x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Little Tournament Over Yonder - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Little Tournament Over Yonder

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie, Vecht
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Little Tournament Over Yonder

Afbeeldingen

Boxshot Little Tournament Over Yonder
Ben jij de beste strateeg! Dan wordt je misschien wel de koning van je rijk!
Ben jij de beste strateeg! Dan wordt je misschien wel de koning van je rijk!
Versla je tegenstanders in de gevechten, maar houdt in het echt je handen thuis!
Versla je tegenstanders in de gevechten, maar houdt in het echt je handen thuis!
Het spel is al ver gevorderd, maar alles is nog mogelijk!
Het spel is al ver gevorderd, maar alles is nog mogelijk!
Afbeelding voor Little Tournament Over Yonder

Links

Beoordelingen voor   Little Tournament Over Yonder

Beoordelingen Little Tournament Over YonderProductbeschrijving


Hallo daar, avonturiers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je vandaag te vertellen over "Little Tournament Over Yonder" voor de Nintendo Wii! Deze game is een strategisch meesterwerk waarin je je eigen toernooi kunt creëren en strijden tegen allerlei geweldige tegenstanders. Je bestuurt een team van helden die elk hun unieke vaardigheden hebben en het is aan jou om slimme tactieken te bedenken om je vijanden te verslaan. Het spel combineert turn-based strategie met realtime actie, en dat is echt Fantastisch!

Historische Context


"Little Tournament Over Yonder" kwam uit in 2009, een tijd waarin de Nintendo Wii op het hoogtepunt van zijn populariteit was. Het spel werd ontwikkeld door Gevo Entertainment, een bedrijf dat bekend staat om zijn creatieve en innovatieve games. Hoewel het niet de bekendste titel is in de Wii-bibliotheek, heeft het door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd dankzij zijn unieke mix van strategie en avontuur.

Recensies van Experts


De recensies voor "Little Tournament Over Yonder" waren gemengd, maar veel critici prezen de originele gameplay-mechanieken. IGN schreef: "The game offers a unique blend of strategy and action, making it a delightful experience for fans of both genres." Destructoid voegde toe: "While it may not be perfect, Little Tournament Over Yonder delivers a charming and engaging experience that is worth checking out."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van strategische spellen en avonturengames. Als je houdt van het plannen van je aanvallen en het creëren van de beste tactieken om je vijanden te verslaan, dan is "Little Tournament Over Yonder" echt iets voor jou! Ook jonge gamers die net beginnen met strategie zullen veel plezier beleven aan deze toegankelijke maar uitdagende titel. En natuurlijk, iedereen die gewoon een Fantastisch avontuur wil beleven!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Little Tournament Over Yonder", dan raad ik je ook aan om "Fire Emblem: Radiant Dawn" en "Advance Wars: Dark Conflict" te proberen. Beide games bieden diepgang en strategische gameplay waar je urenlang van kunt genieten. En laten we "Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift" niet vergeten voor de Nintendo DS, een ander strategisch juweeltje!

Multiplayer Functie


Wist je dat "Little Tournament Over Yonder" ook een multiplayer-modus heeft? Ja, je kunt het opnemen tegen je vrienden in spannende toernooien en kijken wie de ultieme strateeg is. Nodig je vrienden uit, pak de controllers en laat het toernooi beginnen! Het is echt Fantastisch om samen te spelen en te zien wie de beste tacticus is in jouw vriendengroep. Wowie!
Little Tournament Over Yonder

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Little Tournament Over Yonder

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Little Tournament Over Yonder... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.