel je als Toku, een jonge jongen die de kracht van de wind kan beheersen. Met de hulp van Enril, de windgeest, moet je puzzels oplossen, vijanden verslaan en het koninkrijk Mistralis redden van de boze Balasar. De game maakt geweldig gebruik van de Wii-afstandsbediening, waarmee je de wind kunt sturen om Toku te helpen vliegen, objecten te verplaatsen en geheimen te ontdekken. Het is een uniek avontuur dat je niet mag missen!

Historische Context


LostWinds werd ontwikkeld door Frontier Developments en uitgebracht in 2008. Het was een van de eerste games die beschikbaar was via WiiWare, het digitale distributieplatform van de Wii. De game werd al snel populair vanwege zijn innovatieve gameplay en prachtige visuele stijl. Door de jaren heen heeft LostWinds een cultstatus verworven en is het nog steeds geliefd bij fans van platform- en puzzelgames.

Recensies van Experts


IGN gaf LostWinds een score van 8,6 en noemde het "a delightful experience that is both charming and innovative." Eurogamer prees de game ook en zei: "LostWinds is a beautifully crafted adventure that makes excellent use of the Wii’s unique controls."

Iets voor jou?


LostWinds is perfect voor fans van avontuurlijke puzzelgames en platformers. Als je houdt van games waarin je magische krachten kunt gebruiken om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan, dan is deze game echt iets voor jou. Ook voor jongere spelers is LostWinds een Fantastische keuze vanwege de toegankelijke gameplay en betoverende wereld.

Vergelijkbare Games


Als je van LostWinds houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar andere Fantastische titels zoals "A Boy and His Blob" en "Okami." Beide games bieden ook een unieke mix van avontuur, puzzels en prachtige graphics die je zeker zullen betoveren.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands. Dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op mooie complete producten, een ruim aanbod, goede service, en 6 maanden garantie. Bovendien zijn onze lage prijzen niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door tweedehands games te kopen, help je mee aan een duurzamere wereld. En dat is toch Fantastisch!
LostWinds

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor LostWinds

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor LostWinds... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.