x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Escape From Bug Island - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Escape From Bug Island is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 7.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Escape From Bug Island

Afbeelding voor  Escape From Bug Island

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Horror
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Escape From Bug Island

Afbeeldingen

Speel als Ray, de insectenverdelger van dienst.
Speel als Ray, de insectenverdelger van dienst.
Dit spel zit vol 'bugs'.
Dit spel zit vol 'bugs'.
Wat 'mot' je!?
Wat 'mot' je!?
Een echte dierenvriend houdt ook van insecten.
Een echte dierenvriend houdt ook van insecten.
Afbeelding voor Escape From Bug Island

Links

Beoordelingen voor   Escape From Bug Island

Beoordelingen Escape From Bug Island

1 beoordeling - cijfer 7,0

575
16 jaar
Lichte horror met veel insecten!

Escape From Bug Island is een Adventure/Horror game.
Zeker interessant voor mensen die houden van lichte horror met veeeeeeeeel insecten. In het spel ben je nergens veilig! Overal zitten er vijanden om je heen. Onder je kruipen vleesetende kakkerlakken. Boven je vliegt een vampier mot. In het water zitten Piranhas.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Escape From Bug Island is een spannende survival-horror game die je meeneemt op een angstaanjagend avontuur. Je speelt als Ray, een jonge man die samen met zijn vrienden op een mysterieus eiland terechtkomt. Al snel blijkt dat het eiland bezaaid is met gigantische insecten en andere enge wezens. Jij moet zien te overleven, je vrienden redden en een manier vinden om van het eiland te ontsnappen. Met zijn intense sfeer, uitdagende gameplay en enge vijanden is Escape From Bug Island een game die je op het puntje van je stoel houdt. Fantastisch, maar wel een beetje griezelig! Brrr!

Historische Context


Escape From Bug Island werd oorspronkelijk uitgebracht in 2006 als een van de vroege titels voor de Nintendo Wii. Het spel, ontwikkeld door Spike, was een van de eerste pogingen om de unieke bewegingsbesturing van de Wii te gebruiken voor een survival-horror ervaring. Hoewel het gemengde recensies ontving, heeft het een cultstatus verworven onder fans van het genre vanwege zijn unieke sfeer en gameplay.

Recensies van Experts


IGN schreef over Escape From Bug Island: "The game has an interesting premise and some genuinely creepy moments, but it’s held back by clunky controls and dated graphics." GameSpot merkte op: "Escape From Bug Island is a mixed bag; it has its moments of tension and excitement, but they’re often overshadowed by frustrating mechanics."

Iets voor jou?


Escape From Bug Island is perfect voor fans van survival-horror en avonturengames. Als je houdt van spanning, griezelige omgevingen en het gevoel van overleven tegen de natuur, dan is deze game iets voor jou. Het is ook een leuke keuze voor verzamelaars van obscure en unieke Wii-titels. En voor degenen die een beetje durf hebben, is het een Fantastische uitdaging!

Vergelijkbare Games


Als je Escape From Bug Island leuk vindt, dan zijn er andere Nintendo Wii games die je misschien ook interesseren, zoals Resident Evil 4: Wii Edition, Silent Hill: Shattered Memories en Cursed Mountain. Deze games bieden ook griezelige en spannende avonturen die je zeker zullen bekoren. Brrr, ik hou van een goede uitdaging!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief Escape From Bug Island, kunnen afgespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van dit spannende avontuur. Wow, dat maakt mij super blij!
Escape From Bug Island

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Escape From Bug Island

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Escape From Bug Island... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.