x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

GBooster Balance Board - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

GBooster Balance Board Zwart is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot GBooster Balance Board

Afbeelding voor GBooster Balance Board

Afbeeldingen

Deze GBooster Board is verkrijgbaar in het roze, wit en zwart.
Deze GBooster Board is verkrijgbaar in het roze, wit en zwart.
Beoordelingen voor  GBooster Balance Board

Beoordelingen GBooster Balance Board

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,2

5974
30 jaar
Niet geschikt voor Wii Fit!
Het Balance Board is razend populair. Nu er steeds meer spellen de Balance Board ondersteunen komen ook Balance Boards op de markt die van een ander merk zijn dan Nintendo. Zo hoopt ook deze GBooster een graantje mee te pikken van het succes van Nintendo. Maar zijn deze Wii Balance Boards net zo goed?

We hebben deze GBooster Balance Board getest met Wii Fit Plus. Helaas werkt de weegschaal functie niet goed. We worden 10 kg te licht gewogen. Terwijl het originele Balance Board er minder dan 1 kg naast zit (ten opzichte van onze weegschaal die in de badkamer staat). Hierdoor kregen we allemaal de waarchuwing dat we te licht waren.
Lees meer...

Het spelen van spelletjes gaat perfect op beide Balance Boards. Het is niet dat we op de originele beter scoren of onze bewegingen nauwkeuriger worden geregistreerd.

GBooster brengt een Balance Board op de markt voor een erg leuke prijs. Het is een goed alternatief als je niet je gewicht wilt registreren in een spel. De nauwkeurigheid van je bewegingen meten is even goed als het originele Balance Board!
Verberg.
Cijfer:
7,3

14291
14 jaar
Nintendo blijft nummer 1
Dit Balance Board is lang niet zo goed als dat van Nintendo. De druksensoren doen het niet zo goed en de weegschaal is al helemaal een ramp. Verder vind ik dit Balance Board ook lelijker dan dat van Nintendo. Dus koop gewoon dat Balance Board van Nintendo!
GBooster Balance Board
Cijfer:
5,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving GBooster Balance Board

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wibert
5974
Origineel balance board?
De GBooster Balance Board is niet het Originele Balance Board van Nintendo. Deze made in China bord is dus niet van Nintendo zelf, maar wel voor de Nintendo Wii. Het is een goedkoop alternatief voor het originele balanceboard.

Wat is een Balance Board?
Het Balance Board doet 2 dingen. Het meet je massa middel punt op basis van de verdeling van je gewicht op het bord en je totale gewicht.

Het Balance Board is niet bij alle spellen te gebruiken! Wii spellen die het Balance Board ondersteunren geven dit aan op het doosje. (Compatibel met Wii Balance Board staat er dan.)
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii