x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

GBooster Balance Board - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

GBooster Balance Board Zwart is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot GBooster Balance Board

Afbeeldingen voor  GBooster Balance Board

Afbeeldingen

Deze GBooster Board is verkrijgbaar in het roze, wit en zwart.
Deze GBooster Board is verkrijgbaar in het roze, wit en zwart.
Beoordelingen voor   GBooster Balance Board

Beoordelingen GBooster Balance Board

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,2

6354
30 jaar
Niet geschikt voor Wii Fit!
Het Balance Board is razend populair. Nu er steeds meer spellen de Balance Board ondersteunen komen ook Balance Boards op de markt die van een ander merk zijn dan Nintendo. Zo hoopt ook deze GBooster een graantje mee te pikken van het succes van Nintendo. Maar zijn deze Wii Balance Boards net zo goed?

We hebben deze GBooster Balance Board getest met Wii Fit Plus. Helaas werkt de weegschaal functie niet goed. We worden 10 kg te licht gewogen. Terwijl het originele Balance Board er minder dan 1 kg naast zit (ten opzichte van onze weegschaal die in de badkamer staat). Hierdoor kregen we allemaal de waarchuwing dat we te licht waren.
Lees meer...

Het spelen van spelletjes gaat perfect op beide Balance Boards. Het is niet dat we op de originele beter scoren of onze bewegingen nauwkeuriger worden geregistreerd.

GBooster brengt een Balance Board op de markt voor een erg leuke prijs. Het is een goed alternatief als je niet je gewicht wilt registreren in een spel. De nauwkeurigheid van je bewegingen meten is even goed als het originele Balance Board!
Verberg.
Cijfer:
7,3

15616
14 jaar
Nintendo blijft nummer 1
Dit Balance Board is lang niet zo goed als dat van Nintendo. De druksensoren doen het niet zo goed en de weegschaal is al helemaal een ramp. Verder vind ik dit Balance Board ook lelijker dan dat van Nintendo. Dus koop gewoon dat Balance Board van Nintendo!
GBooster Balance Board
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over het Fantastische GBooster Balance Board voor de Nintendo Wii! Dit balance board is een geweldige aanvulling op je Wii-ervaring. Het is ontworpen om je actieve games naar een hoger niveau te tillen. Of je nu aan het snowboarden, skiën of yoga aan het doen bent, dit balance board zorgt voor een nauwkeurige en responsieve besturing. Het werkt perfect samen met Wii Fit en Wii Fit Plus, maar ook met andere sport- en fitnessgames. Het board is stevig gebouwd en kan verschillende gewichten aan, waardoor het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Wow, wat een Fantastische manier om fit te blijven en plezier te hebben!

Historische Context


Het balance board werd oorspronkelijk geïntroduceerd met Wii Fit in 2007 en was meteen een groot succes. Het bracht een geheel nieuwe manier van gamen waarbij fysieke activiteit centraal stond. Dit was een revolutie in de game-industrie en heeft miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd om meer te bewegen. Door de jaren heen zijn er verschillende games uitgebracht die gebruik maken van het balance board, waardoor het een veelzijdig accessoire is geworden.

Recensies van Experts


IGN zei over het balance board: "The Wii Balance Board is a revolutionary piece of hardware that adds a new dimension to gaming." En GameSpot noemde het: "A must-have accessory for anyone serious about getting the most out of their Wii experience."

Iets voor jou?


Het GBooster Balance Board is perfect voor iedereen die zijn of haar Wii-ervaring wil verbeteren. Of je nu een fitnessfanaat bent die graag Wii Fit speelt, een sportliefhebber die houdt van snowboard- en skigames, of gewoon iemand die op zoek is naar een leuke manier om actief te blijven, dit balance board is voor jou! Het is ook Fantastisch voor gezinnen die samen willen spelen en bewegen.

Vergelijkbare Uitgaves


Het originele Wii Balance Board is alleen verkrijgbaar in wit, maar er zijn verschillende third-party balance boards die in andere kleuren en designs komen. Het GBooster Balance Board is een van de beste alternatieven, bekend om zijn duurzaamheid en nauwkeurigheid.

Vergelijkbare Games


Als je het GBooster Balance Board leuk vindt, dan heb ik een paar Fantastische aanbevelingen voor je:
1. **Wii Fit Plus** - Een uitgebreide versie van Wii Fit met meer oefeningen en activiteiten.
2. **Shaun White Snowboarding: Road Trip** - Ervaar de spanning van snowboarden met je balance board.
3. **Wii Sports Resort** - Deze game biedt een breed scala aan sportactiviteiten die je met het balance board kunt spelen.

Wowie! Dit zijn allemaal Fantastische games die je Wii-ervaring compleet maken. Veel speelplezier!
GBooster Balance Board

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving GBooster Balance Board

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wibert
6354
Origineel balance board?
De GBooster Balance Board is niet het Originele Balance Board van Nintendo. Deze made in China bord is dus niet van Nintendo zelf, maar wel voor de Nintendo Wii. Het is een goedkoop alternatief voor het originele balanceboard.

Wat is een Balance Board?
Het Balance Board doet 2 dingen. Het meet je massa middel punt op basis van de verdeling van je gewicht op het bord en je totale gewicht.

Het Balance Board is niet bij alle spellen te gebruiken! Wii spellen die het Balance Board ondersteunren geven dit aan op het doosje. (Compatibel met Wii Balance Board staat er dan.)
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg