x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Generator Rex: Agent of Providence - Nintendo Wii

Kopen:

Generator Rex: Agent of Providence
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Generator Rex: Agent of Providence

Afbeelding voor  Generator Rex Agent of Providence

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5030917100215
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Generator Rex Agent of Providence

Afbeeldingen

Speel als Rex, een jonge met superkrachten.
Speel als Rex, een jonge met superkrachten.
Die heeft een beetje teveel <a href=https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Super_Smash_Bros_Brawl>Smash Bros</a> gespeeld.
Die heeft een beetje teveel Smash Bros gespeeld.
Tegen een groot monster gebruik je best een groot <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Qware_Pistool_and_Shotgun>geweer</a>.
Tegen een groot monster gebruik je best een groot geweer.
Generator Rex Agent of Providence plaatjes
Beoordelingen voor   Generator Rex Agent of Providence

Beoordelingen Generator Rex: Agent of ProvidenceProductbeschrijving


Wowie! Welkom bij "Generator Rex: Agent of Providence"! Deze Fantastische actie-avonturengame is gebaseerd op de populaire animatieserie van Cartoon Network. Jij speelt als Rex, een tiener met de gave om zijn lichaam te transformeren in allerlei krachtige machines. Het spel biedt een spannende mix van vechten en platformen, waarbij je de wereld moet redden van de kwaadaardige EVO’s. Ontwikkeld door Virtuos en uitgegeven door Activision, biedt deze game een meeslepende verhaallijn en spectaculaire gameplay-mechanieken. Je zult genieten van de verschillende transformaties en upgrades die Rex kan gebruiken om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Toen "Generator Rex: Agent of Providence" in 2011 werd uitgebracht, was de animatieserie al een groot succes op de televisie. De game wist die populariteit te benutten door fans een interactieve ervaring te bieden die trouw bleef aan het bronmateriaal. Hoewel de serie zelf later dat jaar eindigde, blijft de game een geliefd onderdeel van de franchise.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Generator Rex: Agent of Providence captures the spirit of the show well, but falls short in gameplay variety." GameSpot voegde toe: "The game features a lot of cool transformations, but the repetitive combat can get tiresome."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de animatieserie "Generator Rex" en voor iedereen die houdt van actie-avonturenspellen met veel transformaties en upgrades. Kinderen en tieners zullen vooral genieten van de spannende gevechten en het boeiende verhaal. Maar ook oudere gamers die nostalgisch zijn naar de serie zullen deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je "Generator Rex: Agent of Providence" leuk vindt, dan zijn er nog andere games die je misschien ook interessant vindt! Probeer bijvoorbeeld "Ben 10: Alien Force" of "Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up" voor meer actie en avontuur. Beide titels zijn ook beschikbaar voor de Nintendo Wii en bieden vergelijkbare gameplay-mechanieken.

Compatibiliteit


Brrr! Maak je geen zorgen over compatibiliteit, want alle Nintendo Wii-spellen, inclusief "Generator Rex: Agent of Providence", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dat betekent dat je altijd kunt genieten van deze Fantastische game, ongeacht welke console je hebt!
Generator Rex: Agent of Providence

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Generator Rex: Agent of Providence

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Generator Rex: Agent of Providence... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.