x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Godzilla Unleashed - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Godzilla Unleashed is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 18.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Godzilla Unleashed

Afbeelding voor  Godzilla Unleashed

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3546430129425
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Godzilla Unleashed

Afbeeldingen

Speel als alle verschillende monsters uit de klassieke Godzilla-films!
Speel als alle verschillende monsters uit de klassieke Godzilla-films!
Dit is waar het spel om draait: vechten.
Dit is waar het spel om draait: vechten.
Kijk dit is een normale dag in Japan.
Kijk dit is een normale dag in Japan.
Dit gevecht krijgt heus nog een staartje.
Dit gevecht krijgt heus nog een staartje.
Beoordelingen voor   Godzilla Unleashed

Beoordelingen Godzilla Unleashed

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,6

6127
14 jaar
Leuk voor de kleinere gamers.
Dit is een leuke game voor de wat kleinere gamers onder ons (en dan heb ik het over 7-11 jaar). De graphics zijn zeker niet de beste maar de geluiden van special effects zijn goed.
Godzilla Unleashed heeft ook een multiplayerfunctie, dus je kan het gezellig met vrienden spelen. Ook is er een ruime keuze aan monsters.
Cijfer:
7,0

4683
26 jaar
vechten met reuzen
Godzilla Unleashed mag dan wel veel monsters hebben waarmee je kan spelen, het duurt een eeuwigheid alvorens je ze allemaal unlocked krijgt. Qua graphics geen hoogvlieger en de besturing doet je soms wel eens de muren oplopen omdat deze niet altijd doet wat je vraagt. Ik was er niet helemaal van overtuigd, maar een Die-hard Godzilla-fan zal er misschien meer plezier aan overhouden.
Cijfer:
6,2

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een epische monsterstrijd met Godzilla Unleashed voor de Nintendo Wii! In deze actievolle game kruip je in de huid van gigantische monsters, waaronder natuurlijk de legendarische Godzilla! Het spel biedt een unieke ervaring met destructieve gevechten in stedelijke omgevingen. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende monsters, elk met hun eigen unieke vaardigheden en aanvallen. Het doel? De stad verwoesten en je tegenstanders verslaan! De game is ontwikkeld door Pipeworks Software en uitgebracht door Atari. De besturing maakt optimaal gebruik van de Wii-afstandsbediening, wat de gevechten nog intenser en leuker maakt. Fantastisch!

Historische Context


Godzilla Unleashed kwam uit in 2007 en sloeg in als een bom bij fans van kaiju-films en monstergevechten. Het is een vervolg op de eerdere Godzilla-games zoals Godzilla: Destroy All Monsters Melee en Godzilla: Save the Earth. Door de jaren heen is het spel een cultklassieker geworden, vooral onder fans van de gigantische monsterfilms. Het spel werd geprezen om zijn uitgebreide roster van monsters en de destructieve gameplay.

Recensies van Experts


"Godzilla Unleashed offers a wide variety of monsters and destructible environments, making it a must-play for fans of the genre." - IGN
"The controls are a bit tricky, but once you get the hang of them, the game is a blast!" - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor fans van monsterfilms en kaiju-gevechten! Als je altijd al hebt gedroomd om als Godzilla de stad te verwoesten, is dit de game voor jou. Ook fans van actievolle vechtgames zullen hier veel plezier aan beleven. En natuurlijk, als je een verzamelaar bent van Godzilla-merchandise, mag deze titel niet in je collectie ontbreken!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Godzilla Unleashed, dan zijn er nog meer Fantastische games die je misschien leuk vindt! Probeer bijvoorbeeld Rampage: Total Destruction voor de Wii, waarin je ook gigantische monsters speelt die steden verwoesten. Of wat dacht je van King of the Monsters voor de Virtual Console? Beide games bieden dezelfde soort monsterlijke chaos en actie.

Compatibiliteit


Alle Wii-spellen, inclusief Godzilla Unleashed, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus zelfs als je een Wii U hebt, kun je nog steeds genieten van deze monsterlijke gevechten. Fantastisch, toch?
Godzilla Unleashed

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Godzilla Unleashed

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Godzilla Unleashed... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.