x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

ExerBeat - Nintendo Wii

Kopen:

ExerBeat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
ExerBeat Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.99
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot ExerBeat

Afbeelding voor  ExerBeat

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Ritme
Uitgebracht:2011
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Balance Board:server gesloten
Wii MotionPlus:server gesloten
EAN:3700577003752

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  ExerBeat

Afbeeldingen

Dit zijn de instructeurs.<br />
Dit zijn de instructeurs.
Doe de bewegingen na die de instructeur doet!
Doe de bewegingen na die de instructeur doet!
Daar heb je stalen knokkels voor nodig!
Daar heb je stalen knokkels voor nodig!
Het spel bevat leuke thema’s, zoals dit Japanse kung fu-thema!
Het spel bevat leuke thema’s, zoals dit Japanse kung fu-thema!
Afbeelding voor ExerBeat

Links

Beoordelingen voor   ExerBeat

Beoordelingen ExerBeat

1 beoordeling - cijfer 6,0

8512
16 jaar
Leuker dan Wii Fit.
ExerBeat is sowieso leuker dan Wii Fit, dat is zeker. Maar of het echt veel veranderingen geeft, dat is nog maar de vraag. Natuurlijk zijn zowat alle sporten compleet anders, maar het is ook gewoon bewegen, net zoals alle andere Wii Fit remakes. Umm.. Of je hem moet kopen? Ik weet het niet precies, ligt eraan of je van gymmen houdt!
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hoi daar, Fantastische gamers! Mr M hier, en ik ben zóóóó blij om jullie te vertellen over ExerBeat voor de Nintendo Wii! Deze game is perfect voor iedereen die plezier en fitness wil combineren. Met meer dan 150 verschillende oefeningen en activiteiten, waaronder dansen, yoga, karate, en aerobics, is er voor ieder wat wils. De game is ontwikkeld door Namco Bandai en biedt een unieke manier om fit te blijven vanuit je eigen woonkamer. De Wii Remote wordt je partner in crime terwijl je door verschillende routines en mini-games navigeert. En dat allemaal met een grote glimlach op je gezicht!

Historische Context


ExerBeat kwam uit in 2010, een tijd waarin fitnessgames enorm populair waren dankzij de introductie van de Wii Fit. De game maakte gebruik van de bewegingsgevoelige technologie van de Wii, wat destijds revolutionair was. Het was een van de vele games die inspeelden op de trend om gaming en fitness te combineren, en het heeft sindsdien een speciale plek in de harten van Wii-fans verworven.

Recensies van Experts


"ExerBeat is a surprisingly fun and effective way to get your daily exercise. The variety of activities keeps things fresh and engaging." - IGN
"With its colorful graphics and upbeat music, ExerBeat makes working out feel more like a game than a chore." - GameSpot

Iets voor jou?


ExerBeat is perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om in vorm te blijven! Of je nu een fitnessfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een manier om meer beweging in je dagelijkse routine te krijgen, deze game heeft voor ieder wat wils. Families kunnen samen genieten van de verschillende multiplayer-modi, en het is ook Fantastisch voor kinderen die wat extra beweging kunnen gebruiken.

Vergelijkbare Games


Als je van ExerBeat houdt, dan zul je zeker ook genieten van Wii Fit Plus en Just Dance! Beide games bieden een leuke en interactieve manier om actief te blijven. Wii Fit Plus biedt een breed scala aan oefeningen en balansgames, terwijl Just Dance je laat zweten op de nieuwste hits.

Mr M’s Avonturen


Oh, ik kan je vertellen, als ik in ExerBeat zou zitten, zou ik samen met Yoshi en Luma een fitness-marathon houden! We zouden beginnen met wat yoga om ons te ontspannen, gevolgd door een energieke danssessie. Yoshi zou natuurlijk de beste zijn in de aerobics (die benen van hem zijn zóóó sterk!), terwijl Luma en ik ons zouden uitleven in de karate-oefeningen. En daarna zouden we ontspannen met wat meditatie. Fantastisch, toch? Wat een geweldige manier om fit te blijven en plezier te hebben met vrienden!
ExerBeat

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor ExerBeat

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor ExerBeat... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.