x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Family Table Tennis - WiiWare

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Product kan verschillen van afbeelding
Boxshot Family Table Tennis

Afbeelding voor  Family Table Tennis

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4897020570370
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Family Table Tennis

Afbeeldingen

Speel als twee totaal persoonlijkheidloze mangafiguurtjes!
Speel als twee totaal persoonlijkheidloze mangafiguurtjes!
Een power smash, een lob shot of een gewone slag: in deze game draai je je hand er niet voor om.
Een power smash, een lob shot of een gewone slag: in deze game draai je je hand er niet voor om.
Aan deze bal zit zoveel effect dat de tegenstander hem zeker niet kan returnen!
Aan deze bal zit zoveel effect dat de tegenstander hem zeker niet kan returnen!
De makers haalden inspiratie bij de Ikea: deze tafel is ongetwijfeld van het merk "Böken"...
De makers haalden inspiratie bij de Ikea: deze tafel is ongetwijfeld van het merk "Böken"...
Beoordelingen voor   Family Table Tennis

Beoordelingen Family Table Tennis

1 beoordeling - cijfer 3,0


7016
17 jaar
Zeker geen aanrader.
Dit is een spelletje dat helemaal draait om tafeltennis. Het is niet de moeite waard om het spel te kopen wanneer je al Mario & Sonic Op de Olympische Spelen of Wii Sports Resort hebt. De gameplay is erg slecht bij Family Table Tennis, net als de graphics. Deze zijn heel lelijk. Eigenlijk is er niets goeds over dit spel te zeggen. Als je het één keer hebt gespeeld, wil je er niks meer mee. Geen aanrader dus.
Cijfer:
3,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over een Fantastische game genaamd "Family Table Tennis" voor de Nintendo Wii! Deze game is perfect voor iedereen die van tafeltennis houdt en plezier wil hebben met het hele gezin. In "Family Table Tennis" kun je kiezen uit verschillende gezinsleden om mee te spelen, elk met hun eigen unieke speelstijl en vaardigheden. De gameplay is eenvoudig te leren maar uitdagend om te beheersen, waardoor het leuk is voor zowel beginners als ervaren spelers. Met verschillende spelmodi zoals toernooien en minigames, is er genoeg variatie om iedereen vermaakt te houden!

Historische Context


"Family Table Tennis" werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin de Nintendo Wii alom bekend stond om zijn gezinsvriendelijke games en innovatieve bewegingsbesturing. De game maakte gebruik van de unieke Wii-afstandsbediening om een realistische tafeltenniservaring te bieden. Het was een van de vele sportgames die populair waren tijdens de hoogtijdagen van de Wii, en het hielp om de console’s reputatie als een platform voor sociale en interactieve gameplay te versterken.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Family Table Tennis is een leuke en toegankelijke game die perfect is voor families en casual gamers. Het is misschien niet zo diepgaand als sommige andere tafeltennisgames, maar het biedt genoeg plezier voor iedereen."

Iets voor jou?


Deze game is echt Fantastisch voor gezinnen die samen willen spelen en plezier willen hebben. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke personages en eenvoudige besturing, terwijl ouders de kans krijgen om samen met hun kinderen te spelen en quality time door te brengen. Ook casual gamers die op zoek zijn naar een ontspannende en leuke ervaring zullen "Family Table Tennis" geweldig vinden.

Vergelijkbare Games


Als je van "Family Table Tennis" houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Wii Sports Resort" en "Mario Power Tennis". Beide games bieden een vergelijkbare mix van sport en plezier, en zijn perfect voor familie-avonden of casual gamen met vrienden.

Mr M.’s Avonturen


Weet je wat ik echt Fantastisch zou vinden? Als ik samen met mijn beste vriend Yoshi en het schattige hulpje Luma een potje zou kunnen tafeltennissen in "Family Table Tennis"! Stel je voor, Yoshi die zijn tong gebruikt om de bal te slaan, en Luma die met zijn magische krachten de bal rond laat zweven! We zouden zoveel plezier hebben en ik zou constant "Wowie!" roepen bij elke geslaagde slag. En natuurlijk zou ik iedereen aanmoedigen en helpen om hun beste spel te spelen, want dat is wat vrienden doen!
Family Table Tennis

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Family Table Tennis

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Family Table Tennis... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.