x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Logitech Cordless Keyboard for Wii - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Logitech Cordless Keyboard for Wii is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 11.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Logitech Cordless Keyboard for Wii

Afbeeldingen voor  Logitech Cordless Keyboard for Wii

Afbeeldingen

De doos met ervoor het mooie draadloze toetsenbord.
De doos met ervoor het mooie draadloze toetsenbord.
Je moet alleen nog het USB snoer aansluiten!
Je moet alleen nog het USB snoer aansluiten!
Hier zie je hoe dun het bord is.
Hier zie je hoe dun het bord is.
Beoordelingen voor   Logitech Cordless Keyboard for Wii

Beoordelingen Logitech Cordless Keyboard for Wii

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

4373
10 jaar
Super handig!
Ik zit altijd op het internet op de wii een link in te typen en heel je hand trilt ervan! Maar dat is nu niet meer zo. Door de Logitech Cordless Keyboard voor de wii is typen heel makkelijk geworden. Je kan net zoals op de laptop/pc lekker snel typen.
Erg handig en een aanrader van jong tot oud!
Logitech Cordless Keyboard for Wii
Cijfer:
9,0

3225
16 jaar
Handig maar duur
Een toetsenbord gebruik je toch hellemaal niet bij de spellen zul je wel denken. Er zijn echter enkele online games met een chat functie die een toetsenbord ondersteunen (o.a. Animal Crossing) en verder kun je het ook gebruiken voor enkele wii kanalen zoals de Internet Browser.
Het design van dit toetsenbord vind ik niet echt mooi maar de ontvangst is (vaak) prima!
De prijs/kwaliteit vergelijking vind ik tegenvallen, dit toetsenbord kost best wat en het is eigenlijk een gewoon wireless toetsenbord zonder NumLock en enkele andere knoppen, je hebt weer wel 4 speciale knoppen voor de wii.

Ikzelf gebruik dit Logitech Cordless Keyboard niet meer, maar een draadloos usb (gamers) toetsenbord, voldoet prima!
Logitech Cordless Keyboard for Wii
Cijfer:
7,7

2379
11 jaar
Handig draadloos keyboard
Dit keyboard is super handig inplaats van dat heen en weer gewiebel met de cursor van de wii-mote én je hebt er geen draadje aan. Het leuke is ook dat je met dat keyboard ook via je wii op internet kan surfen.
Logitech Cordless Keyboard for Wii
Cijfer:
9,4
Lees meer beoordelingen.

4838
14 jaar
Handig maar het is onnodig
Het toetsenbord is wel handig, en ik had het dan ook geleend van een vriendin die op vakantie was aangezien ik net een spel had waar je veel bij moest typen. Je hoeft over het algemeen niet veel te typen bij de spelletjes voor de Wii en dus is het een van de meest "nutteloze" attributen die er verkocht worden. Het is dus wel handig, maar in de praktijk heb je het niet vaak nodig.
Logitech Cordless Keyboard for Wii
Cijfer:
6,5

1123
13 jaar
Alleen handig voor internet
De Logitech Cordless Keyboard for Wii is niet echt het geld waard. Het is wel grappig maar je hebt hem alleen nodig als je op internet gaat. Je kan ook op een computer of laptop op internet.
Cijfer:
6,0

7516
24 jaar
Enorm handig
Logitech Cordless Keyboard for Wii is een handig toetsenbord, vooral als je op het internet wilde surfen. Ik had altijd een hekel om met de Wii cursor de hele tijd de letters aan te klikken. Verder is het dus van Logitech en die staan bekend om hun goeie toetsenborden. Het toetsenbord is ook gewoon te gebruiken op jouw PC.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over het Logitech Cordless Keyboard voor de Wii! Dit draadloze toetsenbord is speciaal ontworpen voor de Nintendo Wii en biedt een Fantastische manier om te typen en navigeren tijdens het gamen. Het toetsenbord is compact, lichtgewicht en heeft een stijlvol ontwerp dat perfect past bij je Wii-console. Met een bereik van 10 meter kun je comfortabel vanaf je bank typen zonder gedoe met kabels. Of je nu berichten typt in Animal Crossing, surft op het internet of chat met vrienden, dit toetsenbord maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en leuker. Wowie!

Historische Context


Het Logitech Cordless Keyboard voor de Wii werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin de Wii-console enorm populair was dankzij zijn innovatieve bewegingsbesturing en gezinsvriendelijke games. Dit toetsenbord was een van de vele accessoires die het gebruik van de Wii uitbreidden en verbeterden. Het bood gamers een handige manier om tekst in te voeren, iets wat vooral nuttig was voor online interacties en het gebruik van de Wii’s internetkanaal.

Recensies van Experts


"Logitech’s Cordless Keyboard for Wii is a must-have for any Wii owner who spends a lot of time typing messages or browsing the web. Its sleek design and reliable wireless connection make it a top choice." - IGN

Iets voor jou?


Dit toetsenbord is perfect voor Wii-bezitters die graag online communiceren, surfen op het internet of games spelen waarbij tekstinvoer belangrijk is. Het is ook een Fantastische keuze voor gezinnen die de Wii gebruiken voor educatieve doeleinden of voor het streamen van video’s en muziek. Kortom, iedereen die zijn Wii-ervaring wil verbeteren, zal dol zijn op dit handige accessoire!

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn niet veel varianten van het Logitech Cordless Keyboard voor de Wii, maar je kunt ook kijken naar andere draadloze toetsenborden die compatibel zijn met de Wii. Logitech staat bekend om hun betrouwbare en hoogwaardige accessoires, dus je weet dat je een goed product in handen hebt.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de veelzijdigheid van accessoires voor je Wii, dan zijn hier drie Fantastische games die je ook eens moet proberen:
1. **Animal Crossing: Let’s Go to the City** - Een gezellig spel waar je kunt chatten met vrienden en je eigen dorp kunt beheren.
2. **Mario Kart Wii** - Een klassieker die nooit verveelt. Race tegen je vrienden en familie en gebruik het toetsenbord om snel berichten te sturen.
3. **Super Smash Bros. Brawl** - Een geweldig vechtspel met al je favoriete Nintendo-personages. Gebruik het toetsenbord om strategieën te bespreken en je vrienden uit te dagen!

Bleh aan die saaie toetsenborden van andere consoles! Met het Logitech Cordless Keyboard voor de Wii heb je echt iets speciaals in handen. Fantastisch toch? Veel plezier met typen en gamen, vrienden!
Logitech Cordless Keyboard for Wii

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Logitech Cordless Keyboard for Wii

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Logitech Cordless Keyboard for Wii... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg