x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Hamster Heroes - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Hamster Heroes is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Hamster Heroes

Afbeelding voor  Hamster Heroes

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060048311655

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Hamster Heroes

Afbeeldingen

Dat lijkt me geen hamster, eerder een rat... Of natuurlijk gewoon een ondervoede hamster!
Dat lijkt me geen hamster, eerder een rat... Of natuurlijk gewoon een ondervoede hamster!
Je behendigheid en inschattingsvermogen wordt hier streng op proef gesteld!
Je behendigheid en inschattingsvermogen wordt hier streng op proef gesteld!
Wat gebeurt er als je valt?
Wat gebeurt er als je valt?
Dit doet me toch wel heel erg denken aan "<a href = https://www.mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=Super_Monkey_Ball target = _blank>Monkey Ball</a>"...
Dit doet me toch wel heel erg denken aan "Monkey Ball"...
Afbeelding voor Hamster Heroes

Links

Beoordelingen voor   Hamster Heroes

Beoordelingen Hamster Heroes

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,7


47061
20 jaar
Hamtastisch? Dacht het niet...
"Joepie, alweer een hamster-game" dacht ik na het spelen van G-force. Maar hoewel ik van het laatstgenoemde spel een positieve indruk heb gehad, kan ik dat van dit spel helaas niet zeggen.

De graphics en soundtrack van Hamster Heroes zijn (als heruitgave van een oudere game) hopeloos verouderd, maar ook lijkt er geen moeite te zijn gedaan om de matige controls te verbeteren. Tel hierbij op dat het "verhaal" van het spel flinterdun is, en we kunnen met zekerheid stellen dat dit absoluut geen geslaagde game is...
Cijfer:
3,2

1211
12 jaar
Slecht en oud
Ik heb Hamster Heroes gespeeld en ben meteen gestopt! Hij is heel saai en slecht, en er komen heel oude grappen in voor zoals: "Hamtastisch!" Ik vind er niks en het was zonde van mijn geld. Het "Heroes" gedeelte valt mee en de graphics zijn lelijk.
Cijfer:
4,2

Productbeschrijving


Hallo, gamers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "Hamster Heroes" voor de Nintendo Wii! Deze game is echt Fantastisch en zóóóó leuk! In "Hamster Heroes" neem je de controle over schattige hamsterpersonages en ga je op avontuur door verschillende uitdagende levels vol obstakels en puzzels. Het doel is om je hamsters veilig door het level te loodsen, terwijl je munten verzamelt en vijanden ontwijkt. De game is ontwikkeld door Data Design Interactive en staat bekend om zijn kleurrijke en vrolijke graphics die je meteen een goed humeur geven!

Historische Context


"Hamster Heroes" werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin casual games erg populair waren op de Nintendo Wii. De Wii stond bekend om zijn gezinsvriendelijke titels en "Hamster Heroes" paste perfect in dat plaatje. Hoewel de game niet de grootste hit was, heeft het door de jaren heen een cultstatus bereikt onder fans van casual en puzzelgames. Het is een van die verborgen juweeltjes die je gewoon moet proberen!

Recensies van Experts


"Hamster Heroes may not be the most groundbreaking game, but it offers a charming and enjoyable experience for younger players and casual gamers." - IGN

Iets voor jou?


"Hamster Heroes" is ideaal voor jongere spelers en gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en toegankelijke game. Ouders kunnen samen met hun kinderen spelen en genieten van de eenvoudige maar verslavende gameplay. Ook fans van puzzelgames en casual gamers zullen veel plezier beleven aan de kleurrijke en vrolijke wereld van "Hamster Heroes". En weet je wat? Het is ook een Fantastische game om te spelen met vrienden tijdens een gezellige game-avond!

Vergelijkbare Games


Als je "Hamster Heroes" leuk vindt, dan heb ik nog een paar aanraders voor je! Probeer "Super Monkey Ball: Banana Blitz" voor een vergelijkbare mix van puzzels en actie. Ook "Kororinpa: Marble Mania" is een geweldige keuze als je houdt van het balanceren en navigeren door uitdagende levels. Beide games zijn net zo kleurrijk en vrolijk als "Hamster Heroes" en zullen je zeker een hoop plezier bezorgen!

FAQ


Vraag: Is "Hamster Heroes" ook geschikt voor oudere spelers?

Antwoord: Absoluut! Hoewel de game gericht is op jongere spelers, kunnen ook oudere gamers genieten van de charmante graphics en de uitdagende puzzels. Het is een Fantastische manier om even te ontspannen en te genieten van een vrolijke game-ervaring!

Bleh, nu moet ik stoppen met typen, maar ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over "Hamster Heroes" als ik! Veel speelplezier en vergeet niet, als je vragen hebt over games, dan ben ik, Mr M., er altijd om te helpen! Wowie!
Hamster Heroes

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hamster Heroes

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Hamster Heroes... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.