x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Kung Fu Funk

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Sport
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Kung Fu Funk

Afbeeldingen

Boxshot Kung Fu Funk
Kung Fu Funk: Screenshot
afbeeldingen voor Kung Fu Funk
Kung Fu Funk plaatjes
Afbeelding voor Kung Fu Funk

Links

Beoordelingen voor   Kung Fu Funk

Beoordelingen Kung Fu FunkProductbeschrijving


Hallo daar, game vrienden! Het is Mr M. hier en ik ben Super Enthousiast om jullie alles te vertellen over Kung Fu Funk voor de Nintendo Wii! Deze game is een echte knaller vol met actie en plezier. Je neemt deel aan verschillende minigames die allemaal draaien om Kung Fu moves. Of je nu aan het sparren bent, planken aan het breken bent of je reflexen traint, er is altijd iets spannends te doen. De ontwikkelaars van Stickmen Studios hebben hier echt iets Fantastisch neergezet. Met kleurrijke graphics en een funky soundtrack, voelt het alsof je in een oude martial arts film bent gestapt!

Historische Context


Kung Fu Funk werd uitgebracht in 2010, een tijd waarin de Nintendo Wii op zijn hoogtepunt was. De game was een unieke toevoeging aan de Wii bibliotheek vanwege zijn focus op minigames met een martial arts thema. Hoewel het niet de bekendste titel is, heeft het zeker een plekje verdiend in de harten van Wii-fans die houden van snelle en leuke gameplay.

Recensies van Experts


IGN zei over Kung Fu Funk: "It’s a quirky and enjoyable game that brings the spirit of Kung Fu movies to the Wii. While it may not be the deepest game out there, it's perfect for quick bursts of fun." GamesRadar voegde toe: "Kung Fu Funk is a delightful mix of humor and action. The minigames are varied and keep you coming back for more."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle actie en humor. Vooral fans van martial arts films zullen hier een hoop plezier aan beleven. Maar ook families en vrienden die van partygames houden, zullen genieten van de verscheidenheid aan minigames die Kung Fu Funk te bieden heeft. Het is een Fantastische manier om samen te spelen en te lachen!

Vergelijkbare Games


Als je Kung Fu Funk leuk vindt, dan raad ik je ook aan om te kijken naar andere leuke partygames voor de Wii zoals "Wii Sports Resort" en "Rayman Raving Rabbids". Beide games bieden een vergelijkbare mix van plezierige minigames en zijn perfect om met vrienden en familie te spelen.

FAQ: Kan ik Kung Fu Funk met meerdere spelers spelen?


Ja, absoluut! Kung Fu Funk ondersteunt multiplayer gameplay, wat betekent dat je samen met je vrienden en familie kunt genieten van alle actie en plezier. Het is altijd leuker om je Kung Fu moves te laten zien aan je beste vrienden, toch? Haha! Dus nodig iedereen uit en maak er een Fantastische game-avond van!
Kung Fu Funk

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kung Fu Funk

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Kung Fu Funk... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.