x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Logitech Premium Drum Kit - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Logitech Premium Drum Kit is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 26.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Logitech Premium Drum Kit

Afbeeldingen voor  Logitech Premium Drum Kit

Afbeeldingen

<a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Rock_Band_2>Rock band 2</a>, vorm jullie eigen rock band(s).
Rock band 2, vorm jullie eigen rock band(s).
Je kunt ook de hoogte afstellen!
Je kunt ook de hoogte afstellen!
Het complete bandje vormen.
Het complete bandje vormen.
Beoordelingen voor   Logitech Premium Drum Kit

Beoordelingen Logitech Premium Drum Kit

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

296
De Drumkit ziet eruit als en speelt net als een echt elektronisch drumstel!

Nadat ik de Guitar Hero World Tour gitaarbundel voor de Wii kreeg, kocht ik Logitech Premium Drum Kit. Toen ik het voor het eerst uitprobeerde, was ik verbaasd hoezeer het speelgevoel in de buurt kwam van een echt elektronisch drumstel. Ook was het net of ik een heel nieuw spel had gekocht, omdat ik altijd gewend was om gitaar te spelen op Guitar Hero World Tour.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,5

1267
28 jaar
Draadloos drummen met Guitar Hero
De Drum Kit van Logitech is volledig instelbaar en draadloos, zo zit je niet met kabels van de Drum Kit naar je wii. Hij is ook speciaal bedoeld voor de Guitar Hero spellen. Het zijn stevige drums en maken nauwelijks geluid als je erop slaat. Ook is hij in en uit te klappen, dit is zeker makkelijk als je weinig ruimte in huis hebt.
Logitech Premium Drum Kit
Cijfer:
9,0

1123
13 jaar
Erg leuk en gelukkig zonder kabels
Deze Premium Drum Kit van Logitech is erg leuk. Ik heb hem besteld maar ik wist niet zeker of hij met kabels werkte, dat was gelukkig zonder kabels. Het is erg leuk om mee te spelen want het is echt net alsof je een hele nieuwe game hebt aangeschaft.
Logitech Premium Drum Kit
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Hallo daar, gamehelden! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over de Logitech Premium Drum Kit voor de Nintendo Wii! Deze drumkit is speciaal ontworpen voor muziekgames zoals Rock Band en Guitar Hero. Met zijn stevige constructie en nauwkeurige respons, voelt het net alsof je een echte drumstel bespeelt. Fantastisch, toch? De drumkit is voorzien van realistische, rubberen drum pads om het geluid te dempen, en een voetpedaal dat stevig is en goed reageert. Of je nu een beginnende drummer bent of een ervaren rockster, deze drumkit zorgt voor uren speelplezier!

Historische Context


De Logitech Premium Drum Kit kwam uit in een tijd waarin muziekgames enorm populair waren. Denk aan de late jaren 2000, toen games zoals Rock Band en Guitar Hero huishoudens over de hele wereld veroverden. Logitech bracht dit product op de markt om gamers een meer authentieke en professionele ervaring te bieden. En dat is ze zeker gelukt! De drumkit werd geprezen om zijn duurzaamheid en realistische speelervaring.

Recensies van Experts


"Logitech’s Premium Drum Kit is een must-have voor serieuze muziekgamers. De bouwkwaliteit is ongeëvenaard en de responsiviteit van de pads is top-notch." - IGN.
"The Logitech Drum Kit biedt een realistische en duurzame oplossing voor Rock Band- en Guitar Hero-fans. Het voelt aan als een echt instrument en dat maakt het spelen van muziekgames des te leuker." - GameSpot.

Iets voor jou?


Deze drumkit is perfect voor muziekliefhebbers en gamers die hun Rock Band- en Guitar Hero-ervaring naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu een solo-artiest bent of graag met vrienden een virtuele band vormt, deze drumkit maakt elke sessie Fantastisch leuk! Het is ook een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen spelen en plezier willen hebben.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Logitech Premium Drum Kit, zijn er ook andere drumkits beschikbaar voor de Wii, zoals de originele Rock Band Drum Kit en de Guitar Hero World Tour Drum Kit. Hoewel deze alternatieven ook leuk zijn, biedt de Logitech versie een meer premium en duurzame ervaring.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met de Logitech Premium Drum Kit, dan raad ik je aan om ook Rock Band 2, Rock Band 3, en Guitar Hero World Tour te proberen. Deze games zijn allemaal compatibel met de drumkit en bieden een breed scala aan nummers en uitdagingen. Wowie!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! De Logitech Premium Drum Kit voor de Nintendo Wii is compatibel met zowel de Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze geweldige drumervaring. Laat die muziek maar komen!
Logitech Premium Drum Kit

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Logitech Premium Drum Kit

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Logitech Premium Drum Kit... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg