x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Ivy the Kiwi? - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Ivy the Kiwi is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 19.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Ivy the Kiwi?

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060102952442
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ivy the Kiwi

Afbeeldingen

In dit spel speel je met Ivy de Kiwi, die op zoek is naar haar moeder.
In dit spel speel je met Ivy de Kiwi, die op zoek is naar haar moeder.
Ivy loopt continue vooruit. Aan jou de taak om door het tekenen van lianen haar te helpen.
Ivy loopt continue vooruit. Aan jou de taak om door het tekenen van lianen haar te helpen.
Het verhaal wordt verteld met stijlvolle tekeningen, waardoor het geheel op een kinderboek lijkt.
Het verhaal wordt verteld met stijlvolle tekeningen, waardoor het geheel op een kinderboek lijkt.
Er is ook een multiplayermodus voor maximaal vier spelers!
Er is ook een multiplayermodus voor maximaal vier spelers!
Afbeelding voor Ivy the Kiwi

Links

Beoordelingen voor   Ivy the Kiwi

Beoordelingen Ivy the Kiwi?

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

50
12 jaar
Leuk spel, leuke vormgeving
Erg leuk spel. Hoewel het spel simpel is, is het wel even wennen dat Ivy blijft lopen. Het verhaal van het spel vind ik leuk in elkaar gezet en ook de vormgeving is erg goed. Doet denken aan een oud verhalenboek dat je niet wilt wegleggen. Ivy zelf is dan ook een schattig 'kuikentje'. De manieren om Ivy te beschermen zijn heel divers en het spelen met meerdere players is ook zeker een pluspunt. Jammer dat het wii spel minder levels heeft dan de Nintendo DS Ivy versie, maar ook deze moet je echt spelen.
Ivy the Kiwi?
Cijfer:
9,0

3040
61 jaar
Leuke sfeer door beeld en geluid gecreeërd.
De kiwi is een schuw nachtvogeltje en leeft alleen maar in Nieuw Zeeland ! Daar zijn ze zo trots op dat het hun nationale symbool is.
Maar goed; de kiwi kan erg hard rennen maar niet vliegen. Dit is van belang in dit spel. De avonturen lijken in de verte wel wat op Super Mario. Ivy the Kiwi? heeft lianen nodig die men simpelweg trekt met de Wii Remote. Met die lianen kan je Ivy leuke truckjes laten doen. Erg leuk is bijv. een liaan als katapult te gebruiken. Lachen!
In snel tempo volgen de levels elkaar op en worden steeds complexer, dus goede consentratie is wel vereist!
Het decor lijkt op een sfeervol prentenboek, de muziek en geluiden zijn licht surealisties, afwisselend met kermisachtige muziek!
Cijfer:
8,5


47061
20 jaar
Niet slecht, maar beter op de DS
Dit spel lijkt een combinatie van Lemmings en Kirby: Canvas Curse: terwijl het personage Ivy automatisch en constant blijft lopen is het jouw taak om haar te beschermen en langs obstakels te leiden. Het enige "wapen" dat je hebt zijn lianen (maximaal drie tegelijk), die je met de Wii-remote kunt tekenen.

Het spel is niet erg origineel, maar dat mag de pret niet drukken: het is een simpele game die makkelijk te leren is, maar door de gevarieerde moeilijkheidsgraad in de levels toch veel spelers zal boeien. De Wiiware-versie heeft echter maar 50 levels, terwijl de DS-versie beschikt over wel 100 levels, dus misschien is die laatste (ook door een betere controle met de stylus) toch iets meer de moeite waard.
Ivy the Kiwi?
Cijfer:
6,5

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met "Ivy the Kiwi?" voor de Nintendo Wii, een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! Deze prachtige game is ontwikkeld door Prope en uitgegeven door Xseed Games, en biedt een unieke mix van puzzels en platformactie. Je bestuurt Ivy, een schattige kleine vogel die op zoek is naar haar moeder. Met behulp van de Wii-afstandsbediening teken je wijnstokken op het scherm om Ivy te helpen obstakels te overwinnen en vijanden te ontwijken. De kleurrijke, handgetekende graphics en de charmante muziek maken deze game tot een visueel en auditief feestje. Ivy’s wereld is vol verrassingen en uitdagingen die je urenlang speelplezier zullen bieden!

Historische Context


Ivy the Kiwi? werd oorspronkelijk uitgebracht in 2010 en is bedacht door Yuji Naka, de mede-oprichter van Sonic Team en een van de belangrijkste breinen achter de Sonic the Hedgehog-serie. Bij de release werd het geprezen om zijn originele gameplay-mechanieken en charmante presentatie. Hoewel het niet zo’n groot commercieel succes was als sommige andere Wii-titels, heeft het een trouwe schare fans die de unieke ervaring waarderen.

Recensies van Experts


IGN gaf Ivy the Kiwi? een score van 7.5/10 en zei: "Ivy the Kiwi? is a charming and inventive puzzle platformer that makes great use of the Wii’s unique controls." GameSpot voegde daaraan toe: "With its beautiful art style and clever gameplay, Ivy the Kiwi? is a delightful experience from start to finish."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor spelers die houden van puzzels en platformers, en die op zoek zijn naar iets unieks en creatiefs. Het is ook een Fantastische keuze voor gezinnen, omdat de eenvoudige besturing en de schattige personages zowel jong als oud zullen aanspreken. Fans van Yuji Naka’s eerdere werk, zoals Sonic the Hedgehog, zullen zeker genieten van de inventieve gameplay en het charmante ontwerp van Ivy the Kiwi?.

Vergelijkbare Games


Als je Ivy the Kiwi? leuk vindt, dan heb ik drie andere Fantastische games voor je die je misschien ook interessant vindt:
1. **Kirby’s Epic Yarn** - Een betoverend platformavontuur met een unieke visuele stijl waarin alles van garen is gemaakt.
2. **A Boy and His Blob** - Een hartverwarmende puzzelplatformer waarin je samenwerkt met een schattige blob om obstakels te overwinnen.
3. **Yoshi’s Woolly World** - Een kleurrijk en creatief platformspel waarin je Yoshi door een wereld van wol en garen leidt.

Mr M. wenst je veel plezier met je nieuwe avontuur! Fantastisch!
Ivy the Kiwi?

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ivy the Kiwi?

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Geheimen

Geheimen:
Bonus Mode & Picture Book
Linkplayer
8027
Speel het spel uit om deze 2 opties te unlocken.
Bonus Mode is een gespiegelde versie van de 50 levels met meer obstakels, terwijl de Picture Book het einde van het spel is.

Geheimen:
Hondenkostuum
Linkplayer
8027
Verzamel alle 100 rode veren (inclusief de veren van de levels in Bonus Mode) om dit kostuum te krijgen.
Als je dit kostuum draagt blijven de geluiden van Kiwi hetzelfde, maar veranderen de rode veren in hondensnacks.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg