x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw) - Nintendo Wii

Kopen:

Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
uDraw GameTablet vereist
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
uDraw Game Tablet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)

Afbeelding voor  Krabbels Grote Avontuur uDraw

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:4005209140867

Vaak samen gekocht:

Beoordelingen voor   Krabbels Grote Avontuur uDraw

Beoordelingen Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

3828
27 jaar
4 nieuwe ervaringen en een hoop creativiteit
Zoals ik met het Wii Balanceboard een geheel nieuwe spelervaring ontdekte had ik dat ook met Krabbel’s Grote Avontuur voor de uDraw. Het kost eerst wat oefening en een beetje frustratie, maar toen ik de besturing met het tablet eenmaal doorhad is het echt fantastisch.

In "Pen in Paniek", 1 van de 4 speel opties, trek je vliegensvlug lijnen die als trampoline werken. Het is geen mini game maar een volwassen platform game in 2D (zoals New Super Mario Bros) die echt leuk is.

In het tekenenprogramma kun je Krabbel, zijn vijanden en achtergrond figuren kleuren. Leuk is dat die dan weer terug komen in het spel.
Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)
Cijfer:
9,0

2010
19 jaar
Top spel
Krabbel’s grote avontuur biedt meer dan 60 levels aan binnen 4 verschillende spelopties.Je moet het wel met een U draw tablet spelen.
Het is grappig om met heel het bord heen en weer te bewegen. Besturing is oké, leuk in elkaar gezet.
Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Heb je ooit gedroomd van een kleurrijk avontuur waarin je jouw creativiteit volledig kunt benutten? Dan is Krabbels Grote Avontuur voor de uDraw echt iets voor jou! In deze Fantastische game speel je als Krabbel, een schattig wezen dat zijn wereld probeert te redden door puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Wat deze game zo uniek maakt, is het gebruik van de uDraw-tablet, waarmee je letterlijk kunt tekenen om vooruit te komen in het spel. Van het schetsen van bruggen tot het creëren van wapens, jouw tekenkunsten bepalen het verloop van Krabbels avontuur!

Historische Context


Krabbels Grote Avontuur werd uitgebracht in 2010 en was een van de eerste games die volledig gebruik maakte van de uDraw-tablet, een innovatief accessoire voor de Nintendo Wii. Bij de release werd de game geprezen om zijn unieke gameplay en creatieve mogelijkheden. Het was een frisse wind in de wereld van platformgames en heeft sindsdien een cultstatus verworven onder fans van creatieve en interactieve spellen.

Recensies van Experts


"Krabbels Grote Avontuur is een ware traktatie voor de creatieve gamer. De integratie van de uDraw-tablet is naadloos en maakt de game zowel uitdagend als ontzettend leuk." ? IGN
"Een Fantastisch avontuur dat je constant uitdaagt om je tekenkunsten te verbeteren. Een must-have voor elke Wii-bezitter met een uDraw-tablet." ? GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor creatieve geesten van alle leeftijden! Of je nu een kind bent dat van tekenen houdt, een tiener die op zoek is naar een unieke uitdaging, of een volwassene die zijn artistieke vaardigheden wil testen, Krabbels Grote Avontuur biedt voor ieder wat wils. Ook fans van platformgames en puzzelspellen zullen deze titel zeker waarderen. Tof hè!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Krabbels Grote Avontuur, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Drawn to Life en Epic Mickey. Beide games bieden een vergelijkbare mix van creatieve vrijheid en uitdagende gameplay. Fantastisch, toch?

Als ik niet aan het werk ben...


Haha! Stel je voor dat ik, Mr M., samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in Krabbels Grote Avontuur zou zitten. We zouden de meest kleurrijke en gekke avonturen beleven! Ik zou bruggen tekenen voor Yoshi om overheen te springen, en Luma zou met zijn magische krachten vijanden wegtoveren. En natuurlijk zouden we samen de wereld van Krabbel redden! Wat een Fantastisch avontuur zou dat zijn!
Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Krabbel’s Grote Avontuur (uDraw)

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Gebruik de remote in het menu
Mark Reep
3828
27 jaar
Wanneer je de uDraw pen neerlegt kun je ook de Wii Remote’s vierpuntsdruktoets en A knop gebruiken in de menu’s. Dat scheelt een hoop gedoe met de teken pen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg