x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Final Fantasy IV: The After Years - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Final Fantasy IV The After Years

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:RPG
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:800
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Final Fantasy IV The After Years

Afbeeldingen

Boxshot Final Fantasy IV: The After Years
Je kan je team samenstellen met tot wel 22 verschillende personages die je in de game tegenkomt.
Je kan je team samenstellen met tot wel 22 verschillende personages die je in de game tegenkomt.
Het klassieke spel, Final Fantasy IV
Het klassieke spel, Final Fantasy IV
Is een zwaard niet handiger voor zoiets?
Is een zwaard niet handiger voor zoiets?
De zombie rage heeft dan ook eindelijk Final Fantasy bereikt.
De zombie rage heeft dan ook eindelijk Final Fantasy bereikt.
Beoordelingen voor   Final Fantasy IV The After Years

Beoordelingen Final Fantasy IV: The After Years

1 beoordeling - cijfer 5,0

3828
27 jaar
Niet zo leuk meer als vroeger...
Yeah Final Fantasy! dacht ik...
Ik heb vroeger veel Final Fantasy gespeeld. Uren lang achter elkaar. Alles vinden, level up level up en nog een level up.
Maar met Final Fantasy IV: The After Years is Final Fantasy niet zo leuk meer eigenlijk. Telkens weer wordt ik een gevecht in gezogen. Het verhaal boeit me niet en je moet bij betalen (Wii-Points) om verder te kunnen spelen.
Wat wel leuk bedacht is, is dat je characters samen magic kan laten gebruiken voor sterkere aanvallen en dat je met 2 diehard vrienden samen kunt spelen!
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Hallo, vrienden! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over Final Fantasy IV: The After Years voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game, ontwikkeld door Square Enix, is een vervolg op de legendarische Final Fantasy IV. Je zult opnieuw het koninkrijk van Baron betreden en avonturen beleven met bekende gezichten zoals Cecil, Rosa, en Kain, maar ook nieuwe personages zoals Ceodore, de zoon van Cecil en Rosa! De gameplay is een mix van klassieke turn-based gevechten en een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in verschillende hoofdstukken. Elk hoofdstuk biedt een uniek perspectief van de verschillende personages, wat de game nog boeiender maakt!

Historische Context


Final Fantasy IV: The After Years werd oorspronkelijk uitgebracht in 2008 als een mobiele game in Japan, maar gelukkig voor ons, werd het later geport naar de Nintendo Wii in 2009. Deze game bouwt voort op de rijke geschiedenis van de Final Fantasy-serie en werd goed ontvangen door fans die hunkerden naar meer avonturen in de wereld van Final Fantasy IV. Het is een van de weinige games die een directe opvolging biedt op een klassieker uit de SNES-tijdperk, en dat maakt het extra speciaal!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Final Fantasy IV: The After Years is een nostalgische reis terug naar een van de meest geliefde werelden in de RPG-geschiedenis, en het stelt niet teleur." GameSpot voegde eraan toe: "De game biedt een rijke verhaallijn en uitdagende gameplay die zowel nieuwe als oude fans zal aanspreken."

Iets voor jou?


Deze game is een must-have voor fans van klassieke RPG’s en iedereen die genoten heeft van Final Fantasy IV. Als je houdt van meeslepende verhalen, strategische gevechten en epische avonturen, dan is dit de game voor jou! Bovendien, voor degenen die graag de geschiedenis van iconische gameseries willen verkennen, is dit een Fantastische toevoeging aan je collectie!

Vergelijkbare Uitgaves


Final Fantasy IV: The After Years is beschikbaar als een digitale download op de Nintendo Wii, maar wist je dat er ook een complete versie is uitgebracht op de PSP? Deze versie bevat zowel Final Fantasy IV als The After Years, samen met een extra hoofdstuk genaamd "Interlude" dat de kloof tussen de twee games overbrugt. Hoe cool is dat?!

Vergelijkbare Games


Als je hebt genoten van Final Fantasy IV: The After Years, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt:
1. **Final Fantasy IV (SNES)** - De originele klassieker die het allemaal begon!
2. **Chrono Trigger (SNES)** - Een andere tijdloze RPG van Square Enix met een episch verhaal en meerdere eindes.
3. **Secret of Mana (SNES)** - Een actie-RPG met coöperatieve gameplay en een betoverende wereld om te verkennen.

Wowie! Wat een geweldige tijd om een fan van klassieke RPG’s te zijn, toch? Veel plezier met het spelen, en vergeet niet om Fantastisch te blijven!
Final Fantasy IV: The After Years

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Final Fantasy IV: The After Years

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Final Fantasy IV: The After Years... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.