x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Kylie Sing & Dance - Nintendo Wii

Kopen:

Bestel vanavond, overmorgen in huis.
7.99
€ 4.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voor Wii en Wii U.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Kylie Sing & Dance

Afbeelding voor  Kylie Sing and Dance

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2012
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5060286390023

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Kylie Sing and Dance

Afbeeldingen

Amuseer je met de charmante Kylie Minogue.
Amuseer je met de charmante Kylie Minogue.
Dans met Kylie...
Dans met Kylie...
en zing met Kylie.
en zing met Kylie.
Kylie Sing and Dance plaatjes
Afbeelding voor Kylie Sing and Dance

Links

Beoordelingen voor   Kylie Sing and Dance

Beoordelingen Kylie Sing & DanceProductbeschrijving


Wowie! Kylie Sing and Dance is een Fantastische game voor alle muziekliefhebbers en fans van Kylie Minogue! In deze game kun je niet alleen meezingen met haar grootste hits, maar ook dansen op haar meest iconische nummers. De game is ontwikkeld door Tubby Games en biedt een unieke combinatie van karaoke en dans. Je kunt kiezen uit verschillende modi zoals Party Mode en Single Player Mode, waarbij je jezelf kunt uitdagen of vrienden kunt uitnodigen voor een gezellige avond vol muziek en plezier. De game bevat 26 van Kylie?s grootste hits, waaronder "Can’t Get You Out of My Head" en "Spinning Around". Dus pak je microfoon en laat die heupen swingen, want met Kylie Sing and Dance beleef je een Fantastisch muzikaal avontuur!

Historische Context


Kylie Sing and Dance werd uitgebracht in 2012, een tijd waarin muziek- en dansgames enorm populair waren. De game kwam uit tijdens de hoogtijdagen van de Wii, een console die bekend stond om zijn interactieve en gezinsvriendelijke games. Kylie Minogue, een wereldberoemde popster, had op dat moment al meer dan twee decennia aan hits en haar muziek leende zich perfect voor deze vorm van entertainment. De game werd goed ontvangen door fans van Kylie en muziekspelletjes in het algemeen.

Recensies van Experts


Emily King van Digital Spy zei: "Kylie Sing and Dance is een must-have voor fans van Kylie Minogue. De combinatie van karaoke en dans zorgt voor urenlang plezier." IGN gaf de game een score van 7/10 en vermeldde: "Hoewel de graphics niet baanbrekend zijn, maakt de songkeuze en het plezierige gameplay dit een leuke toevoeging aan elke muziekgame collectie."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van Kylie Minogue en muziekliefhebbers die graag zingen en dansen. Het is ook een geweldige keuze voor feestjes en sociale bijeenkomsten waar je samen met vrienden kunt genieten van de muziek en de dansmoves. Jong en oud zullen plezier beleven aan deze interactieve muziekervaring. Ik zie vaak dat zowel gezinnen als vriendengroepen deze game kopen om samen een Fantastische tijd te hebben!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Kylie Sing and Dance, dan zul je waarschijnlijk ook plezier beleven aan Just Dance-serie voor de Wii. Deze games bieden een breed scala aan muziek en dansstijlen en zijn net zo leuk en interactief. Een andere aanrader is We Sing, een karaoke game die je samen met vrienden kunt spelen. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis! Fantastisch toch?
Kylie Sing & Dance

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kylie Sing & Dance

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Kylie Sing & Dance... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Kylie Sing and Dance

Links

Anderen bekeken ook: