x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Hello Kitty Seasons - Wii All in 1!

Kopen:

Hello Kitty Seasons
Bestel vandaag, maandag in huis.
8.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Hello Kitty Seasons

Afbeelding voor  Hello Kitty Seasons

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3391891954259

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Hello Kitty Seasons

Afbeeldingen

Speel als Hello Kitty (nee, niet de Avril Lavigne-versie).
Speel als Hello Kitty (nee, niet de Avril Lavigne-versie).
Nee Kitty, als je zoveel bolletjes neemt ben je straks niet meer wit (maar groen)!
Nee Kitty, als je zoveel bolletjes neemt ben je straks niet meer wit (maar groen)!
Net als de diertjes in <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Animal_Crossing_Lets_Go_to_the_City>Animal Crossing</a>, ontvoeren deze diertjes graag kinderen!
Net als de diertjes in Animal Crossing, ontvoeren deze diertjes graag kinderen!
Een leuk detail aan dit spel is het voorbijkomen van de seizoenen. Winterpret!
Een leuk detail aan dit spel is het voorbijkomen van de seizoenen. Winterpret!
Beoordelingen voor   Hello Kitty Seasons

Beoordelingen Hello Kitty Seasons

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

3040
19 jaar
Animal Crossing
Hello Kitty is schattig en lief. Maar helaas speel je niet met Hello Kitty maar met een jongetje/meisje. Je komt in het dorp waar Kitty woont en leert haar familie kennen. Je wordt hulp burgemeester en krijgt allemaal taakjes. Praat met die en die of speel daar en daar een mini game! Heeft wel wat weg van Animal Crossing...
Hello Kitty Seasons
Cijfer:
7,5


3610
18 jaar
Een erg schattig en uitgebreid spel.
In Hello Kitty Seasons help je inwoners van het dorpje Sanrio Town door allemaal kleine taakjes te doen. Deze simpele taakjes worden uitgelegd door middel van symbolen, pijltjes en plaatjes, zodat dit spel voor de allerjongsten ook goed te begrijpen is. Het doel van het spel is om muntjes te verzamelen zodat je nieuwe spulletjes kunt kopen (Doet een beetje denken The Sims reeks).
Een leuk aspect aan Hello Kitty Seasons is dat de seizoenen veranderen, en dat de taakjes meeveranderen. Hierdoor blijft het spel langer leuk. Een groot nadeel aan het spel is dat de handleiding dan misschien wel in het Nederlands is, maar dat de rest van het spel wel in het Engels is.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Hello Kitty Seasons" voor de Nintendo Wii! Deze game is een ware traktatie voor alle Hello Kitty fans en biedt een wereld vol schattige avonturen en vrolijke activiteiten. In "Hello Kitty Seasons" kun je een stad beheren en deelnemen aan seizoensgebonden evenementen met Hello Kitty en haar vrienden. Denk aan het planten van bloemen in de lente, het oogsten van gewassen in de zomer, het verzamelen van bladeren in de herfst en het bouwen van sneeuwpoppen in de winter. De gameplay is eenvoudig en toegankelijk, perfect voor jongere spelers en families. Ontwikkeld door Sanrio Digital en uitgegeven door Zoo Games, zorgt deze game voor urenlang speelplezier en creativiteit!

Historische Context


"Hello Kitty Seasons" werd uitgebracht in 2010 en was een van de eerste games die zich richtte op het combineren van seizoensgebonden gameplay met de geliefde Hello Kitty-franchise. Bij de release was de game een hit onder jongere spelers en fans van Hello Kitty, dankzij de charmante graphics en toegankelijke gameplay. Door de jaren heen is het een geliefde titel gebleven in de collectie van veel Hello Kitty- en casual gamefans.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Hello Kitty Seasons is a delightful game for young players and Hello Kitty enthusiasts. The seasonal activities keep the gameplay fresh and engaging." GameSpot voegde eraan toe: "The charming visuals and simple mechanics make it a perfect choice for families looking to play together."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor jongere spelers en families die samen willen genieten van een vrolijke en toegankelijke game. Fans van Hello Kitty zullen vooral genieten van het zien van hun favoriete personages tot leven komen in een kleurrijke en interactieve wereld. Ook casual gamers die op zoek zijn naar een ontspannende en leuke ervaring zullen veel plezier beleven aan "Hello Kitty Seasons".

Vergelijkbare Games


Als je "Hello Kitty Seasons" leuk vindt, dan raad ik je ook "Animal Crossing: Let’s Go to the City" aan! Deze game biedt een vergelijkbare ervaring van stadbeheer en seizoensgebonden evenementen, maar met een geheel eigen charme en diepgang. Een andere aanrader is "MySims", waar je je eigen stad kunt bouwen en beheren met schattige personages en leuke activiteiten.

Veelgestelde Vraag: Is deze game geschikt voor heel jonge kinderen?


Absoluut! "Hello Kitty Seasons" is ontworpen met jongere spelers in gedachten. De eenvoudige besturing en vrolijke activiteiten maken het een uitstekende keuze voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Het is een Fantastische manier om kinderen kennis te laten maken met gaming in een veilige en leuke omgeving!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van "Hello Kitty Seasons" en beleef een Fantastisch avontuur met Hello Kitty en haar vrienden! Wowie!
Hello Kitty Seasons

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hello Kitty Seasons

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Hello Kitty Seasons... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.