x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Jambo! Safari Ranger Adventure - Wii All in 1!

Kopen:

Jambo! Safari Ranger Adventure
Bestel vandaag, maandag in huis.
6.49
3.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Jambo! Safari Ranger Adventure

Afbeelding voor  Jambo Safari Ranger Adventure

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5055277002511
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Jambo Safari Ranger Adventure

Afbeeldingen

Speel als een ranger in een safari.
Speel als een ranger in een safari.
Je kunt zelfs kiezen in welke auto je de safari verkent.
Je kunt zelfs kiezen in welke auto je de safari verkent.
Bekijk mooie safarilandschappen. Je kunt er zelfs foto's van nemen!
Bekijk mooie safarilandschappen. Je kunt er zelfs foto's van nemen!
Beoordelingen voor   Jambo Safari Ranger Adventure

Beoordelingen Jambo! Safari Ranger AdventureProductbeschrijving


Hallo daar, game-avonturiers! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over een Fantastisch spel: Jambo Safari Ranger Adventure voor de Nintendo Wii! In deze avontuurlijke game kruip je in de huid van een ranger die op safari gaat in Afrika. Je krijgt de kans om wilde dieren te redden, te verzorgen en zelfs te trainen. De game is ontwikkeld door Sega en biedt een open-wereld ervaring waarin je kunt rondrijden in je jeep, dieren kunt vangen met een lasso en ze kunt verzorgen in je eigen dierenopvang. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Jambo Safari Ranger Adventure is eigenlijk een remake van de arcade-klassieker Jambo! Safari uit 1999. De originele game was populair in de arcadehallen en Sega besloot om deze avontuurlijke titel nieuw leven in te blazen op de Wii. Met verbeterde graphics en nieuwe gameplay-mechanieken, is deze versie nog leuker en spannender. Haha, ik voel de nostalgie al opkomen!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Jambo Safari Ranger Adventure is een charmante en unieke toevoeging aan de Wii-bibliotheek, ideaal voor kinderen en gezinnen." GamesRadar voegde toe: "De open-wereld gameplay en de mogelijkheid om dieren te verzorgen maken deze game tot een echte aanrader voor dierenliefhebbers."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en dierenliefhebbers! Als je altijd al een ranger wilde zijn en wilde dieren van dichtbij wilde zien, dan is dit jouw kans. Ook gezinnen zullen veel plezier beleven aan het samen spelen en ontdekken van de Afrikaanse savanne. Tof hè!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Jambo Safari Ranger Adventure, dan zijn er nog meer Fantastische games die je misschien leuk vindt! Denk aan "Zoo Hospital" voor de Wii, waar je dieren kunt verzorgen in een dierentuin. Of probeer "Wild Earth: African Safari" voor een andere spannende safari-ervaring.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Stel je voor dat ik, Mr M, samen met mijn beste vriend Yoshi op safari ga in Jambo Safari Ranger Adventure. We zouden in onze jeep door de savanne rijden, met Luma die ons de weg wijst vanuit de lucht. Yoshi zou natuurlijk helpen met het vangen van de dieren, terwijl ik ze zou verzorgen in onze opvang. Oh, het zou zo Fantastisch zijn om samen met mijn vrienden deze avonturen te beleven en de dieren te helpen! Haha, ik kan het al helemaal voor me zien!
Jambo! Safari Ranger Adventure

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Jambo! Safari Ranger Adventure

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Jambo! Safari Ranger Adventure... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.