x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Hot Wheels: Track Attack - Wii All in 1!

Kopen:

Hot Wheels: Track Attack
Bestel vandaag, maandag in huis.
13.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag, maandag in huis.
6.99
€ 3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Hot Wheels: Track Attack

Afbeelding voor  Hot Wheels Track Attack

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209139434

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Hot Wheels Track Attack

Afbeeldingen

Vol gas!
Vol gas!
Driften tot er niets van je banden over is..
Driften tot er niets van je banden over is..
Zullen we beginnen? Klaar voor de start... GO!
Zullen we beginnen? Klaar voor de start... GO!
Beoordelingen voor   Hot Wheels Track Attack

Beoordelingen Hot Wheels: Track AttackProductbeschrijving


Wowie! Hot Wheels Track Attack is een spannende racegame waarin je de ultieme Hot Wheels-ervaring beleeft! Je kunt kiezen uit meer dan 24 verschillende Hot Wheels-auto’s en racen op 51 verschillende banen. Elke baan zit vol met gevaarlijke bochten, sprongen en obstakels die je moet overwinnen om de beste te zijn. En dat geeft mij veel plezier! De game biedt ook een uitgebreide Track Editor, waarmee je je eigen adembenemende banen kunt ontwerpen en delen met vrienden. Fantastisch, toch?

Historische Context


Hot Wheels Track Attack werd uitgebracht in 2010 en was een van de vele games die voortkwamen uit het geliefde Hot Wheels-merk. Sinds de jaren ’60 zijn Hot Wheels-auto’s een icoon in de speelgoedwereld, en deze game bracht diezelfde snelheid en opwinding naar de Nintendo Wii. Ondanks dat het geen baanbrekende game was, wist het de essentie van Hot Wheels perfect te vangen en wist het een trouwe schare fans te krijgen.

Recensies van Experts


"Hot Wheels Track Attack biedt een leuke en toegankelijke race-ervaring voor jongere spelers, met een verrassend diepe Track Editor." - IGN
"Hoewel het geen revolutionaire racegame is, biedt het genoeg plezier en uitdaging voor Hot Wheels-fans." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers die van racegames houden en natuurlijk voor de Hot Wheels-fans! Maar ook volwassenen die nostalgische herinneringen hebben aan hun Hot Wheels-collectie zullen hier veel plezier aan beleven. Fantastisch voor de hele familie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Hot Wheels Track Attack, dan zijn er nog meer racegames die je zeker moet proberen! Denk aan "Mario Kart Wii" voor eindeloos raceplezier met Mario en zijn vrienden, of "Excite Truck" voor een meer off-road race-ervaring. En vergeet niet "Sonic & SEGA All-Stars Racing" voor een snelle en kleurrijke uitdaging!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie en complete producten kunt verwachten. We bieden een ruim aanbod aan gebruikte games voor de Nintendo Wii, met een garantie van 6 maanden. Onze lage prijzen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Alle games die we verkopen zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus geen zorgen over compatibiliteit. En als je vragen hebt, staat Mr M. altijd klaar om je te helpen. Fantastisch, toch?
Hot Wheels: Track Attack

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hot Wheels: Track Attack

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Hot Wheels: Track Attack... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.