x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Flight Control

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Flight Control

Afbeeldingen

Boxshot Flight Control
Begeleid de vliegtuigen zonder ongelukken te veroorzaken!
Begeleid de vliegtuigen zonder ongelukken te veroorzaken!
Speel op verschillende vliegvelden.
Speel op verschillende vliegvelden.
Wat te doen wat te doen... Ah misschien deze bestemming!
Wat te doen wat te doen... Ah misschien deze bestemming!
Afbeelding voor Flight Control

Links

Beoordelingen voor   Flight Control

Beoordelingen Flight Control

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5


7016
17 jaar
Een grappig spelletje wat je met z’n vieren kan spelen.
Bij dit spelletje moet je vliegtuigen goed laten landen, zonder dat ze tegen elkaar botsen. Je kunt de vliegtuigjes besturen met je Wii Afstandsbediening. Dit lijkt wel makkelijk, maar dat is het niet. Je hebt een goede strategie nodig, want er komen steeds meer vliegtuigjes aan, totdat je niet meer verder kunt. Het gaat dus om de highscore, want de levels gaan oneindig lang door. Flight Control is best wel een leuk spelletje, maar het haalt de top 10 van wiiware games niet.
Cijfer:
7,5

8512
16 jaar
Gewoon simpel.
De game Flight Control in de Wii winkel is een simpel spel. Je houdt controle over vliegvelden, maar meer is het ook niet. Daarom is het vaak ook een beetje te simpel. Veel plezier zul je aan deze game niet hebben, dus verspil je geld liever aan iets anders.
Cijfer:
5,5

Productbeschrijving


Wowie! Flight Control is een superleuke en verslavende game waarin jij de controle neemt over een luchthaven! Jij moet ervoor zorgen dat alle vliegtuigen veilig landen zonder te botsen. Klinkt makkelijk, toch? Maar pas op, de lucht wordt steeds drukker en je moet razendsnel reageren! De game is ontwikkeld door Firemint en biedt uren speelplezier. Het is een echte test van je coördinatie en strategisch denken. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Flight Control kwam oorspronkelijk uit in 2009 en werd al snel een hit op mobiele apparaten. De game was revolutionair in zijn eenvoud en verslavende gameplay. Het was een van de eerste games die echt populair werd op de iPhone en iPad, en het heeft de weg vrijgemaakt voor vele andere casual games. De Nintendo Wii-versie brengt dit klassieke spel naar je televisie, zodat je met het hele gezin kunt spelen!

Recensies van Experts


IGN noemt Flight Control een "perfect example of a simple yet addictive game" en gaf het een hoge score. Pocket Gamer zei: "Flight Control is a must-have for any casual gamer."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle, strategische games. Of je nu een casual gamer bent of een doorgewinterde speler, Flight Control biedt plezier voor iedereen. Kinderen, volwassenen, en zelfs opa en oma kunnen genieten van deze Fantastische game! ?

Vergelijkbare Games


Als je Flight Control leuk vindt, dan zijn er nog meer geweldige games die je misschien ook interessant vindt! Denk aan "Doodle Jump" voor de Nintendo Wii of "Angry Birds Trilogy". Beide games bieden ook die verslavende, snelle gameplay waar je geen genoeg van kunt krijgen. En het beste nieuws? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game super snel in huis! Fantastisch, toch?
Flight Control

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Flight Control

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Flight Control... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.