x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.

Go Vacation - Wii All in 1!

Kopen:

Go Vacation Losse Disc
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.
21.99
€ 16.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Go Vacation
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.
19.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Go Vacation

Afbeelding voor  Go Vacation

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie, Party
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496400620
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Go Vacation

Afbeeldingen

Deze personages hebben wel wat weg van Mii’s met hun grote hoofden...
Deze personages hebben wel wat weg van Mii’s met hun grote hoofden...
Het leuke van Go Vacation is dat je uit heel veel verschillende activiteiten kunt kiezen.
Het leuke van Go Vacation is dat je uit heel veel verschillende activiteiten kunt kiezen.
Een watergevecht mag natuurlijk niet ontbreken op een tropisch eiland!
Een watergevecht mag natuurlijk niet ontbreken op een tropisch eiland!
Je kunt zelfs in de sneeuw leuke minigames spelen!
Je kunt zelfs in de sneeuw leuke minigames spelen!
Beoordelingen voor  Go Vacation

Beoordelingen Go Vacation

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

6127
14 jaar
Goede familie-game
Go Vacation is het perfecte spel om samen met de familie te spelen. Er is een grote variatie in games die erg leuk zijn.
Wat ik wel raar vind is dat er mij door vele mensen verteld is dat er een online-multiplayerfunctie zou zijn, ik heb er wel degelijk naar gezocht, maar ik heb die functie helaas niet kunnen vinden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit een leuke game is.
Cijfer:
7,3


7016
17 jaar
Een leuk spel, maar het haalt het niet bij Wii Sports Resort.
Op het eerste gezicht lijkt dit spel ontzettend veel op Wii Sports Resort. Beide spellen spelen zich af op een tropisch eiland, waar je allerlei sporten kunt spelen. Alleen zijn er een aantal verschillen. Om te beginnen is de hoeveelheid minigames waar je uit kunt kiezen bij Go Vacation veel groter, namelijk wel vijftig spellen. Wii Sports Resort heeft er maar twaalf. Dit hoeft niet per se een voordeel te zijn, want de spellen bij Wii Sports Resort zijn over het algemeen veel uitgebreider en beter. Bij Go Vacation blijft het niet alleen bij zomersporten, maar kun je ook verschillende wintersporten beoefenen. Ook even wennen is dat je niet met je vertrouwde Mii’s kunt spelen, maar dat je aparte personages aan moet maken. Gelukkig zijn de minigames zo eenvoudig te begrijpen, dat het ook goed te spelen is voor kinderen. Toch vind ik persoonlijk Wii Sports Resort beter, omdat de minigames daar een stuk beter verzorgd zijn.
Cijfer:
7,5

3225
14 jaar
Leuk en varierend
Go Vacation is een leuk spel, je kan rondlopen, rijden, en meer om het eiland te verkennen.
Ook leuk zijn de minigames die er in zitten, wel 50! Ook zijn er 4 verschillende gebieden, dus veel variatie, je kan ook je eigen villa krijgen en inrichten ^^.
Cijfer:
9,3
Lees meer beoordelingen.

14211
14 jaar
Leuk familie spel!
Dit spel is zeker een leuk spel. Je kunt uit heel veel verschillende sporten kiezen. Soms is het moeilijk om te kiezen welke sport je gaat spelen, want ze zijn allemaal héél leuk.

Sommige dingen komen van Wii Sports Resort, bijvoorbeeld Sky Diving en de vorm van het eiland. Bij Wii Sports Resort zijn alle sporten erg gedetailleerd. Daarmee wil ik zeggen dat de besturing beter is en er zijn voor alle sporten wel trucjes of speciale tacieken. Bij Go Vacation is dat niet zo. Het zijn wel veel sporten, maar allemaal snel in elkaar gezet. Maar daardoor wordt het spel niet slechter. Het is gewoon een leuk spel.
Lees meer...

Het voordeel van de makkelijke sporten en besturing is dat het voor iedereen snel te leren is. En daarom kunnen je ouders (die meestal niet zoveel hebben met games) en je jongere broertjes en zusjes (die er meestal ook niet zoveel van snappen) ook meespelen. Dit zorgt voor veel leuke avonden speelplezier met het hele gezin.

Ook zijn de graphics heel goed en het spel zit boordevol leuke muziek!
Verberg.
Cijfer:
8,5

14211
14 jaar
Beste familiespel!

Go Vacation is een spel waarbij je met je eigen personage 50 sporten en activiteiten kunt spelen. Er is ook een geweldige multiplayer voor 2-4 spelers! En wat dit spel helemaal afmaakt zijn de vele besturingsmogelijkheden.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
9,0

2379
12 jaar
Leuk om met vrienden te spelen, maar ook prima in je eentje te doen!

Bij Go Vacation is er voor iedereen wat te doen. Ga lekker aan het strand liggen of surfen in de koele zee, of ga toch liever naar het sneeuwlandschap sneeuwpoppen maken of lekker snowboarden van een steile helling. Het kan allemaal in Go Vacation!
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,5

240
15 jaar
Geweldige multiplayer, leuk familiespel, maar framerate kan beter
Go Vacation is serieus een van de grappigste en gezelligste spellen om te spelen. Je moet kiezen tussen spelen als een poppetje uit het spel, of als je Mii-personage, waarbij de Mii geen brillen of helmen op kan in het spel. Het spelen als je eigen Mii-personage is toch het leukst, want daar heb je al veel mee gedaan, waardoor het nog leuker wordt.
In het spel moet je verschillende minigames spelen, en zo stempels verdienen. Door die stempels weet je welke spellen je nog niet gespeeld hebt, en daarbij krijg je met een aantal stempels een leuke verrassing...
De multiplayer is een van de leukste aspecten van het spel, omdat je gewoon vrij rond kan lopen/rijden/rollen, in tegenstelling tot games zoals New Super Mario bros. Wii, waarbij je altijd bij elkaar moet blijven.
Lees meer...
De minigames speel je wel samen, en je kan carpoolen als het niet goed gaat.
Het enige nadeel is dat de framerate soms wat minder is, waardoor je af en toe geen vloeiende beweging hebt, maar dat komt niet vaak voor hoor.

Dus als je twijfelt of je Go Vacation zal kopen; gewoon doen! Je zal er geen spijt van krijgen!
Verberg.
Cijfer:
9,0

488
10 jaar
Een goed spel waarbij je lekker kunt stunten en nog veel meer!
Go Vacation is een leuk spel. Bij dit spel kun je lekker stuntelen, een goed spel voor jongens dus.
Maar voor meisjes is het ook heel leuk, hier kun je bijv. lekker op een paard gaan zitten en een lekker stukje rijden. Een bekende stunt is in het mount resort met een kano ( kan ook zwemmend )van een waterval storten!
Je kunt natuurlijk ook lekker op je skeelers door de stad gaan rijden ( skateboard is cooler! )
Kortom een super spel!!!
Cijfer:
10

2272
31 jaar
Explore
Go Vacation is een grote ontdekkingsreis vol avontuur! Voor iedereen zit er wel een activiteit bij die je leuk vind! Echt een aanrader!
Cijfer:
8,5

195
11 jaar
Gezellig, leuk en met elkaar
Een hele leuke game. Je kunt veel doen maar het is geen game voor mensen die actiespellen leuk vinden, maar Go Vacantion is wel een gezellige game zelfs voor 2,3 of 4 spelers.
Je gebruikt je eigen Mii en je kunt door spelletjes nieuwe gebieden vrijspelen. Je kunt 3 gebieden vrijspelen, het zijn in totaal 4 gebieden en dingen waar je op kunt rijden skaten enz zoals quads en een skateboard.
Ik deed het met een vriendin en we waren gelijk de hele middag bezig met het spel.
Leuk spel!
Go Vacation
Cijfer:
9,0

305
11 jaar
Yes, een vakantie spelletje!
Yes! Go Vacation is er! Het is een heel leuk spel en ik speel het heel erg vaak met mijn broer en zus. Je kan in verschillende resorts spelen, bijvoorbeeld: Marine, Mountain, Snow, City en Villa Ground. Je kan overal je kleren en je voertuig aanpassen. In Marine kun je op een atv of marine bike rijden of gewoon lopend gaan. In Mountain kun je in een auto of op een paard rijden of ook gewoon lopend. In Snow kun je op een snow mobile, een tube, op een snowboard, op ski’s of gewoon lopend. In City kun je op een skateboard, op skates of gewoon lopend. En in Villa Ground kun je een villa bouwen en meubels bouwen en erin lopen. Je kan ook activiteiten spelen. En je kan in alle resorts spelen en op de voertuigen rijden. Met 2 spelers staan alle voertuigen overal dubbel, maar als je met z’n vieren speelt, dan staan de voertuigen niet dubbel, dus dat is wel een beetje jammer. Verder vind ik het een erg leuk spel waarbij je heel veel kunt doen.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Go Vacation

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 4 Easter Eggs en Glitches - 1 geheim - 1 persoonlijke tip

Easter Eggs en Glitches:
Irriteer medespelers door hun vervoer te laten zinken >:D
Mika-X
240
In het mountain resort kan je kiezen tussen een Jeep (Off-Road Car), een paard (Horse), en een kayak; deze truc gaat over de eerste twee.
Als je medespeler zijn/haar jeep of paard ergens vlakbij het water neerzet, kan je deze het water induwen!

Een paard kan je gewoon duwen als je loopt, en als deze in het water valt respawnt hij (hij gaat terug naar het begin).

Een jeep kan je op verschillende manieren het water in krijgen, maar met je eigen jeep is natuurlijk het snelste;
Als een jeep in het water beland zinkt hij naar de bodem, dus je kan hem wel zien (het water is niet zo diep) maar je kan hem niet pakken.

Als je je medespelers dwars wil zitten moet je dit vooral doen!

Geheimen:
Pathfinders
Mika-X
240
In elk resort is er een pathfinder, dat wil zeggen een geheime route waar vaak ook een schatkist is.
Er zijn heel veel tipsites op het internet, maar voor deze pathfinders kan je nergens fatsoenlijke informatie vinden, laat staan in het Nederlands! Hier een duidelijk overzicht:

Marine Resort:
Deze is waarschijnlijk de moeilijkste in het spel, omdat je er de meeste moeite voor moet doen.
De geheime uitgang bevind zich in het Off-Road Park, dat heel erg groot is. Op de kaart moet je naar de plek waar een icoon van een bootje staat, als je de goede hebt begin je op een steiger. Je hebt natuurlijk wel je Quad (ATV) nodig, omdat je anders niet ver genoeg komt.
Als je op de steiger bent zie je links een pad omhoog, volg dat pad, en ga bij de splitsing links.
Na de splitsing kom je bij een open vlakte met een houten hutje in het midden, rijd gewoon door over het pad waar je vandaan kwam. Je ziet na een klein stukje rijden een stenen schans, STOP! die schans heb je nodig. Als je voor de schans staat zie je rechts een opening in de rotswand, met twee oenen op het randje, daar moet je in.
Dus ga achteruit om een aanloopje te nemen, en ga SCHEEF over de schans. Als je het goed doet kom je over het randje van de opening in de rotswand. Rij nu gewoon door, en rij daar gewoon het hol in de grond in.
Je krijgt nu de pathfinder-ster, en als je naar links gaat zie je in het water een schatkist.

City Resort:
Deze is een eitje; als je rechts op het minikaartje bent zie je ergens een skatepark met een toren van drie UFO’s erboven. Ga daar HELEMAAL naar beneden, en ga over de gekleurde tegels, dan krijg je de pathfinder-ster.

Snow Resort:
Deze is ook een eitje; ga naar de top van de berg, en ga naar beneden. Blijf de linkse wand knuffelen totdat je in een klein paadje komt. Volg dat pad, en ga NIET de stenen brug op die je bijna gelijk tegen komt.
Ga bij de stenen brug naar rechts (ondertussen krijg je de pathfinder-ster) en blijf dat pad volgen, dan kom je uiteindelijk bij een schatkist.

Mountain Resort:
Ga naar het kasteel, en ga bij de grote poort naar links. Als je voorbij het kasteel zelf bent moet je naar rechts kijken. Je ziet dan platformen waar je op kan springen. Volg die platformen totdat je helemaal bovenop de toren bent.
Daar staat een schatkist, en als je daar naartoe loopt krijg je de laatste pathfinder-ster

Easter Eggs en Glitches:
Ufo
Noa
Als je genoeg stempels hebt verdiend in het spel krijg je op een gegeven moment de Villa Ground erbij. Als je daarheen gaat, zie je aan je linkerhand een picknick tafel. Daarnaast ligt een wat vreemd uitziende bal. Als je deze bal in de vijver even verderop gooit, komt er een Ufo de villa ground bezoeken!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Trein rit
Wiifan1357
12 jaar
Als je bij de Mountain op het begin een paard hebt, kun je met het paard op de trein springen (ja letterlijk erop). Als je heel lang blijft staan en weer terug bent op de begin plek, krijg je een prijs.

Easter Eggs en Glitches:
Geheime grot!
CIYoshi
528
Als je in de marine resort met je jeep bovenaan de map over een ramp springt over de rand waar mensen op staan, kom je uit bij een hele mooie kristallen grot! Zeker de moeite waard even een kijkje te nemen!

Easter Eggs en Glitches:
Ballen in de resorts
Maril
880
In ieder resort is een bal te vinden die je ergens naartoe moet brengen voor een verrassing! Hieronder zal ik vertellen hoe ze eruit zien en waar je ze naartoe moet brengen.

Marine Resort: Een groene beachball die je naar de fontein moet brengen.

City Resort: Een voetbal die je in een doel moet schoppen.

Snow Resort: Een sneeuwbal die je naar de sneeuwpop moet brengen.

Mountain Resort: Een donkerblauwe bal die je naar een grijs platform moet brengen.

Succes! Als het niet lukt, kijk even op YouTube!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2011 - 2023 Mario Wii