x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Great Party Games - Nintendo Wii

Kopen:

Great Party Games
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Great Party Games

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel, Party
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wii MotionPlus:server gesloten
EAN:5060015539709
Afbeeldingen voor  Great Party Games

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Great Party Games

Links

Beoordelingen voor   Great Party Games

Beoordelingen Great Party Games

1 beoordeling - cijfer 8,0

283
52 jaar
Leuk voor iedereen
Met deze game kan je met ieder lid van het gezin wel iets leuks voor de dag halen. Great Party Games is echt sport voor iedereen!
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, klaar om jullie te vertellen over een Fantastische verzameling van games: Great Party Games voor de Nintendo Wii! Deze bundel bevat een selectie van superleuke en interactieve party games die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een feestje thuis organiseert of gewoon een gezellige avond met vrienden wilt hebben, deze games zullen zeker voor veel plezier zorgen!

Great Party Games bevat verschillende mini-games die variëren van sportieve uitdagingen tot grappige en gekke activiteiten. Denk aan bowlen, tennissen, dansen en nog veel meer! De games zijn eenvoudig te spelen en ideaal voor spelers van alle leeftijden. Met de intuïtieve Wii Remote besturing kunnen zelfs de jongste spelers meteen meedoen. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Toen de Nintendo Wii werd gelanceerd, introduceerde het een geheel nieuwe manier van gamen met zijn bewegingsgevoelige besturing. Dit opende de deur voor party games die de hele familie konden betrekken. Great Party Games bouwt voort op deze trend en biedt een verzameling van de beste mini-games die in de loop der jaren zijn uitgebracht. Het is een eerbetoon aan de sociale en interactieve aard van de Wii-console.

Recensies van Experts


"Great Party Games is een must-have voor elke Wii-bezitter die van gezellige spelavonden houdt. De variatie aan mini-games en de eenvoudige besturing maken het toegankelijk voor iedereen," aldus IGN. "Een Fantastische manier om iedereen in beweging te krijgen en plezier te hebben," zegt GameSpot.

Iets voor jou?


Deze gamebundel is perfect voor iedereen die van sociale en interactieve games houdt. Families, vriendengroepen en zelfs kinderen zullen genieten van de verscheidenheid aan mini-games. Als je houdt van lachen en plezier maken met anderen, dan is Great Party Games echt iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je Great Party Games leuk vindt, dan raad ik je ook zeker aan om Wii Sports en Mario Party 9 te proberen. Deze games bieden ook een scala aan leuke en interactieve mini-games die perfect zijn voor feestjes en sociale bijeenkomsten. En dat maakt mij super blij!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons mooie, complete producten krijgt die zorgvuldig zijn gecontroleerd en schoongemaakt. Met onze 6 maanden garantie ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien helpen we allemaal een handje mee aan een beter milieu door gebruikte games een tweede leven te geven. En dat, mijn vrienden, is echt Fantastisch!
Great Party Games

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Great Party Games

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Great Party Games... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Great Party Games

Links